Ben de sizin gibi düşünüyorum. Belki bulunduğu durumdan(kolay şartlarda değil) dine yönelmiştir. Yeni bir şeyler araştırıp öğrenmiştir. Sevdiği olarak sizi de uyarmak istemesi gayet doğal bence. Tabi tehdit filan yoksa elbette. Bu arada değişen fikirlerini evlenmeden paylaşması kötü niyetli, baskıcı olmadığını gösterir. Size uymaz, bir orta yolda anlaşamazsınız daha ilerlemeden biter ilişkiniz, ki bitirmişsiniz da. Ama bence olayı Aleviyim, hazmedemedi gibi düşüncelere getirip kendinizi üzmeyin, şu anlattıklarınızdan sizinle sorun olmadığını görebiliyorum.Insanlar degisebilirler. Fikirleri degisebilir. Hayattan beklentileri degisebilir. Sevgilinizin size yaptigi seyi ben dayatma olarak gormuyorum. Oyle olmasini istiyorum demek dayatma degildir silah zoruyla soylemiyo sonucta. Ister devam edersiniz ister ayrilirsiniz bu kadar basit. En basiti sizi acik olarak sevmis diye omur boyu bu fikri sabit kalmak zorunda mi? Yeni seyler ogrenmistir fikirleri degismistir vs.. sizde istemiyosaniz kabul etmeyip ayrilin
Kesinlikle son zamanlarda artan teror saldirilarindan etkilenmis. Gorev yeri de tehlikeli bir yer. Belki sehit falan olacagini dusunuyordur, ya da bunun endisesini yasiyordur. Bu yuzden fikirlerinde boyle oynamalar olmustur. Bence cok ustune gitmeyin. Elbette size bunlari dayatmasi hos degil. Ama askerde, heleki soyle bir durumda insanin aklindan neler geciyor bilemeyiz. Bakin mesela @shiftcan arkadasimizin nisanlisi cok tesvik edici MasaALLAH. Tesvik etmek sevap, dayatmak gunahtir. Bunun ayrimina varacak olgunluga sahip olmayabilir henuz. Cunku asker cagi bir erkek icin henuz olgunluk donemi degildir. Dusunceleri daha da degisime ugrayacaktir. Bence hemen ayrilik yoluna girmeyin. Allah korusun, basina birsey gelse askerde en cok siz uzulursunuz yine. Sadece bu islerin baskiyla olmayacagini guzellikle anlatmaya calisin. 3 yilinizi vermissiniz bir kalemde bitirmeyin. Şans verilmeyi hakediyor bu iliski.
Askerde beyni yikanmis o zmn..onun bunun lafiyla degisecek bi adamsa uzak dur..evlensen bile illaki ilerde sorun yasarsin ben sana diyim cok yipranirsin..malesef ki ulkemizde hep bu ayrim yapiliyor.benim esimde alevi sukur kac yillk evliyiz aramizda hic bu tarz muhabbetler olmadi ama aileler icinde olmustu evlenmeye karar verdgmzde..hala daha esimn ailesi tv de bisey gorseler hemen ayrim yapmaya basliyolar rahatsiz edici seyler ama esimde olmadigi icn bu sorun rahatim benHaklısınız önemli ve hassas konular bunlar.. Çok sağolun amin inşallah..
Daha yeni idrak edebilmiş bunları, öyle dedi. Nasıl bir psikoloji içinde anlayamıyorum
Ailelerde sorun yok. Onlar öyle aşırı dinci bir aile değil. Bizde sünniye kız verilmez yada sünniden kız alınmaz diye birşey de yok, anlaştılarsa sorun edilmez. Ama her sünni aynı değil işte medeni olamadı sevgilim. O yüzden ayrılığı seçtim teşekkür ederim yorum için.Ayrımı hiç sevmem ama sanırım insanlar çok seviyor. Aleviler kendi mezhepleri dışında kız vermezler diye biliyorum ben. Arkadaşım alevi, Sünni sevgilisi vardı onun da ama olmadı. Daha doğrusu annesi öğrendi istemedi. Çocuğun annesi bir şey dememişti.. Sonra yine başka bir tanıdığım (bu erkek) Alevi, kesinlikle çok çok başka ibadetleri var. O da Müslüman kız istemiyor fazla çünkü evlenmek olmuyormuş sanırım. Böyle tuhaf şeyler var maalesef yıl oldu 2015 ama insanlar hep sabit kafada.. Maalesef engel olacağını düşünüyorum ya sizin ailenizin ya da onun..
