- 25 Ekim 2018
- 1.948
- 6.355
- 158
- Konu Sahibi panic_attack
-
- #1.761
valla bende anlamadım,her şekilde dualarımız onunla diyelim bari,buraya geldiğinde sağlıklı bilgiyi kendisinden alacağız,söz sizdeBen mi yanlış anladım acaba? Ama 1 Mayıs tatil diye 2 Mayıs’a kalmamış mıydı?
Allah razı olsun içimi ferahlattın sağol canım benim sağol Rabbim önce sana sonra bana sonra diğer bütün bebek hasreti çeken kadınlara versin hayırlı evlatlar... Bakalım ben 17 mayısa kadar eşimle de yakınlaşmayacam. Sporuna keçiboynuzu yemeye devam etsin bu arada. Gerisi takdir i İlahipes etme hemencik yafu,bak rahim filmi çekilince doktorlar bile 3 ay gebe kalma şansın yüksek diyorlar,ilk aydan havlu atma,al ovu testlerini devam et,mübarek Ramazan geliyor bak,tevekkül bizden,takdir Allahtan,bir de eşinden ziyade kendini de düşün,bu evlilik kurumu bir ortaklık gibi,sende üzülüyorsun o da,kendini suçlu hissetmen için bir neden yok,her şey Allahtan canım,biz elimizden geleni yapmakla mükellefiz sadece
Bu ne ablam inşallah hayırla duayla
senden de Allah Razı olsun canım,neden 17 mayıs bu aradaAllah razı olsun içimi ferahlattın sağol canım benim sağol Rabbim önce sana sonra bana sonra diğer bütün bebek hasreti çeken kadınlara versin hayırlı evlatlar... Bakalım ben 17 mayısa kadar eşimle de yakınlaşmayacam. Sporuna keçiboynuzu yemeye devam etsin bu arada. Gerisi takdir i İlahi
Ovülasyon tesi kullanmadan artık anlayabiliyorum canım benim. Yumurtlamam 16,17,18 mayıs...senden de Allah Razı olsun canım,neden 17 mayıs bu arada
yok yok,dur bi kırmızı gelsin öyle üzülelim (yani yanlış dua olmasın gelmesin kırmızı ve sevinelim)
ama işte o sürede ölü spermlerle işe başlayacaksın bu 1,Ovülasyon tesi kullanmadan artık anlayabiliyorum canım benim. Yumurtlamam 16,17,18 mayıs...
Kuzum biz sanırım test yapıp strese giriyoruz bu yüzden tutmuyor. Dediğin gibi gün aşırı yapıp bırakmak en doğrusu. Sen de çok takma artık dinlenelim biraz.ama işte o sürede ölü spermlerle işe başlayacaksın bu 1,
ikincisi hiç belli olmuyor bazen,14 günde yumurtlayan biri 9.günde hamile kalmış olabiliyor,örneği çok canım,sen adet bitsin,gün aşırı devam bence,her an her şey olabilir,bende bu ay yumurtlamaya odaklandım,sonuç negatif test oldu
evet taktıkça olmuyor bu iş maalesef,ondan dolayı istemiyorduk ama hamile kaldım lafını çok duyuyoruz insanlardan,Kuzum biz sanırım test yapıp strese giriyoruz bu yüzden tutmuyor. Dediğin gibi gün aşırı yapıp bırakmak en doğrusu. Sen de çok takma artık dinlenelim biraz.
Evet canım inan stres yapmadım ben bunay mesela. Ama yumurtlama günlerim, çatlama, silikleşme, değerlendirdik mi diye düşünme, testleri bitirip bu kez artık Bat bekleme ama stressiz bile olsa, etkileniyor insan, ben bunu bizzat öğrendim. Stres olmasa bile sürekli düşünmek sanırım hamileliği engelliyor.evet taktıkça olmuyor bu iş maalesef,ondan dolayı istemiyorduk ama hamile kaldım lafını çok duyuyoruz insanlardan,
İşte bakın bu çok güzel bir haber. Allah sonunu da güzel eylesin.Kızlar merkezden çıktım ben. 5 yumurta toplanmış. :))
Çok iyi, hadi geçmiş olsun canım. Güzelce dinlen, paylaşırsın sonra yaşadıklarını :) Embriyo olacak onlar, sonra hopp buzdolabına:)Kızlar merkezden çıktım ben. 5 yumurta toplanmış. :))
Normalde bugündü değil mi adetin canım.. öyleyse negatif gibi sanki.. umarım test hatalıdır ya, 25 altı ölçemediği için çıkmamıştır.
Yok yarın bat kuzu inşallah öyledir ama tertemiz yau değilim işte boş ver umutlanmayım bence ☺Normalde bugündü değil mi adetin canım.. öyleyse negatif gibi sanki.. umarım test hatalıdır ya, 25 altı ölçemediği için çıkmamıştır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?