- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi panic_attack
-
- #2.381
Yarınki transfer için bol şans. Umarım sıkıca tutunur ve sağlıklı bir hamilelikten sonra kucağına alırsın.Bildirim gelmiyor geç görüyorum cevapları burdayım hep aslında yahu yarın sabah transfer geldi artık bugün geçmek bilmez banaa
Bi değişikler dimi:)) öyle yaparım canım. Önce test, ağrı devam ederse de doktor. Hafta sonu armutluya gideceğiz, ağrımın sebebini öğrenmeden gitmem
23 nisanda birliktelik oldu, 27 nisanda kontrolüm vardı. Bir sıkıntı yoktu. Eşim de özür diliyor, dedim neden özür diliyorsun, korktu enfeksiyon vs riskinden :)) sanki ağrının şekli hafif adet ağrısına döndü. Yarın adet olurum belki, tam da bir yerlere giderken olurum zaten. Hafta sonu geçer olmam, işin ilk günü olurumBence de ağrının nedenini bilip gitmek en iyisi. Umarım güzel bir haberdir. Yasak dönemde oldu ama rahim açısından bir sorun yoksa umarım bu şikayetler hamilelikle ilgilidir.
Enjektör hiç kullanmadım. Baska form da okumuştum enjektör le kalanlarıda. Ben eşimin kendini naza cekmesine gerçi yoruluyorda işleri de yogun oructa var da kızdığım için düşündüm.ama benim dediğim imkansız tabii sperm leri dondurucuda saklayıp ihtiyaç olunca cıkarıp kullanmak. Eşimin istememesi sinirlendirdi beni ama bu aksam olacak inşallah dün gece den hazırladım kacısı yokkk bu aksam naza cekemez.Gene enjektör kullansanız? O şekilde hamile kalan çok olmuş forumda. Hem daha zahmetsiz olur eşiniz için de.
Hep zamansız olur zAten benim de öyledir :)23 nisanda birliktelik oldu, 27 nisanda kontrolüm vardı. Bir sıkıntı yoktu. Eşim de özür diliyor, dedim neden özür diliyorsun, korktu enfeksiyon vs riskinden :)) sanki ağrının şekli hafif adet ağrısına döndü. Yarın adet olurum belki, tam da bir yerlere giderken olurum zaten. Hafta sonu geçer olmam, işin ilk günü olurum
Ay inşallah ya hep beraber güzel haber alalım bazı topiklerin uğuruna inaniyorummYarınki transfer için bol şans. Umarım sıkıca tutunur ve sağlıklı bir hamilelikten sonra kucağına alırsın.
O zaman umarım bu topic sana umarım Uğur getirir. Sonucu bilmiyorum ama burada bol bol pozitif enerji depolayabilirsin.
Ay inşallah ya hep beraber güzel haber alalım bazı topiklerin uğuruna inaniyorumm
Olmazsa da trip atma yav yazıktırEnjektör hiç kullanmadım. Baska form da okumuştum enjektör le kalanlarıda. Ben eşimin kendini naza cekmesine gerçi yoruluyorda işleri de yogun oructa var da kızdığım için düşündüm.ama benim dediğim imkansız tabii sperm leri dondurucuda saklayıp ihtiyaç olunca cıkarıp kullanmak. Eşimin istememesi sinirlendirdi beni ama bu aksam olacak inşallah dün gece den hazırladım kacısı yokkk bu aksam naza cekemez.
Zaten kesinlikle pozitif dusuncyle alakalı o yüzden hep burdayım! Hem sohbet hem fikir alışverişi daha ne olsunO zaman umarım bu topic sana umarım Uğur getirir. Sonucu bilmiyorum ama burada bol bol pozitif enerji depolayabilirsin.
5 mayıstı BAT.
Bana kimse sormuyo 2. ne zaman nerde diye ne kadan şanslıyım
amiin aminn.
kolay gelsin canım.. zor işler valla.. çalışsan bi türlü evde otursan bi türlü..:)
Aa seni hatırladım, hani manzara eşliğinde şarap sonrası zincirleri kıran çift? :) keşke öyle bişey olsa ya tam aşk bebesi işte :):))) Ewet, öyle olması gerekiyor. Sabah eczane kapalıydı, alamadım testi. İşyerinde de yapmak istemiyorum zaten. Bugün alıp yarın sabah yaparım. Ağrı devam ederse de doktora gideceğim zaten.
ney tests mi yapicaksinnn aman tanrırısı:))) Ewet, öyle olması gerekiyor. Sabah eczane kapalıydı, alamadım testi. İşyerinde de yapmak istemiyorum zaten. Bugün alıp yarın sabah yaparım. Ağrı devam ederse de doktora gideceğim zaten.
Olmazsa da trip atma yav yazıktırDün olmuş yeter. Benim bu ayki planım az ve öz lambadayla hamile kalmak arkağaşlar.. Tek ilişki oldu cınım yaa tam boşverdiğim ay oldu diyerek ortamlarda sinir bozmayı hedefliyorum Hadi inşallah
Benim de adet bitince bikere oldu sonra aynı sebeplerden sektelerAynen ben de öle yapıcam. Tek dans yapabildik yımırtladığım gün sadece o da Ramazan misafir seyahat derken sekteler sekteler. Napalım.
Ya tutarsa.
Ewet, o biziz :))Aa seni hatırladım, hani manzara eşliğinde şarap sonrası zincirleri kıran çift? :) keşke öyle bişey olsa ya tam aşk bebesi işte :)
ney tests mi yapicaksinnn aman tanrırısıpozitiffffffff olsun amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?