- 19 Nisan 2009
- 1.597
- 635
- 163
- Konu Sahibi firstNimbus
-
sağol canım haklısın insanın ağlıyası geliyor sinirden.şimdi daha iyiyim zaten.adet olmayı bekliyorum ben de :))))kendinizi bu kadar sıkmayın. bende kendi kendime ağlıyordum sorun yokken.
sonra düzeldim
inşallah sizinkide hayırlısı ile iyi olur
Ecemnur gözün aydın başka bi topikte okumuştum bebişinin kalp atışlarını duymuşsun allah tamamını erdirsin darısı başımıza inşallah...
senin adına çok sevindim ecemnur darısı bana inşallah bende 6 temmuzda kan vericem
sende ne gibi belirtiler olmuştu yazarsan çok sevinirim
İnşallah 6 temmuzda hayırlı haberlerle gelirsin canım. Çok belirti arama ilk zamanlar belli olmuyor. Ben de adet olacakmışım gibi kasıklarım ağrıyordu. Göğüsler hassaslaştı. Başka bir belirti olmadı bende. Test günüme 2 gün kala çamur gibi siyah kahverengi tarzında akıntım geldi gün boyunca. Üzülmüştüm o an. Akşama test yapmıştımm ikinci çizgi çok silik çıkmıştı.Ama sevinemedim kafam daha çok karıştı. Ama tavsiyem test günü kan verip sonucu beklemenizdir. En doğru sonuç kanda çıkıyor. Bir arkadaşın ikinci çizgi çıkmadığı halde kan testi pozitifti.
Testten sonra da değerlerim 2 katına çıkacak mı diye düşünmeye başlıyorsunuz. Benim ikinci değerim 2 katına çıkmamıştı. Dr dış gebelik şüphesinden korktu. Allaha şükürler olsunki sonraki değerler 2-2,5 katına çıkınca, ultrasondan da görünce rahatladık biraz. Sormak istediğin birşye olursa sor gülcecan. Her zaman burdayızz kaydirigubbakcemile5[/QUOT
ecemnur desteğin için çok sağol insan bugünlerde destek arıyor kendi ile aynı durumda olan kişilerden.bende transfer gününden beri kasık ağrısı var ve bacağıma kadar vuruyor doktoruma sordum oda çikolata kistlerimden dolayı olabileceğini söyledi biraz moralim bozuldu bende tutunma ağrısı falandır diye düşünüyordum ama yarın 8.günüm idrarda gebelik testi yapıcam belki ikinciyi silikte olsa görürüm dayanamıyorum artık Allahım güzelhaberler vermeyi nasip eder inşallah
İnşallah 6 temmuzda hayırlı haberlerle gelirsin canım. Çok belirti arama ilk zamanlar belli olmuyor. Ben de adet olacakmışım gibi kasıklarım ağrıyordu. Göğüsler hassaslaştı. Başka bir belirti olmadı bende. Test günüme 2 gün kala çamur gibi siyah kahverengi tarzında akıntım geldi gün boyunca. Üzülmüştüm o an. Akşama test yapmıştımm ikinci çizgi çok silik çıkmıştı.Ama sevinemedim kafam daha çok karıştı. Ama tavsiyem test günü kan verip sonucu beklemenizdir. En doğru sonuç kanda çıkıyor. Bir arkadaşın ikinci çizgi çıkmadığı halde kan testi pozitifti.
Testten sonra da değerlerim 2 katına çıkacak mı diye düşünmeye başlıyorsunuz. Benim ikinci değerim 2 katına çıkmamıştı. Dr dış gebelik şüphesinden korktu. Allaha şükürler olsunki sonraki değerler 2-2,5 katına çıkınca, ultrasondan da görünce rahatladık biraz. Sormak istediğin birşye olursa sor gülcecan. Her zaman burdayızz kaydirigubbakcemile5[/QUOT
ecemnur desteğin için çok sağol insan bugünlerde destek arıyor kendi ile aynı durumda olan kişilerden.bende transfer gününden beri kasık ağrısı var ve bacağıma kadar vuruyor doktoruma sordum oda çikolata kistlerimden dolayı olabileceğini söyledi biraz moralim bozuldu bende tutunma ağrısı falandır diye düşünüyordum ama yarın 8.günüm idrarda gebelik testi yapıcam belki ikinciyi silikte olsa görürüm dayanamıyorum artık Allahım güzelhaberler vermeyi nasip eder inşallah
Evt cnm inşallah sen de pozitif sonucunu alırsın Allahın izniyle. Bana sorarsan test yapma derim gülcecan yanlış anlama negatif çıkarsa (yanlış olabiliyor çünkü) test gününe kadar kendini boşuna üzersin. Biliyorsun stress bebişini etkiliyor. opuyorumnanaktan
seko,sen ve ben aynı gün içinde transferimiz oldu ne güzelkaydirigubbakcemile5günaydın, benimde transferim dün yapıldı. 11 temmuz test günü dediler. bide 4 temmuzda çatlatma iğnesinin 1/4ünü yapmamı söylediler, sizdede aynı mı? progesteron her gün enjeksiyon var bide. ben yatamıyorum ya. evde dolanıyorum oturuyorum siz neler yapıyosunuz?:ecrin_bebek::CüvCüv:
benimde dün iki minik böcüğüm geldi bana.inşallah beğenmeyip sıkılıp biran evvel gidelim demezler,bir ömür boyu birlikte oluruz artık onlarla
benimde dün iki minik böcüğüm geldi bana.inşallah beğenmeyip sıkılıp biran evvel gidelim demezler,bir ömür boyu birlikte oluruz artık onlarla
canım benim.çok üzüldüm yaaa.....hayırlısı böyleymiş emekten başka birşey gelmiyor ki elden.....hayırlı olsun canım inş. miniklerin annelerine sıkı sıkı tutunurlar 1 haftadır net yoktu giremedim siteye... Benim miniklerim maalesef beni bıraktılar kan değeri düşmeye başladı kimyasal gebelik oldu böylece başladığım noktaya geri dönmüş oldum bu gidişle ben anneliği hiç tadamayacağım.... :gitme:
canım benim.çok üzüldüm yaaa.....hayırlısı böyleymiş emekten başka birşey gelmiyor ki elden.....
dondurulmuşların var mıydı canım???
