- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi panic_attack
-
- #3.661
Gerçeği de olur umarım ama tek başına doğurmadığın bir hamilelik olsun :) sen bu ara çok bebekli rüya görüyor olabilir misin? Sanki daha önce de yazmıştın diye hatırlıyorumruyam da tombul bir oglan bebek dogurdumkendim dogurdum hem de kimse yoktu yardim edicek. göbeğini de benmi kesicem diyorum, ağzını burnunu temizliyorum kocama diyorum kos yardim cagir. gercek gibiydi bi anligina anne oldum ne guzeldi
Çok sağol inşallah canımCanım umarım güzel haberlerle gelirsin yarın.. transfer olur ve sana sıkıca tutunur embriyo..
Gerçeği de olur umarım ama tek başına doğurmadığın bir hamilelik olsun :) sen bu ara çok bebekli rüya görüyor olabilir misin? Sanki daha önce de yazmıştın diye hatırlıyorum
E sen bu durumda inşallah tutarsa meşhur kova'yı tuttuyorsun değil mi, tam o tarihlere denk mi geliyor doğum? Ayy kehanetler titreşiyor topiğin tepesinde yarebbi.Ben de tee geçen sene rüyamda 11 Şubat günü doğurduğumu ve emzirdiğimi görmüştüm. Aç tavuk kendini darı ambarında görürmüş diyerek yataktan kalktıydım.İşte bunlar hep bilimsel açıklamalı atasözleri :))
E sen bu durumda inşallah tutarsa meşhur kova'yı tuttuyorsun değil mi, tam o tarihlere denk mi geliyor doğum? Ayy kehanetler titreşiyor topiğin tepesinde yarebbi.
Ay hadi inşallaaaNiye düşük kaliteli olsun yav mis gibi elemeleri geçmiş bir kardeşimiz neticede.
Bu arada aklıma bu sperm, yumurta embiyo muhabbetlerinde kaçtır Woody Allen'ın şu sperm tiplemesi geliyor ya libidom iyice düştü galiba
Eki Görüntüle 2271018 Ne kovaymış arkadaş gelsin bitsin bu hasret.
gecen iki test yapmistim ruyada biri yamuk cizgili pozitifti digeri de kaybolmustuGerçeği de olur umarım ama tek başına doğurmadığın bir hamilelik olsun :) sen bu ara çok bebekli rüya görüyor olabilir misin? Sanki daha önce de yazmıştın diye hatırlıyorum
hic uzulme kimyasal da olabilmisse gerisi allahin izniyle gelir canısı. kimyasalın k si bile onemli dollenme olabildigine kavusmalarin da sorun olmadığını ve bir araya gelebildiklerinin gostergesi. benimkiler bir araya geliyor mu yada gelseler niye biribirlerini begenmiyorlar bilmiyorum bilmeyenler var. insallah rüyanın gercegini cok beklemeden yasarsinKızlaat bende rüyamda bebeğimi emzirdiğimi gördüüüm iki göğsümden de bi onu bi onu emiyorduu :) bende hepimiz gibi anne olmayı çok seviyorum :) geçen ay malesef ki çok zor bi kimyasal gebelik yaşadım inşallah bu ay kalmışsımdır bat'a son 9 :)
Hafızana hayranım Beste yaKuzum sen muayenede 2 yumurta var demiştin belki onlar büyüyor daha, erkendir belki regli için, henüz bir şey içmesen midoktorun o yumurtalarla ilgili bişey söylemişmiydi
Seni olumsuz etkilemiş ama herkes genelde dondurulmuş transfer kolay diyor. Daha az ilaç kullanıldığı için.. ben henüz bilmiyorum ama sanki bana da dondurulmuş basit gibi geldi. İlaç daha az ama daha uzun kullanılıyor sanki.Bu Estrofem mide bulantısı ve hafif baş ağrısı yapmaya başladı bende. Araba tutuyomuş gibi bi değişik. Gün geçtikçe artmasa bari yan etkileri. Bi de sürekli acıkıyorum ama canım bi şey istemiyo gibi saçma bi durum var.
Bence tüp bebek sürecinde en kolay dönem opu'ya kadar olan iğneli dönem.
