- 29 Eylül 2017
- 1.224
- 4.945
- 133
- Konu Sahibi panic_attack
-
- #2.441
13 nisanda histeroskopi oldum canım. Polip ve miyomlar alındıcanısı sende mi operasyon gecirdin ben mi kaçırdım?
Selam naptın testi kuzu13 nisanda histeroskopi oldum canım. Polip ve miyomlar alındı
Arada kaçamak oldu sadece:)) Normali 3 hafta sonraydı:)ahaaaaaaa merak ettigim cevap buradaymış meğer. o zaman sen yeni histereskopi oldun. peki sen 3 milyar 7yuz elli milyon ne yaptin asdffg demem o ki operasyondan sonra nezaman calismaya basladin.
Kızlar
Az önce Regl olmuşum.. maalesef sonuç negatif. Yarın kan vermeye gitmem muhtemelen.
Temiz canım test sonucumSelam naptın testi kuzu
Klomen öneriyorsa deneyin bence en son çaren tüp olsun onun rahatlığıyla daha çabuk hamile kalabilirsin bence..Temiz canım test sonucum
Mayıs ayında normal deneyeceğiz, klomen mi denesem dedim ama düşük de olsa hormon almaktan vazgeçtim
Olmazsa haziran adetiyle tüp bebek
Kısa haftasonu kaçamağı yapıyoruz yalovayaKlomen öneriyorsa deneyin bence en son çaren tüp olsun onun rahatlığıyla daha çabuk hamile kalabilirsin bence..
Biz de 2 sene önce kurbanda armutludaydık bizr uzak tabi de size yakındır:)Kısa haftasonu kaçamağı yapıyoruz yalovaya
Dönüşte doktora gideceğim, konuşurum o zaman
sana da cok cok geçmiş olsunArada kaçamak oldu sadece:)) Normali 3 hafta sonraydı:)
Ama bugün test yaptım bir şey yok
Adet olsam da rahatlasam
Histeroskopi sonrası olabiliyormuş
amin insallah canısı hepimiz icin . kafam cok rahatladi cok yemistim kendimicanım hep bı sınanma hep bı denenme halındeyız, ama ınsallah sonucları cok guzel olur. bu kadar endıse ıle gırdıgın bır sınavdan da boyle guzel sonuclarla cıkmıs olman onumuzdekı gunlerde daha da guzel haberler alabılecegını gosterıyor bence.
problemler kalkmiş ne güzel ne güzel13 nisanda histeroskopi oldum canım. Polip ve miyomlar alındı
Bitek benim mi ilgimi cekiyor sinirlenip tvyi kapatiyorum diyodumHerkesin patır patır hamile kaldığı, pıtır pıtır doğurduğu anneler günü reklamlarını, ramazan reklamlarını, TV dizilerini görmezden gelmeye çalışıp homurdanarak aklını işine gücüne vermeye çalışan var mı bugün benim gibiBugün huysuz kalktım huysuz devam ediyorum. Seneye bu zamanlar inşallah gülüyor olurum bu halime.
Evet ilk kontrolümü başka doktorda olmuştum ultrasondan bakmıştı ilk doktorum. Ama bu ikinci gittiğim gerçekten çok iyi bir doktor vajinadan baktı.inşallah canım inş hiçbirimiz yaşamayız bu olumsuz durumuben olmadım daha canım, kan pıhtısı amelıyatın oldugu bolgede mı kalmıs, ılk kontrolunde var mıydı boyle bısey, benı tekrar kontrole cagırmamıstı. sen doktorunu dınle ıkı adet bekle canım. ınsallah hayırlısıyla saglıklı bebene kavusursun ve bır daha asla boyle bısey yasamazsın ya. cok uzuyo ınsanı cunku bılıyorum.
Çok umitliydim gerçekten, ne desem bilemiyorum canimKızlar
Az önce Regl olmuşum.. maalesef sonuç negatif. Yarın kan vermeye gitmem muhtemelen.
Kısmet Rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah hepimize saglıklı evlatlar. Çok üzüldüm nasipten ötesi olmuyor biz ne yaparsak yapalım. Hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı eylesin, gönlümüzde olanı mevlam hakkımızda hayırlı eyleyip nasip etsin inşallah hepimizeKızlar
Eki Görüntüle 2267998
Tüm ana gibi anaların, anne adaylarının, hatta döllenmiş bebe sahiplerinin :) ve benim gibi anne olmak için cebelleşen yoldaşlarımın anneler günü kutlu olsun.
İlk defa bi anneler gününde acık buruk, acık huysuzum. Bitse de gitsek.
@Marjo ve @lyly sizi de unutmadım ha bilesiniz.
Günaydın,Biz de 2 sene önce kurbanda armutludaydık bizr uzak tabi de size yakındır:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?