Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
sana da cok cok geçmiş olsun senin yine romantik kacamak ben enjektörle romantizim yasiyorum asdff. bence adete kadar kacamaga devam belki islemden gec yumurtladin yunurtlucaksin
Çok teşekkür ederim Enjektörle aşk başkadır diyeceğim ama pek olmayacak sanırım :)) Bunlar hep geçici fantaziler canım, o yüzden her türlüsüne varız:) Bebiş gelene kadar :)

Günaydın,
İyi haftalar
Ewet, bize daha yakın :)
Çok iyi geldi yaa
eşimin yakaladığı manzaraya bakın, nasıl kötü olalım dimi:) başka fotoğrafta kadraja biz de girdik
harika evet sizi de görmek isterdiiim iyi gelmez olur mu.. nefes işte..:)

evet bir hafta sonu daha bitti yeni bir haftaya başladık..
ne kadar güzel gün böyle arabam hazırmış kavuşacağız kısmetse
dün kuzumun doğum günüydü.. artık 10 yaşında kuzu ne çabuk büyüdü..

İyi haftalar canlar
Bu güzel mayısa az ama öz lambada mottosuyla başlamıştım biliyosunuz, ovulasyon testi de yapmıyodum, belirti hissedersem onaylamak için yaparım demiştim ve dün baya bi kasık ağrım oldu,sıvı mıvı takmadan akşam oldu demeden hemen bi test yaptım ki pozitif! Aslansın çözdün bu işi dedim kendime
şimdi bu sabah tekrarladım silikleşmiş herhalde çatladı. Güzel zamanlama oldu gibime geliyo, aay çok heyecanlıı

iyi ki doğğmmuşş kuzuuu,mutlu yıllar onaaa

Kızlar
Az önce Regl olmuşum.. maalesef sonuç negatif. Yarın kan vermeye gitmem muhtemelen.
Haftasonu pek müsait olamadım. İnternette çok iyi çekmiyodu olduğum yerde. Okudum ama bişey yazamadım. Üzüldüm.
Ama başka embriyolarınız varmış. Onlardan birine kısmettir inşaallah.
Sevgiler...

mutlu yaşları olsun kuzunun. gözün aydın, kazasız belasız

Slm kader arkadaşlarım, 10 gündür memleketteydim kafam rahatlasın diye internet orucu tuttum dün regli olunca apar topar döndüm tabi, şimdi muayeneden çıktım bu ay durum daha iyi 5 yumoşum varmış ve tedaviye başlıyorum sevincimi sizlerle paylaşmak istedim, çok sayfa yazılmış eve gidince hepsini okuyucam inşallah sizlerde de güzel haberler vardır

Selam kızlar ben geldim bir süre gitmem gerekti
İyi haftalar diliyorum biraz okuyabildim mübarek günler inşallah herkesin gönlüne göre sağlıklı hayırlı evladı olsun @dennisgo canım allah nasip ettiğinde olacak biz elimizden geleni yapalım dondurulmuşla yola devam
@panic_attack sende tüp kervanına katılmışsın inşallah herşey çok güzel olacak
Kızlar benim de 6 embriyom vardı 5.güne gelen ngs yaptırdık sadece 2 tanesi sağlıklı geldi başta çok üzüldüm ama ya onlarda sağlıklı olmsaydı dedim dondurludlar bu ay sonu kısmetse transfer olacak şuan rahim hazırlığına başladı doktor pozitifim allah ol derse olur inşallah

Yaaa aynı anda geldik seni de merak ediyordum canım hadi inşallah yumoşlar kaliteli olsun allahım

Canım çok sevindim,rahat kafa=bol yumurta

2 tane sağlıklı süper,inan o iki sağlıklı için defalarca tüp yaptırıp ngs ye gönderecen var,
inşAllah sana sağlıklı yavru olurlar

Sen de hoşgeldin canım İnan aklımdaydın hep, 2 sağlıklı gelmiş çok güzel haber, dediğin gibi hiç sağlıklı gelmeyebilirdi sevin arkadaşım darısı bizlere inşallah, her şey yolunda giderse bende ngs istiyorum bizim yaşlarımızda çok önemli bence bak yaptırmasaydın sağlıksız olan 4 tane transfer edilseydi 4 negatif alacaktın ,psikoloji ve hormonlar alt üst olucaktı. Transfer sonrası daha güzel haberler alıcaz senden inşallah. Mavitosbik ne yaptı acaba inşallah o da güzel haber müjdesiyle gelir .

Aynen eşimle onu düşündük ya sağlıksız olanlar transfer olsaydı şuan da tabiki bi garantisi yok ama embriyonun sağlıklı olduğunu bilmek içimizi ferahlatıyor inşallah senin de sağlıklı ngsli embriyolar olacak Allah’ın izniyle canım evet ya mavitosbik dönmedi umarım herşey yolundadır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…