Transfer sonrası ise Estrofem'e bi de yok kan sulandırıcı yok progesteron eklenmesi derken en sıkıntılı dönem olacak gibi.
Hoff.. Gidem de buzdolabını kurcalayam bi.
Ben hiç öyle rüyalar görmüyorum. Hani benim darı ambarım? Ben de istiyorum. Gündem bu olunca rüyalara girmesi de normal sanırım :)Ben de tee geçen sene rüyamda 11 Şubat günü doğurduğumu ve emzirdiğimi görmüştüm. Aç tavuk kendini darı ambarında görürmüş diyerek yataktan kalktıydım.İşte bunlar hep bilimsel açıklamalı atasözleri :))
Senin tahmini transfer tarihi adetten kaç gün sonra.. geç kalmadın değil mi kova ya.. embriyonun hiç kurtuluşu yok gelecek ve kova olacak. Nokta :)Ahaahsjsj kehanetler titreşiyor topiğin tepesinde yarebbi :))) Anam ne güldüm gıı..
Aynen, tutarsa 11 Şubat 2020 39.haftaya denk geliyor
Yav düşük kaliteli bicik embriyoma ne anlamlar yükledik. :)) Zaten en önemsediğim tedavi bu olacak. Sonrasını bu kadar ciddiye alacağımı hiç sanmıyorum taaa ki bir sonraki Mayıs'a kadar.
gecen iki test yapmistim ruyada biri yamuk cizgili pozitifti digeri de kaybolmustugalibasi cok düşünüyorum diye goruyorum. iyiyim iyiyim dedim kendini nazar ettim bak hele ya dun bisi olmaz diyip ilk defa birlikte olduk hic agrim olmadi o anda ama, geceden beri ben perisan. amleiyat gününe geriye gitmis gibiyim haftaya kontorll var mekanizmayı dağıtmışsıniz demezler insallah
Yazıcam umarım opu da doktorum görmez, kadın kendini fişlemiş demesin
her organda bir formül kahkaha attim sanirimm psikologa yonlendirirler bizibiyerime dovme yaptirayim ben evrensel olan sayiyi yaaff valla dusunmuyo değilim dedigin gibi gerceklestirmek allahtan yollarina aramak bizden. ben kesinlikle inanıyorum ki iyi geldigine. 2 yıldır kabus gibi bir turlu cozulmeyen sonuca varmayan seyler oyle bir hayrimiza done done cozuldu ki hic bir derdimiz kalmadi cok şükür bir de ben hamile kalsam hayirlisiyla gece yataga girdigimiz de bizimki bi saga bi sola donerdi onca zamandir dusunmekten, hep bir dalgin gergindi ben artik tukenmistim o halinden. simdi oyle mutlulu mutlu davraniyor ki hep agzinda şükür baksana diyor hersey bir anda nasil yoluna girdi hayal gibi geliyor bana diyor. sabrimiz dularimiz bi de (ugurlu sayilarin) gucu iste iste diyorum guluyor onceden bunu soyledigim de uzayliymisim gibi bakardi sagol varol sen dularimdasin
hayırdır ınsallah, belkı de oglusunu gordun kız, erkek cocuk da guzeldır ya anne ıcın hele, ben erkek cocugu kıza gore daha cok sevıyorum nedense, oglumun olacagını daha lısede bıle soylerdım benım kesın oglum olur dıye, ve allah bana oglumu nasıp ettı. anneye baglılıgı daha baska oglanın, ınsallah tombul tombul bır oglun olur ve onu gormussundur ruyanda gulum, ama yıne de sen tek baına dogurma, hastaneyı tercıh etruyam da tombul bir oglan bebek dogurdumkendim dogurdum hem de kimse yoktu yardim edicek. göbeğini de benmi kesicem diyorum, ağzını burnunu temizliyorum kocama diyorum kos yardim cagir. gercek gibiydi bi anligina anne oldum ne guzeldi ☹
Ben de tee geçen sene rüyamda 11 Şubat günü doğurduğumu ve emzirdiğimi görmüştüm. Aç tavuk kendini darı ambarında görürmüş diyerek yataktan kalktıydım.İşte bunlar hep bilimsel açıklamalı atasözleri :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?