çok çok geçmiş olsun canım.geç döllenme olmuş anladığım kadarıyla ve sen çok erken bir dönemde rahme yuvarlanmadığı dönemde doktora gitmişsin.aslında okurken tahmin ettim.bir arkadaşımında böyle oldu.ama onun düşük olmuşştu hastanedeki stresten sanırım ilaçlardan.Çok şükür sana birşey olmamış.çok geçmiş olsun canım....Allah hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin.
mutlu haberlerle devam edenlere mutluluklar dilerim hayirli ugurlu olsun umutu bitenler haziran ayina kalannlar Allahim sizlere en yakin zamanda saglikli sihatli eliayagi duzgun evlatlar nasip etsin.Merhaba arkadaşlar.. nasılsınız? 1 haftadır moralimin bozuk olduğunu hatırlarsınız belki. cuma gününü zor ettim. dün akşam başka bir dr a gittim ve keseyi de yolk kesesini bebeğimide gördük:)bu mutluluk tarif edilemez. haftaya da kalp atışları için çağırdı doktorumuz. herşeyin hayırlısı..
mutlu haberlerle devam edenlere mutluluklar dilerim hayirli ugurlu olsun umutu bitenler haziran ayina kalannlar Allahim sizlere en yakin zamanda saglikli sihatli eliayagi duzgun evlatlar nasip etsin.
bayadir giremiyodum kosusturmaca falan ben bugun 4uncu testimi yaptim ve sonuc bu gercektenn ciddi ciddii hamileyimm ben mutluyum saskinim tuhaff istee.ama bir sorun var ben ne kan tahlili yaptirdim nede dokktoruma gittim aradim konustumm hic kimseye solemedimm hala kocam bile bilmiyor ve yarin sabah 7 bucuk ucagina biniyoruz tatil icin ucaga binince ya bise olursa diye dusunmekten ondan dolayi bise olur diye kimseye bise demedim parasi tatilin erken rezarvasyonla cok onceden verilmis iptal sansi yok bide cok yeni diye onternette de baktim en guvenilir yolculukmus ama yine korkuyorum dua edin ne olur sikinti yaptim esime solesemmi acaba napiyim kizlarr yardimci olun
Besyo canım tebrik ederim çalısmalar ise yaramış gözün aydın Allah kucağına almayı nasip etsin bizlerede dua et lütfen iyi tatiller Sıkıntı yapma Allah'ın izni ile bir şey olmaz iyi duşun iyi olsun darısı basımıza
amin cnm allah sizlere daha iyilerini daha guzellerini nasip etsin allah herkezin gonlune gore versin.gecen ayda nole kanda hamile ciktim sonra adet gunum hasta olunca cok uzulmustum ondan yine ole olur diye bekledim valla diyim bari bu aksam
Slm kızlar epeydir yazamadım ben de... Önümüzdeki hafta perşembe günü doktora gidicem. Keseyi görmek için adet gününden 10 gün geçsin demişti doktor. Şimdi sabırsızlıkla bekliyorum o günü. Çok uykum geliyor sürekli uyumak istiyorum. Çabuk yoruluyorum ve çabuk acıkıyorum. Fazla kilo almaktan şimdiden korkar oldum. Bulantı a aylıkken mi başlıyor ya da herkeste oluyor mu?
ah canım yenıymıs baya benım bugun 2 aylık oldu masallah olmuyo bulantım derken sevınırken dun fenaydım ama bugun daha da fenayım cıkardım tum gun berbat bişiymiş valla..2 ay olunca bende cıktı herkes aynı olmuyor kımısının daha erken cıkıyor umarım olmaz dicem ama muhtemelen olur(
Zaten hep 2. ayda başlıyor diyorlar. Allah sabır versin sana. Ben de oturunca uzun süre karnım ve belim ağrıyor hemen yoruluyorum. Uyuyarak geçmez bu 9 ay
canım allah guc kuvvet versın bebegınızı sıze bagıslasın ınsallah ..stres yapmamaya calıs ona kavusmayı hayal et hıc sorun olmadıgını farzetkı bebegın sana tutunsun stres cok zararlı aglamak senı daha guc duruma sokabılır..gonlunu ferah tut bol bol ıstırahat et yerınden kalkma ıs guc yapma hıcbırsey kaldırma ..dua et sabret bebgıne kavusacaksın ınsallah...merhaba arkadaşlar,
bu ara ben de topiğimize uğrayamıyorum.
birkaç gündür kanamam var ve doktorum düşük ihtimali olduğunu söyledi.hormonlarım yetersiz olabilirmiş. değerlerim istenildiği gibi yükselmiyor.
başka bir doktora gittim ve o da öyle dedi. kanamam devam ediyor hala. 2 gündür eşimle ağla ağla bi hal olduk. meğer ne kadar çok istiyormuşuz bebeğimizi...
bugün kanamam iyice kırmızıya dönüp küçük parça gelince apar topar acile gittik. doktorum iğne vurdu. erken düşük olabilir, takibe alıcaz seni dediler.
benden haberler bu şekilde arkadaşlar. artık düşecekse düşsün kalacaksa kalsın modundayız
Allahtan hayırlısını diliyoruz.
Topiğimizde güzel haberler almaya devam ediyoruz. Allah mutluluğunuzu daim etsin arkadaşlar. sağlıkla sinerle tamamına erdirsin.
Mayıs ayından umudunu kesen arkadaşlarım Allah en kısa zamanda sizlere de sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin inş... bu arada amma sabırlıymışsınbenim bu salı evlilik yıldönümüm ben sabretmedim söledim güya süpriz yapacaktım dayanamadım ki
merhaba arkadaşlar,
bu ara ben de topiğimize uğrayamıyorum.
birkaç gündür kanamam var ve doktorum düşük ihtimali olduğunu söyledi.hormonlarım yetersiz olabilirmiş. değerlerim istenildiği gibi yükselmiyor.
başka bir doktora gittim ve o da öyle dedi. kanamam devam ediyor hala. 2 gündür eşimle ağla ağla bi hal olduk. meğer ne kadar çok istiyormuşuz bebeğimizi...
bugün kanamam iyice kırmızıya dönüp küçük parça gelince apar topar acile gittik. doktorum iğne vurdu. erken düşük olabilir, takibe alıcaz seni dediler.
benden haberler bu şekilde arkadaşlar. artık düşecekse düşsün kalacaksa kalsın modundayız
Allahtan hayırlısını diliyoruz.
Topiğimizde güzel haberler almaya devam ediyoruz. Allah mutluluğunuzu daim etsin arkadaşlar. sağlıkla sinerle tamamına erdirsin.
Mayıs ayından umudunu kesen arkadaşlarım Allah en kısa zamanda sizlere de sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?