- 29 Eylül 2017
- 1.224
- 4.945
- 133
- Konu Sahibi panic_attack
-
- #2.461
Çok teşekkür ederimsana da cok cok geçmiş olsunsenin yine romantik kacamak ben enjektörle romantizim yasiyorum asdff . bence adete kadar kacamaga devam belki islemden gec yumurtladin yunurtlucaksin
Aynen aynen :))problemler kalkmiş ne güzel ne güzelbu ay bir kacamakla kalmış birdaki aya ovulasyon testiyle kacamaklarcaaa yapip beklemeli
harika evet sizi de görmek isterdiiimGünaydın,
İyi haftalar
Ewet, bize daha yakın :)
Çok iyi geldi yaa
eşimin yakaladığı manzaraya bakın, nasıl kötü olalım dimi:) başka fotoğrafta kadraja biz de girdik
iyi ki doğğmmuşş kuzuuu,mutlu yıllar onaaaharika evet sizi de görmek isterdiiimiyi gelmez olur mu.. nefes işte..:)
evet bir hafta sonu daha bitti yeni bir haftaya başladık..
ne kadar güzel gün böyle arabam hazırmış kavuşacağız kısmetse
dün kuzumun doğum günüydü.. artık 10 yaşında kuzu ne çabuk büyüdü..
KUZUUMM çok teşekkür ederim..iyi ki doğğmmuşş kuzuuu,mutlu yıllar onaaa
Haftasonu pek müsait olamadım. İnternette çok iyi çekmiyodu olduğum yerde. Okudum ama bişey yazamadım. Üzüldüm.Kızlar
Az önce Regl olmuşum.. maalesef sonuç negatif. Yarın kan vermeye gitmem muhtemelen.
mutlu yaşları olsun kuzunun. gözün aydın, kazasız belasızharika evet sizi de görmek isterdiiimiyi gelmez olur mu.. nefes işte..:)
evet bir hafta sonu daha bitti yeni bir haftaya başladık..
ne kadar güzel gün böyle arabam hazırmış kavuşacağız kısmetse
dün kuzumun doğum günüydü.. artık 10 yaşında kuzu ne çabuk büyüdü..
AMİİN sağol.mutlu yaşları olsun kuzunun. gözün aydın, kazasız belasız
Yaaa aynı anda geldik seni de merak ediyordum canım hadi inşallah yumoşlar kaliteli olsun allahımSlm kader arkadaşlarım, 10 gündür memleketteydim kafam rahatlasın diye internet orucu tuttum dün regli olunca apar topar döndüm tabi, şimdi muayeneden çıktım bu ay durum daha iyi 5 yumoşum varmış ve tedaviye başlıyorum sevincimi sizlerle paylaşmak istedim, çok sayfa yazılmış eve gidince hepsini okuyucam inşallah sizlerde de güzel haberler vardır
Canım çok sevindim,rahat kafa=bol yumurtaSlm kader arkadaşlarım, 10 gündür memleketteydim kafam rahatlasın diye internet orucu tuttum dün regli olunca apar topar döndüm tabi, şimdi muayeneden çıktım bu ay durum daha iyi 5 yumoşum varmış ve tedaviye başlıyorum sevincimi sizlerle paylaşmak istedim, çok sayfa yazılmış eve gidince hepsini okuyucam inşallah sizlerde de güzel haberler vardır
2 tane sağlıklı süper,inan o iki sağlıklı için defalarca tüp yaptırıp ngs ye gönderecen var,Selam kızlar ben geldimbir süre gitmem gerekti
İyi haftalar diliyorum biraz okuyabildim mübarek günler inşallah herkesin gönlüne göre sağlıklı hayırlı evladı olsun @dennisgo canım allah nasip ettiğinde olacak biz elimizden geleni yapalım dondurulmuşla yola devam
@panic_attack sende tüp kervanına katılmışsın inşallah herşey çok güzel olacak
Kızlar benim de 6 embriyom vardı 5.güne gelen ngs yaptırdık sadece 2 tanesi sağlıklı geldi başta çok üzüldüm ama ya onlarda sağlıklı olmsaydı dedim dondurludlar bu ay sonu kısmetse transfer olacak şuan rahim hazırlığına başladı doktor pozitifim allah ol derse olur inşallah
İnşallah sağol canım2 tane sağlıklı süper,inan o iki sağlıklı için defalarca tüp yaptırıp ngs ye gönderecen var,
inşAllah sana sağlıklı yavru olurlar
Sen de hoşgeldin canım İnan aklımdaydın hep, 2 sağlıklı gelmiş çok güzel haber, dediğin gibi hiç sağlıklı gelmeyebilirdi sevin arkadaşım darısı bizlere inşallah, her şey yolunda giderse bende ngs istiyorum bizim yaşlarımızda çok önemli bence bak yaptırmasaydın sağlıksız olan 4 tane transfer edilseydi 4 negatif alacaktın ,psikoloji ve hormonlar alt üst olucaktı. Transfer sonrası daha güzel haberler alıcaz senden inşallah. Mavitosbik ne yaptı acaba inşallah o da güzel haber müjdesiyle gelir .Selam kızlar ben geldimbir süre gitmem gerekti
İyi haftalar diliyorum biraz okuyabildim mübarek günler inşallah herkesin gönlüne göre sağlıklı hayırlı evladı olsun @dennisgo canım allah nasip ettiğinde olacak biz elimizden geleni yapalım dondurulmuşla yola devam
@panic_attack sende tüp kervanına katılmışsın inşallah herşey çok güzel olacak
Kızlar benim de 6 embriyom vardı 5.güne gelen ngs yaptırdık sadece 2 tanesi sağlıklı geldi başta çok üzüldüm ama ya onlarda sağlıklı olmsaydı dedim dondurludlar bu ay sonu kısmetse transfer olacak şuan rahim hazırlığına başladı doktor pozitifim allah ol derse olur inşallah
Kesinlikle öyle bu 10 günü çok keyifli geçirdim ailem ve arkadaşlarımla beraberdim çok çok iyi geldi. Sen de bi gelişme var mı okuyamadım daha diğer sayfaları.Canım çok sevindim,rahat kafa=bol yumurta
İnşallah canım inşallah bu son tedavim olsun, hepimiz için herşey çok güzel olsunYaaa aynı anda geldik seni de merak ediyordum canım hadi inşallah yumoşlar kaliteli olsun allahım
Aynen eşimle onu düşündük ya sağlıksız olanlar transfer olsaydı şuan da tabiki bi garantisi yok ama embriyonun sağlıklı olduğunu bilmek içimizi ferahlatıyor inşallah senin de sağlıklı ngsli embriyolar olacak Allah’ın izniyle canım evet ya mavitosbik dönmedi umarım herşey yolundadırSen de hoşgeldin canım İnan aklımdaydın hep, 2 sağlıklı gelmiş çok güzel haber, dediğin gibi hiç sağlıklı gelmeyebilirdi sevin arkadaşım darısı bizlere inşallah, her şey yolunda giderse bende ngs istiyorum bizim yaşlarımızda çok önemli bence bak yaptırmasaydın sağlıksız olan 4 tane transfer edilseydi 4 negatif alacaktın ,psikoloji ve hormonlar alt üst olucaktı. Transfer sonrası daha güzel haberler alıcaz senden inşallah. Mavitosbik ne yaptı acaba inşallah o da güzel haber müjdesiyle gelir .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?