- 11 Aralık 2018
- 1.371
- 1.802
- 133
- Konu Sahibi panic_attack
-
- #1.781
İnşallah gelmez ablamYarın bat gelmezse yarın da yaparız test bol
Rabbimize tevekkül edelim canım. Ben de bu sabah çok ağladım. Şu an çok bitkinim. Karnım da sancılanıyor. Ama napalım. Kısmet. sabret. Diyoruz.Sabahtan beri toplantıdaydım. Başağrısı mutsuzluk alerjik reaksiyonlarla geldim oturdum okuyorum. Her yazdığınıza ağladım resmen burda. Lütfen biri çıksın bize burda büyük harflerle "HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK" desin ve olsun artık ne olur ya ne olur....
Yok yarın bat kuzu inşallah öyledir ama tertemiz yau değilim işte boş ver umutlanmayım bence ☺
aminnnn,türkiye de soranlara,bir süre ara verdik de,bir kaç ay bekleyeceğiz de,para sorunu de,ne bileyim,operasyon oldum,yasak dedi doktor de,soranları sustur,bi tanıdık yıllarca bu dünyaya çocuk mu getirilir dedi,istemiyoruz dedi,tüm sülale neden olmuyoru bırakıp onu çocuk için ikna etmeye çalışıyordu
Evet bence de böylesi daha iyi oldu canım. Hem risk almadık hem ikinci şansımızı da dondurduk geldik :)
Bildigim kadariyla dondurulmus embriyoyu 5 yildan sonra koymuyolar. Hatta gorumcemin 3 yil oldu doktor 3 yili tavsiye ediyorum gel koyalim bunu demisbır ay oncesınde haberlerde vardı, kadının 10 yasında cocugu var 52 yasında mı ne. bu cocukla bırlıkte alınan dondurulmus ya, kadın bunu unutmus doktoru aramıs tekrar denemek ıster mısın dıye, kadın 10 yasındakı cocugunun ıkızını 52 yasında dogurmustu. haberlerde gormus muydunuz. sen de 5 yasına getırırsın cocugu, ondan sonra dondurulmusu çözdürürsün gıı. dusunsene ıkızı 5 yıl sonra yanında. guzel fıkır
Çok güzel haber canım umarım hepsi döllenir ve sağlıklı bir şekilde 5. Güne kadar giderler.. yarından itibaren seni bilgilendirmeye başlayacaklar ya bu kısmı çok heyecanlı Türkiye’de. Burada sadece embriyolog 2. Gün arayıp bilgi veriyor döllenenler hakkında ve transfer günü söylüyor :) daha az stresli belki ama daha az biliyorsun.Kızlar merkezden çıktım ben. 5 yumurta toplanmış. :))
Toplama işlemini de Müstecep bey yaptı.
Adet söktürücü ve antibiyotik yazdı. Sorunsuz bir rahim olursa ilk adetle başlarız rahim hazırlamaya dedi.
Şimdi sıra önümüzdeki 5 gün ne olacağı.
bır ay oncesınde haberlerde vardı, kadının 10 yasında cocugu var 52 yasında mı ne. bu cocukla bırlıkte alınan dondurulmus ya, kadın bunu unutmus doktoru aramıs tekrar denemek ıster mısın dıye, kadın 10 yasındakı cocugunun ıkızını 52 yasında dogurmustu. haberlerde gormus muydunuz. sen de 5 yasına getırırsın cocugu, ondan sonra dondurulmusu çözdürürsün gıı. dusunsene ıkızı 5 yıl sonra yanında. guzel fıkır
Bildigim kadariyla dondurulmus embriyoyu 5 yildan sonra koymuyolar. Hatta gorumcemin 3 yil oldu doktor 3 yili tavsiye ediyorum gel koyalim bunu demisarayi acmamak lazim.
Yok izlemedim ben. Benim arkadaşıma da tüp bebek sonrası dondurulan embriyoları ne yapalım diye sordular, 1 yıllığına dondurmuştu, süresi doldu. Düşünmüyorum artık dedi, çünkü ikizleri olmuştu tüp bebekle. İl sağlık müdürlüğünün belirlediği komisyon tarafından tutanak altına alınarak imha etmişler, sonra kendiliğinden hamile kaldı, tıbben mümkün olmayan bir şeydi güya :)bır ay oncesınde haberlerde vardı, kadının 10 yasında cocugu var 52 yasında mı ne. bu cocukla bırlıkte alınan dondurulmus ya, kadın bunu unutmus doktoru aramıs tekrar denemek ıster mısın dıye, kadın 10 yasındakı cocugunun ıkızını 52 yasında dogurmustu. haberlerde gormus muydunuz. sen de 5 yasına getırırsın cocugu, ondan sonra dondurulmusu çözdürürsün gıı. dusunsene ıkızı 5 yıl sonra yanında. guzel fıkır
Demek heryerin sistemi farkli gurgan klinikte hemen sen oduyosun kiraniBize de beş yıl saklama ücretini sigorta ödeyecek sonra saklamaya devam edecekseniz ücreti ödeyerek saklayabilirsiniz demişlerdi. Ama dediğin gibi arayı açmamak lazım :)
uyuyan guzel uyanmiş gelmiş hosgelmişKızlar merkezden çıktım ben. 5 yumurta toplanmış. :))
Toplama işlemini de Müstecep bey yaptı.
