- 14 Ağustos 2017
- 1.995
- 6.552
- 158
- Konu Sahibi panic_attack
-
- #2.421
6 günlük bebe anası, sen istanbul’damisin döndün mü? adet olunca transfere hazirlanicaksin degil mi?Hoff.. Ben ne zaman adet olcam yaaa... Yeter gari sıkıldım. Olmuyo böyle iğnesiz ilaçsız takipsiz, çok sıkıcı.. :))
Ben onu unutmuşum bir an haklısın umarım hemen olursun.. ama şu da var 6. Gün embriyosu ya kafadan 6 gün kardasın tüpteki döllenmeye göre :)Ama Mayıs bitecek rahim hazırlanana kadar.
6 günlük bebe anası, sen istanbul’damisin döndün mü? adet olunca transfere hazirlanicaksin degil mi?
Ben onu unutmuşum bir an haklısın umarım hemen olursun.. ama şu da var 6. Gün embriyosu ya kafadan 6 gün kardasın tüpteki döllenmeye göre :)
Offf yaa yarını bile bekletmedi.. sağlık olsun kuzumm yaaKızlar
Az önce Regl olmuşum.. maalesef sonuç negatif. Yarın kan vermeye gitmem muhtemelen.
Evet maalesef ikidir aynı şeyi yapıyor tembel teneke..Offf yaa yarını bile bekletmedi.. sağlık olsun kuzumm yaa
Sağlık olsun. İçerde neler oluyor hiç bilmiyoruz offff. Ama girdik artık bir yola, öyle böyle devam edeceğiz çabalamayaKızlar
Az önce Regl olmuşum.. maalesef sonuç negatif. Yarın kan vermeye gitmem muhtemelen.
Aynen canım.. devam edeceğiz yapacak bir şey yok. Haftaya doktoru ararız ve yolumuza bakarız artık.Sağlık olsun. İçerde neler oluyor hiç bilmiyoruz offff. Ama girdik artık bir yola, öyle böyle devam edeceğiz çabalamaya
hayırlısı be canım. dogmak nasibin de yokmuş kalicak kadar sağlıklı degilmiş belki de. kalmayı seçecek bir kardeşini yavrunu bulucaksin elbet rabbim daha fazla aratmadan kavustursunAynen canım.. devam edeceğiz yapacak bir şey yok. Haftaya doktoru ararız ve yolumuza bakarız artık.
Diğer 5. Gün embriyosunu transfer ederler muhtemelen canım. O da olmazsa iki tane de 2. Gün var onlara geçerlerhayırlısı be canım. dogmak nasibin de yokmuş kalicak kadar sağlıklı degilmiş belki de. kalmayı seçecek bir kardeşini yavrunu bulucaksin elbet rabbim daha fazla aratmadan kavustursun
Benimde 2 3 gündür hiç leke falan yok temiz yani. Sen adet olmamıştın değil mi canım daha. Ben bugün yine gittim doktora.iki üç kan pıhtısı duruyor dedi içerde onlarda adetle düşer inş dedi. Bana da iki adet bekle dedi korunmak için. Folik asit kullan dedi bi de. Pataloji sonucumu da bu çok genel bi sonuç dedi. Detaylı bi araştırma değilmiş.28. gunum benım de, ama son gelen kandan ıtıbaren 20 gun tertemız gecmelıymıs normal duzende bende son kan 23 nısanda oldu sonrası temzı sımdılık. sende nasıl canım
masallah onlaraDiğer 5. Gün embriyosunu transfer ederler muhtemelen canım. O da olmazsa iki tane de 2. Gün var onlara geçerler
Kızlar
Bende istiyorum ama korkuyorum 2017de evlendik vajinusmusu yeni yendim kizlar , hic muane olmadim korkuyorum, curuk disim var en buyuk sorun kilom 100 e yakin 169 boyundayim disardan oyle cok asiri kilom gorunmuyo sıki vucut var ama yinede hepsini nasil yapicam bilmiyorum, kilolu hamile kalan varmi
Benimde 2 3 gündür hiç leke falan yok temiz yani. Sen adet olmamıştın değil mi canım daha. Ben bugün yine gittim doktora.iki üç kan pıhtısı duruyor dedi içerde onlarda adetle düşer inş dedi. Bana da iki adet bekle dedi korunmak için. Folik asit kullan dedi bi de. Pataloji sonucumu da bu çok genel bi sonuç dedi. Detaylı bi araştırma değilmiş.
bugun hastane benim operasyoncd sini yollamış. bukadar erken beklemiyordum diye posta kutusuna geç baktım. izledim canım kendime üzüldüm
biyandan kendi gozlerimle ne yaptiklarini görmüş oldum. laproskopi videolari cok izlemiştim öncesinde’ de baktim durum izlediklerimden baya parlakbir sagdan bir soldan yapisiklik varmiş yumurtalikla beden arasi birde ordan minik bisi aldilar sanirim bahsettikleri seydi ve o’ yapisan yerleri actilar iki tikla. tuplere mavi boya vermisler ikisi de dal gibi sekilleri semalleri düzgün gorunuyor du biri kalin biri ince degildi ikisi de aynıydı . izledigim fotoğraflarini netten gordugum, hodrosalpinks görüntüsü yoktu. morarma sisme yoktu o maviş boya ikisinden akti. alttan girdiiklerini video da tup girislerine bakmislar ikisi de onleri acik ucsuz bucaksiz delikler gibiydi, alttan bir operasyon bisi yapmamislar. yine gozluklerimi bulamiyorum , ne yazdim acaba. gece korlugum var benim kisacasi cok rahatladim izleyince sanırsınız tip okumusum kendi kendime notlar bilenverdim allahim sana bugünune binlerce şükürler olsun.
ee bu guzel flmin üstüne yolladim gitti spermleri siringaylaaa . dusunuyorum ne bicim bi insan oldum ben anne olmaya calisirken, koca kovala elimde siringa pet pardakla bisiler bisilerneler katti neler aldi benden.anne olunca nasil bisi olucam neler ogrenicem neler yapcam nelerle sinanicam hatta sinanicaz. höfffffffffff
Kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?