- 10 Ocak 2019
- 1.589
- 7.296
- 108
- Konu Sahibi panic_attack
-
- #2.361
Günaydıııııaaaaaann!
Benim kahraman embriyo 6.günde dondurulmuş gızlar.
Kalitesini sordum. Bugünkü embriyolog bilimsel ve teknik konuşmadı. Harflere rakamlara takılmayın, gebelik vaad eden bi embriyo, yoksa dondurmazdık dedi.
Zannımca orta kalite ama takılmıyom ona 6.güne çıkabildiği için. Bence zeki ama çalışmıyo :)))
Herkes için yine yeni yeniden iyi dileklerimi yolluyorum. Kaç gündür grip geçmedi, inattan ilaç da almadım, ama bu ayki denemeyi iki kerede kestik anlaşılan. Nasip. Artık ne olduysa son iki aydır ovulasyon testlerinden de verim alamadım, ya bulanık ya silik ya soluk birşeyler birşeyler... yine bittiler artık satın almasam mı, sadece akıntı takibine mi güveneyim diyorum. Doktora da 2 aydır gitmedim, bu ay sonu gideyim bari istemesem de. Bu arada siz arkadaşlar çocuk isteğinizi ve çabanızı ailenizle falan paylaşıyor musunuz? Bana imkansız geliyor bir sürü insanın benden haber bekliyor durumda olması, her ne kadar kollektif duanın, enerjinin gücüne inansam da.
17. Günüm 45 güne kadar da olmayabilirmişim
ben kendi adıma yorum yaptım zaten sizlerle ilgili yada yaşanan süreçlerle ilgili herhangi bi şey demedim demem de ama konulara vakıf olmadığım için kuru kalabalık gibi hissettiğimi söyledimBizler aynı kişiler canım. Kim ne deniyorsa ondan bahsediyor sonuçta. Ne tüp bebek gündemi olan kuru kalabalık, ne doğal deneyen ne de denemeler öncesi tedavi olan.. hepimizin amacı ortak yollarımız farklı sadece..
Bu defa biraz daha değişik ama bakalım zaten fazla zaman kalmadı. Yarın göreceğiz sonuç her ne ise :)o ağrılar lekelenmeler olabiliyor biliyorsun.. umarım gelmesinn umarım hayırlı zamanı bu zaman olsun kuzu
ama geçen sefer 8.gün kan verdiğinde doktor ilaçları bırak demişti sana demi sanki,şimdi dünkü kandan sonra sesi çıkmıyor,bence oldu bu sefer,öyle hissediyorum,umarım yanılmam hislerimde
Ben geçen gün teyzemi aradım. Nisanda Türkiye’ye geleceğim dediğim için ve gitmediğim için tekrar tedaviye başladığımızı tahmin etmiş. “Nasıl gidiyor tedavi var mı bebekten haber” diye sordu. Ben de hastaydım ya sesim berbat, dedim “hasta olmuşum burada sürünüyorum. Sesimi tanımıyorsun. Beni soracağına bebeği mi soruyorsun” tabi grip olmuşsun işte eninde sonunda geceçek diyor o da gülerek :)Bana kimse sormuyo 2. ne zaman nerde diye ne kadan şanslıyım
:)) bence aramalısın bugünden öğrenelim işte :)Ben geçen gün teyzemi aradım. Nisanda Türkiye’ye geleceğim dediğim için ve gitmediğim için tekrar tedaviye başladığımızı tahmin etmiş. “Nasıl gidiyor tedavi var mı bebekten haber” diye sordu. Ben de hastaydım ya sesim berbat, dedim “hasta olmuşum burada sürünüyorum. Sesimi tanımıyorsun. Beni soracağına bebeği mi soruyorsun” tabi grip olmuşsun işte eninde sonunda geceçek diyor o da gülerek :)
Bildirim gelmiyor geç görüyorum cevapları burdayım hep aslında yahu yarın sabah transfer geldi artık bugün geçmek bilmez banaaNe kadar var transfere.. sana da uğurlu gelsin.. hepimize pozitif sonuçlar ile neşe gelsin istiyoruz
Ya aslında sorun yok biliyorum.. yaştan tüp diycekler diye gitmek istemiyorum.. onu biz de biliyoz
babamı 93te kaybettik kuzu. Allah annesi babası yaşayanlara ömür versin sağlıklı sıhhatli..
Allah rahmet eylesın kuzu, ben de 2017nın sonunda kaybettım, hıc duyasım yok babalr gunu falanbuyuklerı yasayanlara saglıklı uzun omur versın allahım ınsallah
amiin aminn.peşin vergi yetistırmeye calısıyom kuzumm
ben de fena değil işte. iş güç uğraşıyoruz bıraktım bırakcam valla çocuğu:)yok cano, sen ne durumdasın?
Bi değişikler dimi:)) öyle yaparım canım. Önce test, ağrı devam ederse de doktor. Hafta sonu armutluya gideceğiz, ağrımın sebebini öğrenmeden gitmemHerşey olabilir.. ben bizim bebelerde o potansiyeli de görüyorum :) bir de hamilelik belirtileri kimde nasıl gerçekleşiyor bilmiyoruz ki.belki sende böyle çok ağrılı bir başkasında hiç ağrısız oluyor.bence en iyisi test yap. Pozitif ya da negatif, ağrın devam ederse de mutlaka kendi doktoruna git
Bir düşündüm lekelenme var diye arasam mi diye. Ama sonra vazgeçtim. Sonuç negatifse zAten yapacak bir şey yok. Ama pozitifse 2 günlük artış da önemli ya yarın toptan öğrenirim dedim vazgeçtim :) ben de giderek buradaki insanlara benzedim. Sakin sakin duruyorum hiç benlik bir durum değil.:)) bence aramalısın bugünden öğrenelim işte :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?