AYRICA BEN ANNELİĞİ HİÇ TADAMAYACAĞIM DA NE DEMEKalsanaalsanasmile
maddi durumumuz el verdiği ölçüde herbirimiz tekrar tekrar deneyeceğiz.evet çok emek istiyor bizim anne olabilmeiz ama gerçekten çokkkkk istersek birgün mutlaka olacak ben eminim bunaŞeniz
canım benim.çok üzüldüm yaaa.....hayırlısı böyleymiş emekten başka birşey gelmiyor ki elden.....
dondurulmuşların var mıydı canım???
AYRICA BEN ANNELİĞİ HİÇ TADAMAYACAĞIM DA NE DEMEKalsanaalsanasmile
maddi durumumuz el verdiği ölçüde herbirimiz tekrar tekrar deneyeceğiz.evet çok emek istiyor bizim anne olabilmeiz ama gerçekten çokkkkk istersek birgün mutlaka olacak ben eminim bunaŞeniz
Haklisin canim, benim basimdan hem Turkiye'de deneme gecti ama ordan farkli ilcalar, igneler(her ne kadar etkileri ayni olsada) kullandim ama uzun protokol olan arkadaslarin cogu yani hepsi sanirim diyebilirim dogum kontrol hapi kullandi diye biliyorum, oyle olmasa kisa protokol uygulanir. her seyin ahyirlisi arkadasim mekan farkli olsada niyet ayni :) Allah yardimcimiz olsun, butun arkadaslarimizidna oyle...
canım eğer sende yazılan luveris bizim buradaki lucrin in karşılığıysa ve o luveris i adetinin 21. günü başlayacaksan protokolün uzun olanıdır. öncesinde mutlaka doğum kontrol hapı içmen gerekmiyor.yok eğer tüm bu ilçlarını adetinin 2. veya 3. günü kullanmaya başlayacaksan oda kısa protokol oluyor. her iki durumdada rabbi şimdiden kolaylıklar versin inşallah.Merhaba silanaz receteye baktim dogum kontrol hapi var mi diye ama yok. Benim recetede bunlar yaziyor acemi oldugum icin pek bilgim yok :
- acid folik
- decapeptyl 0.1mg
- puregon 900 UI
- luveris 75 UI
- ovitrelle 250 mg
bunlar yaziyor bana yardimci olursan sevinirim.
canım eğer sende yazılan luveris bizim buradaki lucrin in karşılığıysa ve o luveris i adetinin 21. günü başlayacaksan protokolün uzun olanıdır. öncesinde mutlaka doğum kontrol hapı içmen gerekmiyor.yok eğer tüm bu ilçlarını adetinin 2. veya 3. günü kullanmaya başlayacaksan oda kısa protokol oluyor. her iki durumdada rabbi şimdiden kolaylıklar versin inşallah.
seko,sen ve ben aynı gün içinde transferimiz oldu ne güzelkaydirigubbakcemile5
benim test günüm 13 temmuz ama o güne kadar sabredebili miyim bilemiyorum
benim progestan kapsül şeklinde günde 6 tane yutuyorum.tutunma için olan iğnemde 4 temmuzda tam yapılacak.bizim merkezin protokolü böyle demek kisositososito
gün aşırı kan sulandırıcı iğne yapacağım bakalım bu sefer.bende yatmıyorum canım.genelde yatağın içinde oturuyorum.arada kalkıp geziniyorum.zaten pazaartesiden itibaren tamamen normal yaşamıma dönmeyi planlıyorum.dr.um denize bile girebilirsin dedialkisalkisalkis
canım benimkiler 3. gün embriyosuydu çünkü dondurttuklarımıza gerek kalırsa pgt yaptırmayı düşünüyoruz.3. gün yani 8 hücreliyken dondurulması gerekiormuş pgt için.bende hiçççççç birşet hissetmiyorum bel ağrısı ve idrara sıkıştığımdaki ksık ağrısından başka onlarda zaten çok yumurta toplandığı için....senin kaçıncı gün embriyosuydu canım. ben zaten tatildeyim hiç bir iş yapmıyordum bişey değişmedi gibi. sadece yürürken bile dikkat ediyorum ani hareket etmiyorum eğilip kalkmıyorum bişey taşımıyorum. ama hiç bir belirtim yok çok az bel ağrısı ve gaz sancısı yaşıyorum sen nasılsın?:ecrin_bebek::CüvCüv:
Merhaba silanaz receteye baktim dogum kontrol hapi var mi diye ama yok. Benim recetede bunlar yaziyor acemi oldugum icin pek bilgim yok :
- acid folik
- decapeptyl 0.1mg
- puregon 900 UI
- luveris 75 UI
- ovitrelle 250 mg
bunlar yaziyor bana yardimci olursan sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?