Mecburen ayrıldık..

Mezhep farkliligi plan iliskilerde anlayis cok onemli ben sunniyim esim alevi hicbirgun ne o bana cem evine gidelim dedi nede ben ona dini herhangi biraey onerdim onemli olan karaidakini o haliyle Kabul etmek

Etrafından bırı de etkıleye bılır.boyle deyısımler etkıyle olur dıkkatlı ol
Sordum ama kimsenin etkilemediğini kendi kendine karar verdiğini söyledi bilemiyorum..
Kesinlikle haklısınız. Baştan belirtseydi bunca zaman geçmemiş olurdu..

Yeterince yıprandım zaten hemen pes etmedim ama beni kendi istediği şartlara zorladı..

Mezhep farkliligi plan iliskilerde anlayis cok onemli ben sunniyim esim alevi hicbirgun ne o bana cem evine gidelim dedi nede ben ona dini herhangi biraey onerdim onemli olan karaidakini o haliyle Kabul etmek
Ne güzel keşke sizin gibi olabilseydi.. Herkes kendinden sorumludur ama o farklı şekilde davrandı. Mutluluklar dilerim

Evet etkı altında kaldım dermıkı sence tabıkı kendını savunacak.bırısı beynını yıkamıs cok bellı

Eğer burdayken böyle değildi diyorsanız tamamen aassker psikolojisi diyorum ama siz bunu ona söylemeyin askerdesin diye böyle yapıyorsun demeyin ozaman benm aklım fikrim yok mu diycek kabul etmiycek. Bence bi süre konuşmayın uzak kalın her yazdığına cevap vermeyin

Evet sordum hayır dedi tabiki. Burdayken namazını kılıyordu camiye gidiyordu bunlar benim için sorun değil hiçbir zaman. Ama bana dayatması hiç olmadı. Zaten ayrıldık ve evet cevap vermiyorum yazdıklarına

Evet sordum hayır dedi tabiki. Burdayken namazını kılıyordu camiye gidiyordu bunlar benim için sorun değil hiçbir zaman. Ama bana dayatması hiç olmadı. Zaten ayrıldık ve evet cevap vermiyorum yazdıklarına
Döndüğünde anlar yanlış düşündüğünü. Ozaman konuşur açıklarsınız kendinizi..
Sonuçta sizi mezhep ayırt etmeden seven de kendisi.
Askerlik çok başka bir durum işte.
Kimi dinine yöneliyor kimi kendini herşeyden soyutluyor kimi bida geri dönemicem diye sevgilisinden ayrılıyor .oyüzden şuan hiç canınızı sıkmayın

İmam nikahını filan kıyma.. Evlenmek istiyorsa normal evlenir imam nikahını da düğünden 1 gün önce kıyar. İmam nikahı düğüne yakın kıyılır. Şİmdi imam nikahını kıyacak sonra zaten karım oldun diye sninle birlikte olmak istiyecek.. Bir de senin istediği gibi hareket etmeni sağlamaya çalışacak. Sen kapanmak istiyorsan Allah emretti diye kapanmalısın.

Bilmiyorum içten içten kabullenememiş diye düşünüyorum beni
Döndüğünde normale dönerse ve ulaşırsa öyle dinlerim, aksi halde ulaşmayı düşünmüyorum çünkü kendisini hiç normal bulmuyorum bu aralar
Hayırlısı olsun teşekkür ederim yorumunuz için

Evet aynen dediğiniz gibi. Yok zaten onu söyledikten sonra ben neden hala duruyorum dedim kendi kendime.
Hiç normal gelmedi bu halleri. Teşekkür ederim yorumunuz için.

Bence kesinlikle şu sozlerden sonra bu ilişki bitmeli ve bir daha asla baslamamali .seni çok iyi anlıyorum .ve aynı sözler bana söylenirse cevaplarim çok ağır olurdu .Askerliğe bağlama sakin evlenseniz ne olacak ? Aman allahim diyorum . Ne Insanlar var sevdiklerine karşı asla ima da bulunmuyorlar . Neden her seferinde otekilestirilen bizler oluyoruz onu da anlamiyorum. Vazgeç canim vazgeç .

Haklısın sanki dinsizmişim gibi davrandı beni çok kırdı. İlk defa kararlıyım ayrılık hakkında. Teşekkür ederim yorumun için

Yargılamak bize düşmez. Ona doğru olan size yanlış ise kendiliğinden biter zaten Allah gönlüne göre versin.

Çok sinir bozucu bu söyledikleri,madem sonradan sana bu şekide yaptırımlar uygulayacaktı neden o 5. ayda uygun olmadığınızı söyleyipte ayrılmadı, madem onun görüşlerine terstin neden 3 yıldan beri seni kullandı, illa öptü ,illa okşadı madem bunlar günahtı neden 3 yıl kafasına göre kullandı seni neden? neden? neden?

Nefret ederim böyle iq su 0 ın altında - 50 olan tiplerden, aklı kıt herif. Sanki açıklık suç, sanki alevilik suç sana uyguladığı muameleye bak. Sakın affetme bak sen sen ol affetme, bu ilişkiden artık bir cacık olmaz, sen kapanırsın namaz kılarsın, bu bu sefer derki kapansanda çocuklarımı bir alevi doğuramaz der yine ayrılır. Boşver dışarda ne güzel görüşlü sunni, alevi, ya atıyorum artık hristiyan adamlar var. Din ve ibadet kişinin vicdanındadır, Rabbiyle kendi arasındadır. Kimse kimseyi din uğruna zorlayamaz ki İslam hoşgörü dinidir.

Sizinle konuşma tarzı kendisi Allah yolunda dinini herşekilde her koşulda uyması gerekenleri yapan ama sizide dinsizmiş gibi suçlamayla konuşmuş resmen.
Van'da asker demişsiniz acaba şuanki terör olaylarından etkilenip ölüm korkusu sarmış olabilirmi? (bi tanıdığımın başına gelmiştide)
Zorlamayla hiçbirşey olmaz. İnsanın içinden gelecek herşey. Bunun farkına varması gerekiyor sevgilinizin.

ben mi kötü niyetliyim bilmiyorum ama ortada resmi nikah yokken imam nikahını dayatması şark kurnazlığı gibi geldi. imam nikahlı karımsın hesabı cinsellik yaşayacak sonra da belki ayrılacak bile bilinmez...

Yazınız hem çok doğru hemde ürktüm okurken
Fikirleri kendisi çok değişti bana hiç karışmazdı şimdi ne oldu da böyle oldu bilmiyorum.
Ama yazdıklarınız hem doğru hemde korkutucu Olabilir mi dersiniz. Evet sanki tek kendisi müslümanmış gibi konuşuyor.
Evet zorlama olmamalı. En çok kızdığım şeyde 3 yıl boyunca aynı fikirdeyiz sanıp devam etmem işte o yüzden çok kızgınım ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…