Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
dennisgo Griple başlayan hamilelik hikayeleri de duyduk buralarda.
Benim opu ile başladı :) sonradan düşündüm de opu bir gün sonra olsa belki tedavi iptal olurdu. Çünkü sabah opu oldu akşam pert olmuş halde yatıyordum :) öyle opu ya gitsen belki de anestezi onay vermezdi. Direkten dönmüş olabilirim :) yarın da hamilelik haberi alırsam tadından yenmez.

Ben de burada ne ağrılar çekiyorum bir bilsen.önce tamamen geçiyor, kesin hamileyim ya kahraman embriyom benim diyorum. sonra tekrar başlıyor, yine tutunmadı bak oysa ben onu ne iğnelerle, hormon ilaçları ile besledim diyorum :) Sürekli regl oldum diye kontrol ediyorum :) ama kırmızıları görene kadar umut var. O nedenle umudumdan bir şey kaybetmiyorum :)

canısı sende mi operasyon gecirdin ben mi kaçırdım?

Evet canım çok heyecanlı bir bekleyiş. Umarım bu 1 Mayıs bebesi derine kalmış sıkıca tutunmuştur.. Hayal güzel ben olsam yaşamayı seçerdim yani :) sen nasıl oldun? Herhangi bir şikayetin var mı?
kanamalarim vardi ara ara, kesildi. tansiyonum ilk 3 gun kötüydü yere kapaklaniyordum oda gecti. gaz sancisida kalmadi. oksurmek gulmek oturup kalmak hala sıkıntı. dikisim hic yok bantla kapatmislar p.tesi çıkaricam onlari. masallah iyiyim .bu aksam bir şırınga takviyesi yapim ovulasyon dun yuksek gösterdi. yumurtlama yakin demek ki ama ben, bugünün testini kacirdim

Neden kaçırdın ki gün devam ediyor bu saatten sonra da test yapabilirsin değil mi?

ahaaaaaaa merak ettigim cevap buradaymış meğer. o zaman sen yeni histereskopi oldun. peki sen 3 milyar 7yuz elli milyon ne yaptin asdffg demem o ki operasyondan sonra nezaman calismaya basladin.

Aynen ben de öle yapıcam. Tek dans yapabildik yımırtladığım gün sadece o da Ramazan misafir seyahat derken sekteler sekteler. Napalım.
Ya tutarsa.
Ben de toplamda iki dansla yarışmaya katılabilir miyim O da gripli, alkollü, kötü beslenmeli, yol yorgunluklusundan. Tutarsa Tanju okan gibi birşey doğururum zaar.

Ben de toplamda iki dansla yarışmaya katılabilir miyim O da gripli, alkollü, kötü beslenmeli, yol yorgunluklusundan. Tutarsa Tanju okan gibi birşey doğururum zaar.
Ay çok güldüm :) eğer tutarsa ne badireler atlatarak geliyor senin bebe.. Güçlü kuvvetli bir şey olur kesin.

tanju okan deyince aklıma geldi adam emekli olmuş emekli parasını almaya gidememiş, oğluna demiş çek de gel parayı diye o da bana vermezler demiş.. sen git demiş.. neyse görevliyle beraber gitmişler eve adam ölmüş.. emekli maaşını alamadan.. içler acısı.. kısmet olmamış emekli maaşını almak, bilmiyorum ne kadar parası vardı lakin bizi düşünün Allah esirgesin o kadar çalış emekli ol maaşı yiyemeden öte tarafa git tövbe est.. :))

Neden kaçırdın ki gün devam ediyor bu saatten sonra da test yapabilirsin değil mi?
yok iste yapamiyosun her dongu basi mönitoru kuruyosun test saati vsyre. test saati araligini ben sabah 9 ila 3 arasina ayarlamistim bu saatler arasinda test penceresi acik saat 3te test penceresi son buluyor ve test kabul etmiyor . erken kalkmistim oysa, koltukta sızmışım saati kacirdim

Sevmedim monitörü alırım ovulasyon testi mis gibi istediğim saatte yaparım :)

İnşallah oyle guzel bır haberı alır ve bızı de sevındırırsın canım

sanırım kullanamazmısım boyle bısey, o ne ya senı ben aldım paramla sen bana test penceresını mı kapatıyosun der terkederdım onu sanırım.

Sevmedim monitörü alırım ovulasyon testi mis gibi istediğim saatte yaparım :)
ilk idrarinle yap diye boyle. istedigin saatte yap ama, uyandigin ilk idrarle yap diye bir suru saat dilimi ayari koymuslar uayndigin uyanacagin 5 saat. iyi hoşta bu saat kuralini ben de sevmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…