Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bi değişikler dimi:)) öyle yaparım canım. Önce test, ağrı devam ederse de doktor. Hafta sonu armutluya gideceğiz, ağrımın sebebini öğrenmeden gitmem

Bence de ağrının nedenini bilip gitmek en iyisi. Umarım güzel bir haberdir. Yasak dönemde oldu ama rahim açısından bir sorun yoksa umarım bu şikayetler hamilelikle ilgilidir.

Bence de ağrının nedenini bilip gitmek en iyisi. Umarım güzel bir haberdir. Yasak dönemde oldu ama rahim açısından bir sorun yoksa umarım bu şikayetler hamilelikle ilgilidir.
23 nisanda birliktelik oldu, 27 nisanda kontrolüm vardı. Bir sıkıntı yoktu. Eşim de özür diliyor, dedim neden özür diliyorsun, korktu enfeksiyon vs riskinden :)) sanki ağrının şekli hafif adet ağrısına döndü. Yarın adet olurum belki, tam da bir yerlere giderken olurum zaten. Hafta sonu geçer olmam, işin ilk günü olurum

Gene enjektör kullansanız? O şekilde hamile kalan çok olmuş forumda. Hem daha zahmetsiz olur eşiniz için de.
Enjektör hiç kullanmadım. Baska form da okumuştum enjektör le kalanlarıda. Ben eşimin kendini naza cekmesine gerçi yoruluyorda işleri de yogun oructa var da kızdığım için düşündüm.ama benim dediğim imkansız tabii sperm leri dondurucuda saklayıp ihtiyaç olunca cıkarıp kullanmak. Eşimin istememesi sinirlendirdi beni ama bu aksam olacak inşallah dün gece den hazırladım kacısı yokkk bu aksam naza cekemez.

Hep zamansız olur zAten benim de öyledir :)

Olmazsa da trip atma yav yazıktır Dün olmuş yeter. Benim bu ayki planım az ve öz lambadayla hamile kalmak arkağaşlar.. Tek ilişki oldu cınım yaa tam boşverdiğim ay oldu diyerek ortamlarda sinir bozmayı hedefliyorum Hadi inşallah

:))) Ewet, öyle olması gerekiyor. Sabah eczane kapalıydı, alamadım testi. İşyerinde de yapmak istemiyorum zaten. Bugün alıp yarın sabah yaparım. Ağrı devam ederse de doktora gideceğim zaten.
Aa seni hatırladım, hani manzara eşliğinde şarap sonrası zincirleri kıran çift? :) keşke öyle bişey olsa ya tam aşk bebesi işte :)

:))) Ewet, öyle olması gerekiyor. Sabah eczane kapalıydı, alamadım testi. İşyerinde de yapmak istemiyorum zaten. Bugün alıp yarın sabah yaparım. Ağrı devam ederse de doktora gideceğim zaten.
ney tests mi yapicaksinnn aman tanrırısı pozitiffffffff olsun amin

Aynen ben de öle yapıcam. Tek dans yapabildik yımırtladığım gün sadece o da Ramazan misafir seyahat derken sekteler sekteler. Napalım.
Ya tutarsa.

Aynen ben de öle yapıcam. Tek dans yapabildik yımırtladığım gün sadece o da Ramazan misafir seyahat derken sekteler sekteler. Napalım.
Ya tutarsa.
Benim de adet bitince bikere oldu sonra aynı sebeplerden sekteler
Yumurtlama daha olmadı bikaç günü var diye düşünüyorum. Bir lambada bir lambada dahaa. Olamaz mı? Olabilir.

ney tests mi yapicaksinnn aman tanrırısı pozitiffffffff olsun amin
can09e ve dennisgo nun suçu hep, kafama soktular :)) Benim de içime o şekilde doğduğu için paylaştım yasağı deldiğimizi :)) histeroskopi sonrası kullandığım cyclo progynova ilacının da etkisi olabilir bu ağrı, adet geciktirdiğini söylemişti doktorum. Ama sanki tanıdık adet ağrısına döndü gibi ağrılar. Kısacık da olsa o heyecanı yaşadık dimi. Mutluluğumu, heyecanımı paylaştınızKırmızıları görene kadar umut hep var tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…