Adet söktürücü ve antibiyotik yazdı. Sorunsuz bir rahim olursa ilk adetle başlarız rahim hazırlamaya dedi.
Şimdi sıra önümüzdeki 5 gün ne olacağı.
Bizler de seni seviyoruzzzdennisgo flx77 Ozgur06 seheryeli77 can09e Senella panic_attack hepinizi cok seviyorum cansiniz yorumlarinizi okudum hakkinizi helal edin gonlu guzellerim benim bana guc verdiniz rabbim gonlunuze gore versin . bu sabah gune guzel başladım benim alette gelmiş ovulasyon +gebelik testi yapabilirim bunla hazırım bugun gidip picama takimi alicam denisgonun dedigi gibi engellerim kalkicak uzulmek yok
uyuyan guzel uyanmiş gelmiş hosgelmiş5 yumurtana masallahhhhhh hepsi de altın yumurtalar olsunlar amin
ohh mis,bak bize lazım olan moral,alet edevat tamam,bir de evde aşılama yap bu ay ameliyat sonrasıdennisgo flx77 Ozgur06 seheryeli77 can09e Senella panic_attack hepinizi cok seviyorum cansiniz yorumlarinizi okudum hakkinizi helal edin gonlu guzellerim benim bana guc verdiniz rabbim gonlunuze gore versin . bu sabah gune guzel başladım benim alette gelmiş ovulasyon +gebelik testi yapabilirim bunla hazırım bugun gidip picama takimi alicam denisgonun dedigi gibi engellerim kalkicak uzulmek yok
uyuyan guzel uyanmiş gelmiş hosgelmiş5 yumurtana masallahhhhhh hepsi de altın yumurtalar olsunlar amin
Seninkiler nasıl bir şey kuzu..?
hani telefonlarimiza yukledigimiz flo adet uygulamasi varya buda onun gibi adetlerini iliskilerini kayit altina aliyor adetinin ilk gunuyle kuruyorsun, test yapmak istedigin saat araligini secip. 7 gundu galiba test istiyor kirmizi isik yaniyor ovulasyon testi basliyor böylelikle, çift hormon olcuyor hamile kalabilecegin 6 gunu veriyor sana. seni taniyana kadar 10 ve uzeri test yapmani istebilir. bir sonraki ay bu sayi azaliyor. ovulasyon bittikten adete 5 1 gun kala arasinda her dongu de 2 kere gebelik testi yapabiliyorsun onunla. bu sefer senden gebelik icin olan test cubuguyla test yapmani istiyor bakiyor hamilemisin degilmisin. daha once baya kullandim sonra biraktim, monitoru evde kaybettim nereye koydugumu bulamayinca yenisini aldim, bugun geldi.Seninkiler nasıl bir şey kuzu..?
hayırlı olsun transferin canımm.. inşanlah tutunma haberleriyle düğün bayram buralar...Canim benim, oncelikle transferin hayirli olsun,1 tane olmasi iyi olmuş, insAllah o da ilerde simdiki karnindaki kuzuya kardeş olur, saglicakla sonuna kadar inşallahh, yapardik bacim yaa, bu kadar kişi yavruu diye cirpinirken, malzeme parasina yapardik, işçilik bedava olarak :))
Bankacilikta cok zor iş, işin içinde para varsa o iş gercekten zor,
ben de senin gibi olmuştum sonradan giren biri olarak..ama konular yazılmaya devam edildikçe hatırlıyor insan..hoşgeldin aramıza..Bi gun once uye olup, bi gun sonrasi her seyi okumaya calisip, 2 grlik aklimi hangisi dogru, o oylemiymis, ne yazmis, ne demis, bak bu boyle yazmis, aaa boyle bi konu da var, aaaa aaaa deyip, okudugunu anlayamama kivamini yakaladim,...hic aklimda yokken ovulasyon testi siparis ettim:))....say say bitmez...dogru konu basligi altindayim, guvendeyim❤...ilerleyen günlerde absürd sorularim olabilir...çok güzel uyuyun, mis gibi rüyalar görün
Sıcak duş tutunmaya engel mi ki canlar?Burada sadece ilk gün dinlen sonra normal hayata dön diyorlar kuzum. Ben de aksi gibi sıcak su ile duş almayı severim ama on gün falan ılıkla idare edeceğiz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?