- Konu Sahibi firstNimbus
-
benimde uzun protokoldu doğum kontrol hapı vermedi şimdi kısa protokola başlıycam doğum kontrol hapı verdi değişiyor arkadaşlar. yumurtası toplanacaklar yada sonuç bekleyenler Allah gönlümüze göre verir inşallah güzel haberlerinizi alırız :Saruboceq:
aynen canım yaaakızlar 15 yumurtam oldu
bu gun ogrendım dollenmede olmus
ya yarın ya yarından sonra transfer ınsALLAH
bana bu defa cok ılac verdıler
crınone- prednol- estrofem- cleksan ıgne- antıbıyotık- aspırın- folık
hıc bu kadar ılac kullanmamıstım
ınsALLAH hersey cok guzel olur
aynen canım yaaa
transfer olmadan mide kanamasından gideceğim sanki.seninde dün mü toplanmıştı yumurtaların canım??? benim bugün haber geldi.17 tanesi döllenmiş.perşembe günüde transfer olacak hayırlısıyla.
arkadaşlar benimde 24 haziranda transferim oldu şuan bekleme aşamasındayım.en zor kısmıda bu zaten. adet ağrısı gibi ağrımvar ilk günden beri birde karnımşiş ve gazım çok,sizdede böyle olan varmı acaba
aynen canım yaaa
transfer olmadan mide kanamasından gideceğim sanki.seninde dün mü toplanmıştı yumurtaların canım??? benim bugün haber geldi.17 tanesi döllenmiş.perşembe günüde transfer olacak hayırlısıyla.
kızlar 15 yumurtam oldu
bu gun ogrendım dollenmede olmus
ya yarın ya yarından sonra transfer ınsALLAH
bana bu defa cok ılac verdıler
crınone- prednol- estrofem- cleksan ıgne- antıbıyotık- aspırın- folık
hıc bu kadar ılac kullanmamıstım
ınsALLAH hersey cok guzel olur
Ben de olmuştu gülcecan merak etme. Jel kullanıyorsan o da yapıyor olabilir. Beklemek en zoru gerçekten. Pozitif düşün hep olacağına inan canım. İnşşallah hayırlsıyla olsun. Güzel haberlerini bekliyoruz. Ben de 14 haziranda öğrendim :CüvCüv:sonucumu :1hug:
aynen canım yaaa
Ben de olmuştu gülcecan merak etme. Jel kullanıyorsan o da yapıyor olabilir. Beklemek en zoru gerçekten. Pozitif düşün hep olacağına inan canım. İnşşallah hayırlsıyla olsun. Güzel haberlerini bekliyoruz. Ben de 14 haziranda öğrendim :CüvCüv:sonucumu :1hug:
inşallah bunlar güzel bir gebeliğin ilk işaratleridir canımkaydirigubbakcemile5arkadaşlar benimde 24 haziranda transferim oldu şuan bekleme aşamasındayım.en zor kısmıda bu zaten. adet ağrısı gibi ağrımvar ilk günden beri birde karnımşiş ve gazım çok,sizdede böyle olan varmı acaba
Gayet güzel firstnimnus benim 9 tanesi döllenmişti. ınşallah hayırlısıyla perşembeye transferin olur. opuyorumnanaktan Ondan sonra beklemek kalıyor geriye. :1hug:[/QUOTE
]
evet tatlım transferim perşembe günü olacak hayırlısıylaŞeniz
çokkk sağol canımmm.inşallah bende sizler gibi müjdeli haberler verebilirim buradanolumunekankayizsmileMaşallah embriyo sayın çok güzel inşallah transferin de hayırlısıyla geçer ve bizlere güzel haberi verirsin.
canım dun pazartesı toplandı
bugun haber geldı dollenme olmus ama sayı soylemedıler
yarın ogrenecegız ınsALLAH sayıyı
benımde sıddetlı mıde agrısı var ohss olmaktan korkuyorum ılkınde ohss olmustu oda mıde agrısı ıle baslamıstı. ınsALLAH bu sefer olmaz
ınsALLAH guzel haberer alırız
canım dun pazartesı toplandı
bugun haber geldı dollenme olmus ama sayı soylemedıler
yarın ogrenecegız ınsALLAH sayıyı
benımde sıddetlı mıde agrısı var ohss olmaktan korkuyorum ılkınde ohss olmustu oda mıde agrısı ıle baslamıstı. ınsALLAH bu sefer olmaz
ınsALLAH guzel haberer alırız
dualarım seninle,herkesle ınş
doğru söylüyosun canım; zaten benim de doktoruma bi güvensizliğim yok ama üzüldüm işte; artık kendime telkin veriyorum boşver diye; zaten sinirlerim çok bozuk(( a015:
Haydi bizde listemizi yapalım kızlarhihoyyyt
ıSıM----------------------------- MERKEZ----------------------------- LUCRıN BAŞLANGIÇ TARıHı----------------- TRANSFER TARıHı---------------------------SONUÇ
ecemnurr---------------------Anotolia tüp bebek------------------------------------05.05.2010-----------------------03.06.2010:CüvCüv:
yağmurum1-----------------yurtdışı-----------------------------------------------------?????????-----------------------05.06.2010:1no2: inşallah birdahaki sefere olacak
xBettyx-----------------------maya tüp bebek---------------------------------------12.05.2010------------------------12.06.2010
bluegrenn--------------------brüksel tüp bebek-------------------------------------12.05.2010------------------------10.06.2010:CüvCüv:
sumakim---------------------telek tüp bebek----------------------------------------13.05.2010------------------------04.06.2010:1no2: inşallah birdahaki sefere olacak
angell08----------------------ist.amerikan hast.-------------------------------------23.05.2010------------------------21.06.2010
melekkose------------------kadıköy şifa hast.--------------------------------------25.05.2010------------------------?????????
gülcecan---------------------kalamış jinemed----------------------------------------25.05.2010------------------------24.06.2010
gulucum81------------------ankara tbm-----------------------------------------------28.05.2010-------------------------01.07.2010
firstNimbus-----------------maya tüp bebek----------------------------------------05.06.2010-------------------------01.07.2010
seko4517-------------------ank.üniversitesi-----------------------------------------06.06.2010-------------------------?????????
popinos----------------------muammer doğan ------------------------------07.06.2010--------------------------03.07.2010 --- ---sonuç
yojimbo----------------------????????????????----------------------------------10.06.2010-------------------------?????????
Silanaz----------------------America hastanesi.-----------------------------------16.06.2010-------------------------?????????
catdog------------------------florance nightingale----------------------------------16.06.2010-------------------------?????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?