24 yaşında bir insan, olgunlaşmamış olsa bile karakteri oturmuş olması gerekmez mi. 3 yıl boyunca hiçbir sorun yaşamadık hayat görüşlerimiz hayallerimiz aynıydı yaşam tarzımız. son 1 ayda değişti. kötü demiyorum tabiki bu kendi tercihi ama bana uymuyor zorla olmuyor.. teşekkürler yorumunuz için.Kesinlikle son zamanlarda artan teror saldirilarindan etkilenmis. Gorev yeri de tehlikeli bir yer. Belki sehit falan olacagini dusunuyordur, ya da bunun endisesini yasiyordur. Bu yuzden fikirlerinde boyle oynamalar olmustur. Bence cok ustune gitmeyin. Elbette size bunlari dayatmasi hos degil. Ama askerde, heleki soyle bir durumda insanin aklindan neler geciyor bilemeyiz. Bakin mesela @shiftcan arkadasimizin nisanlisi cok tesvik edici MasaALLAH. Tesvik etmek sevap, dayatmak gunahtir. Bunun ayrimina varacak olgunluga sahip olmayabilir henuz. Cunku asker cagi bir erkek icin henuz olgunluk donemi degildir. Dusunceleri daha da degisime ugrayacaktir. Bence hemen ayrilik yoluna girmeyin. Allah korusun, basina birsey gelse askerde en cok siz uzulursunuz yine. Sadece bu islerin baskiyla olmayacagini guzellikle anlatmaya calisin. 3 yilinizi vermissiniz bir kalemde bitirmeyin. Şans verilmeyi hakediyor bu iliski.
Bahane mi bilmiyorum ama ayrılmak istese çekinmeden söyleyecek biri1.cisi dinde ZORLAMA OLMAZ
2.bahane olabilir
3.ise takıntı (antidepresan almalı arkadaş)
4 ay kaldı. bilmiyorum eski haline döner mi ama ilişkiyi sarstı fazlasıyla. Zaten ayrıyız şu an, teşekkür ederim yorumunuz içinAskerliğinin bitmesine kaç ay kaldı yazdıysanız kaçırdım. Bu size yaptıklarını doğru kılmaz ama askerden geldikten sonra eski haline dönecektir.
Kesinlikle haklısınız teşekkür ederim..3 yıldır sen aynı sensin, peki aklı nerdeymiş. sen ona dayatmalar getiriyor musun. sevgide bunlar olmaz, ya seviyorsundur ya da sevmiyorsundur. böyle olursan olur, böyle olmazsan olmaz diye bir şey yok. seversin, kabullenirsin, değiştirmeye çalışmazsın.
diyelim ki askerde psikolojisi bozuldu, düşünmeye daha çok vakti oldu, ya da etkilendi, ya da değişti vs. vs.
insanlar zor zamanlarda sevdiklerine daha sıkı sarılmaz mı, onları kaybetmeyi göze alır mı, sevgisine şartlar koşar mı.
ayrılmayı zikreder mi, hayallerinde kavuşma olmaz mı.
ben mi yanılıyorum.
askerde olmasa diyecem ki ayrılmak istiyor ve zemin hazırlıyor.
şu an ayrılma kararın doğru, geri adım atma derim, taviz tavizi doğurur.
Evet ilerisini de düşünüyorum daha vahim olurdu, teşekkür ederim yorumunuz için..Ayrılık böyle durumlarda iyi bir çözüm. Siz sünni de olsanız din konusunda bu kadar derinleşmek başkasının diretmesiyle surdurulecek birşey değil. Böyle zorlama evliliklerde var karı koca arası uçurum. Bütün hayatınıza yansıyacak düşünceler bunlar istemiyorsanız ayrılmaniz gerekir tabi. Siz eksik ya da hatalı degilsiniz. Kendinizde yanlış aramayin
Daha yeni idrak edebilmiş kendisi, şaka gibi değil mi? Daha yeni Kuran okuyup namaz kılmıyor ki daha yeni idrak edebilmesine şaşkınım zaten 3 yıl boyunca anlamadıysa..Magdem dinine duskun, kapali bir bayan istiyor beyefendi neden icki icti o zaman sizinle birlikte ? icki kendisine haram degilmiymis ? Yada muslumanlikta bir insanin duygulariyla oynamak gunah degi l'mi ? dini degil bence, sadece sizden ayrilmak icin bahane uydurmus.. dini konulari neden kapatiliyor bunuda anlamis degilim ayrica.. Bazen dini konulardada insanin bilgi edinmesi lagzim..
