- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi panic_attack
-
- #2.401
Evet canım çok heyecanlı bir bekleyiş. Umarım bu 1 Mayıs bebesi derine kalmış sıkıca tutunmuştur.. Hayal güzel ben olsam yaşamayı seçerdim yani :) sen nasıl oldun? Herhangi bir şikayetin var mı?
Benim opu ile başladı :) sonradan düşündüm de opu bir gün sonra olsa belki tedavi iptal olurdu. Çünkü sabah opu oldu akşam pert olmuş halde yatıyordum :) öyle opu ya gitsen belki de anestezi onay vermezdi. Direkten dönmüş olabilirim :) yarın da hamilelik haberi alırsam tadından yenmez.
Ben de burada ne ağrılar çekiyorum bir bilsen.önce tamamen geçiyor, kesin hamileyim ya kahraman embriyom benim diyorum. sonra tekrar başlıyor, yine tutunmadı bak oysa ben onu ne iğnelerle, hormon ilaçları ile besledim diyorum :) Sürekli regl oldum diye kontrol ediyorum :) ama kırmızıları görene kadar umut var. O nedenle umudumdan bir şey kaybetmiyorum :)can09e ve dennisgo nun suçu hep, kafama soktular :)) Benim de içime o şekilde doğduğu için paylaştım yasağı deldiğimizi :)) histeroskopi sonrası kullandığım cyclo progynova ilacının da etkisi olabilir bu ağrı, adet geciktirdiğini söylemişti doktorum. Ama sanki tanıdık adet ağrısına döndü gibi ağrılar. Kısacık da olsa o heyecanı yaşadık dimi. Mutluluğumu, heyecanımı paylaştınız Kırmızıları görene kadar umut hep var tabi
canısı sende mi operasyon gecirdin ben mi kaçırdım?23 nisanda birliktelik oldu, 27 nisanda kontrolüm vardı. Bir sıkıntı yoktu. Eşim de özür diliyor, dedim neden özür diliyorsun, korktu enfeksiyon vs riskinden :)) sanki ağrının şekli hafif adet ağrısına döndü. Yarın adet olurum belki, tam da bir yerlere giderken olurum zaten. Hafta sonu geçer olmam, işin ilk günü olurum
kanamalarim vardi ara ara, kesildi. tansiyonum ilk 3 gun kötüydü yere kapaklaniyordum oda gecti. gaz sancisida kalmadi. oksurmek gulmek oturup kalmak hala sıkıntı. dikisim hic yok bantla kapatmislar p.tesi çıkaricam onlari. masallah iyiyim .bu aksam bir şırınga takviyesi yapimEvet canım çok heyecanlı bir bekleyiş. Umarım bu 1 Mayıs bebesi derine kalmış sıkıca tutunmuştur.. Hayal güzel ben olsam yaşamayı seçerdim yani :) sen nasıl oldun? Herhangi bir şikayetin var mı?
Neden kaçırdın ki gün devam ediyor bu saatten sonra da test yapabilirsin değil mi?kanamalarim vardi ara ara, kesildi. tansiyonum ilk 3 gun kötüydü yere kapaklaniyordum oda gecti. gaz sancisida kalmadi. oksurmek gulmek oturup kalmak hala sıkıntı. dikisim hic yok bantla kapatmislar p.tesi çıkaricam onlari. masallah iyiyim .bu aksam bir şırınga takviyesi yapimovulasyon dun yuksek gösterdi. yumurtlama yakin demek ki ama ben, bugünün testini kacirdim
ahaaaaaaa merak ettigim cevap buradaymış meğercan09e ve dennisgo nun suçu hep, kafama soktular :)) Benim de içime o şekilde doğduğu için paylaştım yasağı deldiğimizi :)) histeroskopi sonrası kullandığım cyclo progynova ilacının da etkisi olabilir bu ağrı, adet geciktirdiğini söylemişti doktorum. Ama sanki tanıdık adet ağrısına döndü gibi ağrılar. Kısacık da olsa o heyecanı yaşadık dimi. Mutluluğumu, heyecanımı paylaştınız Kırmızıları görene kadar umut hep var tabi
Ben de toplamda iki dansla yarışmaya katılabilir miyimAynen ben de öle yapıcam. Tek dans yapabildik yımırtladığım gün sadece o da Ramazan misafir seyahat derken sekteler sekteler. Napalım.
Ya tutarsa.
Ay çok güldüm :) eğer tutarsa ne badireler atlatarak geliyor senin bebe.. Güçlü kuvvetli bir şey olur kesin.Ben de toplamda iki dansla yarışmaya katılabilir miyimO da gripli, alkollü, kötü beslenmeli, yol yorgunluklusundan. Tutarsa Tanju okan gibi birşey doğururum zaar.
tanju okan deyince aklıma geldi adam emekli olmuş emekli parasını almaya gidememiş, oğluna demiş çek de gel parayı diye o da bana vermezler demiş.. sen git demiş.. neyse görevliyle beraber gitmişler eve adam ölmüş.. emekli maaşını alamadan.. içler acısı.. kısmet olmamış emekli maaşını almak, bilmiyorum ne kadar parası vardı lakin bizi düşünün Allah esirgesin o kadar çalış emekli ol maaşı yiyemeden öte tarafa git tövbe est.. :))Ben de toplamda iki dansla yarışmaya katılabilir miyimO da gripli, alkollü, kötü beslenmeli, yol yorgunluklusundan. Tutarsa Tanju okan gibi birşey doğururum zaar.
yok iste yapamiyosunNeden kaçırdın ki gün devam ediyor bu saatten sonra da test yapabilirsin değil mi?
Sevmedim monitörü alırım ovulasyon testi mis gibi istediğim saatte yaparım :)yok iste yapamiyosunher dongu basi mönitoru kuruyosun test saati vsyre. test saati araligini ben sabah 9 ila 3 arasina ayarlamistim bu saatler arasinda test penceresi acik saat 3te test penceresi son buluyor ve test kabul etmiyor . erken kalkmistim oysa, koltukta sızmışım saati kacirdim
Benim opu ile başladı :) sonradan düşündüm de opu bir gün sonra olsa belki tedavi iptal olurdu. Çünkü sabah opu oldu akşam pert olmuş halde yatıyordum :) öyle opu ya gitsen belki de anestezi onay vermezdi. Direkten dönmüş olabilirim :) yarın da hamilelik haberi alırsam tadından yenmez.
Bak keyfine üç beş gün sonra zaten yalandan düşmeyecek iğneler ilaçlar :)Hoff.. Ben ne zaman adet olcam yaaa... Yeter gari sıkıldım. Olmuyo böyle iğnesiz ilaçsız takipsiz, çok sıkıcı.. :))
Canım, umarım yarın güzel bir haber vermek için pusuda bekleyen kahraman bir embriyom vardır :)İnşallah oyle guzel bır haberı alır ve bızı de sevındırırsın canım
yok iste yapamiyosunher dongu basi mönitoru kuruyosun test saati vsyre. test saati araligini ben sabah 9 ila 3 arasina ayarlamistim bu saatler arasinda test penceresi acik saat 3te test penceresi son buluyor ve test kabul etmiyor . erken kalkmistim oysa, koltukta sızmışım saati kacirdim
Sevmedim monitörü alırım ovulasyon testi mis gibi istediğim saatte yaparım :)
Bak keyfine üç beş gün sonra zaten yalandan düşmeyecek iğneler ilaçlar :)
Canım, umarım yarın güzel bir haber vermek için pusuda bekleyen kahraman bir embriyom vardır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?