Mayısta uzun protokolle başlayıp haziranda transfer olacaklar

canım inşallah kesilir sabah benımkıde bıraz pembe geldı selpağa wc de ama sonra yıne kahveye döndü coraspine devam dedi ama doktor bana kesmedı genelde kesıyo topiklerde okudugum kadarıyla doktorlar bana devam dedı

dr dediğini uygula canım dediğim gibi benimde 2. gün kırmızı gibiydi ama sonra kahverengiye döndü ilk gün ağlayarak merkezi aramıştım bana hemşirem şakayla karışık kızmıştı bunlar olucak diye bana dedikleri bol su iç ve istirahat et bende 4 gün boyunca yattım zaten 3. gün sonunda kesilmişti sakın kendini yıpratma bunlar olucak benim bir arkadaşım hamilyeken her ay regl gününde kanaması oluyodu 7ay bu şeki,lde geçirdi hamileliğini şimdi kızı 4 yaşında inan canım bizlerde evlatlarımızı şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine kucağımıza alıcaz inşallah

Slm arkadaslar, herkesin Regaip Kandili Mubarek olsun, bu aylar hepimiizin islerini hayirlarla sonuclandirsin. Bnede Dun Luprun igne'ye basladim, gobek'ten malum esim yapiyoo ben yapamiyorummm. Hafta'ya Cuma randevum var hayirlisi bakalim, insallah adet filan hep zamaninda olur. Margaritha, N83, ve diger olumlu sonuclar alan butun arkadaslar allah bu uc aylarin hurmetine hayirlisyla bebislerinizi kucaginiza alamyi ansip eyler insallah, benim gibi tedavisi suren arkadaslarada bebek haberleri ile sevindirir insallahhh...

aslında herkes aynı durumda. bende iki gündür sebepsiz ağlıyorum. daha ortada bir şey yok.14,nde başladım hormonlara yarın 18.inde kontrole gideceğim büyümüş mü bakalım? ortada bir sorun yok ama sanki herşey gözümde büyüyor. Bu ilk tüp bebek ama önceki 6 aşılamadan sonra bayağı yıprandım.inşallah son olur. herşeyin hayırlısı.

Merhaba canim bende ayni senin gibi bazen cok karmasik duygular yasiyorumm cnaim benimde ucuncu denemem olcak iki yil aradan sonra, ama kendimi alisveris yaparak motive ediyorum, yuruyus yapiyorum, bana huzur veren yerlere gidiyorum, bebgim olcakmis gibi dusunup onun icin biseyler aliyiomm ve pozitif olmaya calsiiyorum. Bu surec cok yipratici bir surec benimde dun basladi ignem, kontrol haftaya Cuma hepimizin ahkkinda hayirlisi insallah... Sende pozitif dusunmeye clais canim diger turlu kendimize zarari baskasina degil.. Su mubarek gecenin hurmetine rabbim dualrimizi kabul eyler iNsallah...

kızlar bende gonalfvemenagona basladım
4 gun bakalım nasıl olacak
ınsALLAH her sey cok gzel gıderde bebeklerımıze kavusuruzç
oyle ıyı bı doktor bulmusum kı ınsALLAH sonuda guzel olur.
lısteye benıdeekleyın zaten bızım bı lıstemız vardı

Aslında biraz daha iyididm ama tedavinin bu aşamasında böyle birşey tahmin etmediğim için baya üzüldüm hakkımızda hayırlısı. bugün doktor randevum var bakalım de diyecek

beni listeden çıkarırmısınız tedaviyi iptal ettik bi dahaki aya kısa protokol deniyceğiz. umarım sizden hayırlı haberler alırım :Saruboceq:

beni listeden çıkarırmısınız tedaviyi iptal ettik bi dahaki aya kısa protokol deniyceğiz. umarım sizden hayırlı haberler alırım :Saruboceq:

canımm elbette listeden çıkarırım ama sende bana önümüzdeki ay bol bol yumurta çıkaracağına söz verirsenolumunekankayizsmile
tedavinin şimdilik iptal olduğuna üzüldüm ama demekki hayırlısı böyleymiş.birdahaki aya güzel haberlerini duyacağız inşallahh:Saruboceq::Saruboceq:

canım inşallah bidaki ay tedavin olumlu gelişir allah hayırlısını nasip etsin ..

Arkadaşlar Allah razı olsun ilk tüp denemem olacaktı başlangıçta bunu yaşamak beni üzdü tabiki herşeyin hayırlısı. 8 yumurtadan iki tanesi hızlı büyümüş diğerleride ona yetişememiş. kısa protokol deniycekler temmuz sonunu bulur heralde .Sizler için dua ediyorum inşallah güzel haberlerinizi alırım.

canım üzüldüm ama inş bir dahaki ay daha çok yumurtayla yoluna devam edersin hakkında hayırlısı olsun... Tam herşeye hazırlanmışken (hem maddi hem manevi) böyle bir sonuçla karşılaşınca çok moral bozuyor ama demekki hayırlısı böyleymiş öyle düşün bu bir ay kendine çok iyi bak....

gul 1973 canım çok üzüldüm insan kendini acayip şartlıyo ama arkadaşların da dedği gibi hayırlısı böyleymiş canım benim de adetimi doktor geciktiriyo yurtdışına çıkacağı için benimde temmuz sonunu bulucak netice almam beraber bekleriz arkadaşım biz de üzülme tamam mı:)))
margaritha canım umarın lekelenmen geçer hemen, herşey yolundadır merak etme bi arkadaşımın bırak lekelenmeyi bayağı kanaması olmuştu adet gibi ama şuan maşallah oğlu 4 yaşında:))))
ecem canım senin de değerlerin bu seferlik böyledir inşallah bi dahakine kat kat çıkar canım; dış gebelik değildir; umarım herşey yolundadır, rahat olmaya çalış; iyi düşünelim iyi olsun:)
silanazcanı sen de çarşamda iğnelere başlamışsın hayırlısı olsun canım:)
kızlar ben de bugün ilk lucrinimi vuruldum ama doktor muayene etmiş miydi sizi 21.gününüzde???beni etmedi çünkü yoktu toplantısı varmış; iğne ismini alime tutuşturan kıza sordum zaten bugün muayene edilmiyo dedi ama inanmadım doğru mu kızlar edilmiyo mu?sinir oldum remen önceden niye haber vermiyosunuz diye kızdım bendeklava:
herkeze sevgiler:)))

Kızlar çok mutluyum hamileyim kan tahlili yaptırdım bugün değerim 160 çıktı inşallah sonuda güzel olur. Rabbim hepinize bu güzel duyguyu tatdırır inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…