merhaba arkadaşlar,
bu ara ben de topiğimize uğrayamıyorum.
birkaç gündür kanamam var ve doktorum düşük ihtimali olduğunu söyledi.hormonlarım yetersiz olabilirmiş. değerlerim istenildiği gibi yükselmiyor.
başka bir doktora gittim ve o da öyle dedi. kanamam devam ediyor hala. 2 gündür eşimle ağla ağla bi hal olduk. meğer ne kadar çok istiyormuşuz bebeğimizi...
bugün kanamam iyice kırmızıya dönüp küçük parça gelince apar topar acile gittik. doktorum iğne vurdu. erken düşük olabilir, takibe alıcaz seni dediler.
benden haberler bu şekilde arkadaşlar. artık düşecekse düşsün kalacaksa kalsın modundayız
Allahtan hayırlısını diliyoruz.
Topiğimizde güzel haberler almaya devam ediyoruz. Allah mutluluğunuzu daim etsin arkadaşlar. sağlıkla sinerle tamamına erdirsin.
Mayıs ayından umudunu kesen arkadaşlarım Allah en kısa zamanda sizlere de sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
selam kızlar 3 gundur mıde bulantılarımla ugrasıyorum ..bugun yıne biraz daha ıyıyımyarın kontrolum var ulrasona gırecegım en son 3 hafta once bakmıstık ve kesesını gormustuk bu kez onun buyudugunu ve kalp atıslarını duyucaz ınsallah hepiniz duacı olun ..allah hepimizin bebeklerini saglıkla büyütmeyı ve kucagımıza almayı nasip etsın...
merhaba arkadaşlar,
bu ara ben de topiğimize uğrayamıyorum.
birkaç gündür kanamam var ve doktorum düşük ihtimali olduğunu söyledi.hormonlarım yetersiz olabilirmiş. değerlerim istenildiği gibi yükselmiyor.
başka bir doktora gittim ve o da öyle dedi. kanamam devam ediyor hala. 2 gündür eşimle ağla ağla bi hal olduk. meğer ne kadar çok istiyormuşuz bebeğimizi...
bugün kanamam iyice kırmızıya dönüp küçük parça gelince apar topar acile gittik. doktorum iğne vurdu. erken düşük olabilir, takibe alıcaz seni dediler.
benden haberler bu şekilde arkadaşlar. artık düşecekse düşsün kalacaksa kalsın modundayız
Allahtan hayırlısını diliyoruz.
Topiğimizde güzel haberler almaya devam ediyoruz. Allah mutluluğunuzu daim etsin arkadaşlar. sağlıkla sinerle tamamına erdirsin.
Mayıs ayından umudunu kesen arkadaşlarım Allah en kısa zamanda sizlere de sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
selam kızlar 3 gundur mıde bulantılarımla ugrasıyorum ..bugun yıne biraz daha ıyıyımyarın kontrolum var ulrasona gırecegım en son 3 hafta once bakmıstık ve kesesını gormustuk bu kez onun buyudugunu ve kalp atıslarını duyucaz ınsallah hepiniz duacı olun ..allah hepimizin bebeklerini saglıkla büyütmeyı ve kucagımıza almayı nasip etsın...
mide bulantısı çook kötü...bende henüz öle bariz bi şekilde bişiy yok ma<şallah....ayy çok heyecanlandım...ee girmişsindir ultrasona burayada yaz bende 1 hafta sonra gidicem doktr banada 3 hafta sonra demişti.bakalım ne kadar büyüdü çok merak ediyrum
canım hayırlısı böyleymiş üzme kendini, benim de şubat ayında düşüğüm oldu ve üniversite hastanesinde bir takım testler yaptılar bmuhtemelen yaşadığınız bölgede üniversite hastanesi varsa doktorun senden de böyle bir test isteyebilir...
test için bir tüp kan vermen yeterli, eğer kan pıhtılaşması varsa hergün iğne olman gerekecek; bence hamile kalmadan düşüğün nedenini araştır birdaha canın yanmasın...
ayrıca bugünlerde kendini fazla yorma ağır asla kaldırma, Allah yardımcın olsun..
canım allah yardımcın olsun. güzel şeyler düşün tatlım. bebeğin annesini bırakmasın. allah hayırlısı versin canım . güzel haberlerini bekliyoruz inşallah..
canım allah guc kuvvet versın bebegınızı sıze bagıslasın ınsallah ..stres yapmamaya calıs ona kavusmayı hayal et hıc sorun olmadıgını farzetkı bebegın sana tutunsun stres cok zararlı aglamak senı daha guc duruma sokabılır..gonlunu ferah tut bol bol ıstırahat et yerınden kalkma ıs guc yapma hıcbırsey kaldırma ..dua et sabret bebgıne kavusacaksın ınsallah...
canım Allah yardımcınız olsun hayırlısıyla herşey düzelir inşallah..
selam kızlar az once doktordan geldım bebeğimin kalbi küt küt atıyor..:))gayet saglıklı oldugunu söyledi doktor..bu arada ben 8 haftalık hesaplıyordum ama daha 7 hafta 2 gunlukmus kuzucuğum::)allahım herkese nasıp etsın oyle güzelki o sesi duymak içindekının canlı olduguna ınanmanın en güzel yolu....cok duyguluyum ayrıca 11.6 mm miş:)o kadar bellıkı ultrasonda bası poposu ınanamadım..
ınanılmaz buyumus valla 3 haftada sende ınanamayacaksın bence:))
arkadaşlar artık beni listenizden silebilirsiniz...
doktoruma gittiğimde keseyi göremedi. kan değerim de 1200lerden 300e düşmüş. düşürmüşüm bebeğimi
yarın kürtaj olacağım, geri kalanını temizleyecek. hayırlısı böyleymiş demek ki...
tüm anne adaylarına hayırlı doğumlar dilerim. Allah hayırlısıyla sağlıkla sinerle bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
desteğiniz için herkese çok teşekkürler...
doktoruma gittiğimde keseyi göremedi. kan değerim de 1200lerden 300e düşmüş. düşürmüşüm bebeğimi
yarın kürtaj olacağım, geri kalanını temizleyecek. hayırlısı böyleymiş demek ki...
tüm anne adaylarına hayırlı doğumlar dilerim. Allah hayırlısıyla sağlıkla sinerle bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
ne diyosunn :))..inanmıyorum şimdi heyecan çok arttı ya bana 3 hafta sonra gel dediğinde kalp atışını duyarsın die bişi dememişti ya benimkide büyümüştür dimi gerçekten.ya karnın şiştimi nası belli başı poposu ya şaka gibiler :)))))
valla canım karnım fılan büyümedi ama basıyla poposunu gösterdı doktor hatta capını olctu işte:)ayaklar eller havada mınyatur bebişim bellı baya ...teknolojı sagolsun:))
valla canım karnım fılan büyümedi ama basıyla poposunu gösterdı doktor hatta capını olctu işte:)ayaklar eller havada mınyatur bebişim bellı baya ...teknolojı sagolsun:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?