- Konu Sahibi firstNimbus
-
Kızlar dün sonucu öğrendim ben negatif veya pozitif diye bir şey söyleyemiyorum yorumu size bırakıyorum sonuç sadece 11.... Geçen sene de aynen böyle düşük bir değerle başladı ve dış gebelik olduğu anlaşıldı tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum.... mafoldumben
Kızlar dün sonucu öğrendim ben negatif veya pozitif diye bir şey söyleyemiyorum yorumu size bırakıyorum sonuç sadece 11.... Geçen sene de aynen böyle düşük bir değerle başladı ve dış gebelik olduğu anlaşıldı tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum.... mafoldumben
canım inşallah değerin katlar ve bebeğin sana sıkı sıkı tutunur kendini üzme sakın sonuçta hamilesin değeri çok düşük olupta şuan hamile olan biçok kişi var biliyosun dualarım seninle
,inşallah cumartesi günü çok güzel bir değer alırsın ama eğer olmazsada sakın kendini yıpratma biliyorum bu 4. denemendi ama 7 hatta 8. denemde hamile kalanlar var ayrıca sen normal yoldan hamile kalabildin ben onuda yaşayamadım inşallah meleğin sana sıkıca tutunmuştur bende 3. denememde bebeğime kavuştum ama iş hamile kalmakla bitmiyomuş bunu çok iyi anladım hergünüm korkuyla kendimi dinlemekle geçiyo inşalla rabbim isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu
bluegrenn .!.:ınşallah değerin katlanır canım ve hamilesindir şimdiden ümitsizliğe kapılma ve pozitif düşünmeye çalış. 2. testini nezaman yapacaksın listemiz hamişlerle dolsun inşallah
canım bende dış gebelik yaşamış biri olarak neler hissettiğini çok iyi anlıyorum.inşallah normal bir gebelik geçirecek ve bebeğini kucağına alacaksın canım.tüm kalbimle inanmak istiyorum buna.sende inan olur mu:teselli:Kızlar dün sonucu öğrendim ben negatif veya pozitif diye bir şey söyleyemiyorum yorumu size bırakıyorum sonuç sadece 11.... Geçen sene de aynen böyle düşük bir değerle başladı ve dış gebelik olduğu anlaşıldı tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum.... mafoldumben
kızlar pazartesı yumurtalarım toplanacak
dua edın
benimde yarın çatlatma iğnem olacak pazarteside yumurtalarım toplanacak kızlar:)
benimde yarın çatlatma iğnem olacak pazarteside yumurtalarım toplanacak kızlar:)
Merhaba canim, oncelllikle allah yardimcin olsun. Bende yurtdisinda uzun protokol'le basladim Mayis ayinda, adetin olduktan sanirim 5 ingi gun dogum kontrol hapina basliyosun, 21 inci gunde ignelere, Lupron diye bir ilac, dogum kontrol hapini 29 gun kullandiktan sorna kullanmayi birakitim, simdi adet olmami bekliyorum, cuma gunu randevum var benimde ultrasond ve kan tahllili... Tedavi hamilelik olusna kadar suruyor , olustukdan sonrada bebk 12 haftalik olana kada yine bazi ignelere devamm ediliyor.. BAska sorun olursa yaz canim...
Tesekkür ederim silanaz cevap verdigin için.
Bana dogum kontrol hapi verilmedi zanedersem reçeteye bakmam lazim ama iki igne oldugunu biliyorum ve ovitrelle ignesi yumurta çatlatma ignesi zanedersem.
Bu aksam reçeteme bakip sana yazarim yarin.
Ama doktorum bana dogum kontrol hapindan bahsetmedi.
ülkeden ülkeye degise bilir.
meraba arkadaşlar umarım herkes iyidir.bugün yumoşları toplanacak arkadaşlar naptınız güzel güzel sağlıklı bebişleriniz oluşur inşallah:Saruboceq: benim transferim oldu bugün 7. günüm sonuç cumartesi belli olcakeyvahedigeldismile allah herkesin gönlüne göre versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?