Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rabbimize tevekkül edelim canım. Ben de bu sabah çok ağladım. Şu an çok bitkinim. Karnım da sancılanıyor. Ama napalım. Kısmet. sabret. Diyoruz.

sizin kirlettiğiniz dunyaya masum sucsuz gunahsız bır melegı getırmek ıstemıyorummm, de bi de tıksınerek bak bunu soranlara... super fıkırmıs gııı

Evet bence de böylesi daha iyi oldu canım. Hem risk almadık hem ikinci şansımızı da dondurduk geldik :)

bır ay oncesınde haberlerde vardı, kadının 10 yasında cocugu var 52 yasında mı ne. bu cocukla bırlıkte alınan dondurulmus ya, kadın bunu unutmus doktoru aramıs tekrar denemek ıster mısın dıye, kadın 10 yasındakı cocugunun ıkızını 52 yasında dogurmustu. haberlerde gormus muydunuz. sen de 5 yasına getırırsın cocugu, ondan sonra dondurulmusu çözdürürsün gıı. dusunsene ıkızı 5 yıl sonra yanında. guzel fıkır

Bildigim kadariyla dondurulmus embriyoyu 5 yildan sonra koymuyolar. Hatta gorumcemin 3 yil oldu doktor 3 yili tavsiye ediyorum gel koyalim bunu demis arayi acmamak lazim.

Çok güzel haber canım umarım hepsi döllenir ve sağlıklı bir şekilde 5. Güne kadar giderler.. yarından itibaren seni bilgilendirmeye başlayacaklar ya bu kısmı çok heyecanlı Türkiye’de. Burada sadece embriyolog 2. Gün arayıp bilgi veriyor döllenenler hakkında ve transfer günü söylüyor :) daha az stresli belki ama daha az biliyorsun.

Hangisi büyük olacak :) takvim yaşı mı önemli döllenme zamanı mı :)

Bildigim kadariyla dondurulmus embriyoyu 5 yildan sonra koymuyolar. Hatta gorumcemin 3 yil oldu doktor 3 yili tavsiye ediyorum gel koyalim bunu demis arayi acmamak lazim.

Bize de beş yıl saklama ücretini sigorta ödeyecek sonra saklamaya devam edecekseniz ücreti ödeyerek saklayabilirsiniz demişlerdi. Ama dediğin gibi arayı açmamak lazım :)

Yok izlemedim ben. Benim arkadaşıma da tüp bebek sonrası dondurulan embriyoları ne yapalım diye sordular, 1 yıllığına dondurmuştu, süresi doldu. Düşünmüyorum artık dedi, çünkü ikizleri olmuştu tüp bebekle. İl sağlık müdürlüğünün belirlediği komisyon tarafından tutanak altına alınarak imha etmişler, sonra kendiliğinden hamile kaldı, tıbben mümkün olmayan bir şeydi güya :)

dennisgo flx77 Ozgur06 seheryeli77 can09e Senella panic_attack hepinizi cok seviyorum cansiniz yorumlarinizi okudum hakkinizi helal edin gonlu guzellerim benim bana guc verdiniz rabbim gonlunuze gore versin. bu sabah gune guzel başladım benim alette gelmiş ovulasyon +gebelik testi yapabilirim bunla hazırım bugun gidip picama takimi alicam denisgonun dedigi gibi engellerim kalkicak uzulmek yok
uyuyan guzel uyanmiş gelmiş hosgelmiş 5 yumurtana masallahhhhhh hepsi de altın yumurtalar olsunlar amin

Bizler de seni seviyoruzzz Hahhh şöyle ya, pozitiflik sana çook yakışıyorr

ohh mis,bak bize lazım olan moral,alet edevat tamam,bir de evde aşılama yap bu ay ameliyat sonrası
açılsın kanallar,kalksın engeller,gelsin yavrular

Seninkiler nasıl bir şey kuzu..?
hani telefonlarimiza yukledigimiz flo adet uygulamasi varya buda onun gibi adetlerini iliskilerini kayit altina aliyor adetinin ilk gunuyle kuruyorsun, test yapmak istedigin saat araligini secip. 7 gundu galiba test istiyor kirmizi isik yaniyor ovulasyon testi basliyor böylelikle, çift hormon olcuyor hamile kalabilecegin 6 gunu veriyor sana. seni taniyana kadar 10 ve uzeri test yapmani istebilir. bir sonraki ay bu sayi azaliyor. ovulasyon bittikten adete 5 1 gun kala arasinda her dongu de 2 kere gebelik testi yapabiliyorsun onunla. bu sefer senden gebelik icin olan test cubuguyla test yapmani istiyor bakiyor hamilemisin degilmisin. daha once baya kullandim sonra biraktim, monitoru evde kaybettim nereye koydugumu bulamayinca yenisini aldim, bugun geldi.

hayırlı olsun transferin canımm.. inşanlah tutunma haberleriyle düğün bayram buralar...

ben de senin gibi olmuştum sonradan giren biri olarak..ama konular yazılmaya devam edildikçe hatırlıyor insan..hoşgeldin aramıza..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…