Orda hocalarla falan muhabbet ediyordu ama bir insandan böylesine etkilenmesi ne derece doğru bilmiyorum. Şahsen ben kendi içimden gelerek oruc tutuyorum birisi oruç tutmak şöyle böyle güzel dese ikna olmam içimden gelmeli. Onu hiç anlayamadım.baski, dayatma ve asagilama elbette yanlis.. her seyin bi yolu yordami var..
arkadasinin dusunceleri, inanc boyutu degismis olabilir, insan ayni kalmiyor, bunun icin yargilayamayiz.. alkolikken degisen, sonradan ortunen, namaza baslayan insan ornegi cok.. elbette seni rencide etmesi dogru degil.. su durumda aranizdaki uyum kalktiysa ve uzlasmak mumkun gorunmuyorsa, devam etmenin manasi yok..
Zaten istediği oldu kendi uygun birini bulsun, ama hala mesaj atmaya devam ediyor..Eger hayat gorusleriniz, yasam tarzlariniz uyusmuyorsa iliskiyi surdurmek cok zor.
Bir tarafin hep kendinden odun vermesi gerekiyor.
Ama odun veren taraf birgun, bir noktadan sonra patlayacak, sonu yok, bu da siz oluyorsunuz.
Erkek arkadasinizin yillar icinde fikri degismis olabilir fakat fikri degistiyse adam gibi soyler, ayrilir, yoluna devam eder.
Boyle baski yapmak da ne?!
Yok ailesinde kapalı insan yok, benide tanıyorlar. Buna ihtimal vermiyorum o yüzdenBence ailesinden etkileniyor gibi sanki
Teşekkür ederim yorumunuz içinBen de sizin gibi düşünüyorum. Belki bulunduğu durumdan(kolay şartlarda değil) dine yönelmiştir. Yeni bir şeyler araştırıp öğrenmiştir. Sevdiği olarak sizi de uyarmak istemesi gayet doğal bence. Tabi tehdit filan yoksa elbette. Bu arada değişen fikirlerini evlenmeden paylaşması kötü niyetli, baskıcı olmadığını gösterir. Size uymaz, bir orta yolda anlaşamazsınız daha ilerlemeden biter ilişkiniz, ki bitirmişsiniz da. Ama bence olayı Aleviyim, hazmedemedi gibi düşüncelere getirip kendinizi üzmeyin, şu anlattıklarınızdan sizinle sorun olmadığını görebiliyorum.
Teşekkür ederim evet uzak kalmamda yarar varKatiliyorum.
Bencede kesinlikli asker psikolojisi.
Askerligi bitsin , memleketine gitsin baksin ayni dusuncedeyse o zaman tamamen biter zaten.
Ama su durumda kisa bi ara vermek gerek o kadar.
O da kafalarini toplamalari icin.
Şanslısınız.. Olsun eşinizde bitiyor iş. Haklısınız yıprancağımı düşünüyorum zaten tahmin edebiliyorum. Ailesi öyle değil ve hiç karışmazlar. Ama ben 3 yıldan sonra böyle olmasına şaşkınım..Askerde beyni yikanmis o zmn..onun bunun lafiyla degisecek bi adamsa uzak dur..evlensen bile illaki ilerde sorun yasarsin ben sana diyim cok yipranirsin..malesef ki ulkemizde hep bu ayrim yapiliyor.benim esimde alevi sukur kac yillk evliyiz aramizda hic bu tarz muhabbetler olmadi ama aileler icinde olmustu evlenmeye karar verdgmzde..hala daha esimn ailesi tv de bisey gorseler hemen ayrim yapmaya basliyolar rahatsiz edici seyler ama esimde olmadigi icn bu sorun rahatim ben
Olabilir orada hocalarla sohbet ediyordu büyük ihtimal etkilendi ama kabul etmiyor tabiki..Etrafındaki insanlardan etkilenmiştir. Dini sohbetler oluyor aralarında demekki.
Ama ne olursa olsun baskı yapması yanlış.
Iste bence son bir ayda degismesi su anki gundemden dolayi. Zaten son bir aydir sehit veriyoruz.24 yaşında bir insan, olgunlaşmamış olsa bile karakteri oturmuş olması gerekmez mi. 3 yıl boyunca hiçbir sorun yaşamadık hayat görüşlerimiz hayallerimiz aynıydı yaşam tarzımız. son 1 ayda değişti. kötü demiyorum tabiki bu kendi tercihi ama bana uymuyor zorla olmuyor.. teşekkürler yorumunuz için.
Birden uc noktalara kayan insanlara beyni yikanmis gozuyle bakiyorum. Askerde birileri beynini yikamis belli ki.Merhaba kızlar.. bu izinle almış olduğum 2.üyelik, derdimi buradan paylaşmak istiyorum.
Yalnız sizden ricam konunun başka yerlere çekilmemesi, yani sadece genel olarak yorumlarsanız dini bilgiler paylaşmazsanız sevinirim. Çünkü öyle şeyler yazıldığında konu kapanır ve bende fikirlerinizden mahrum kalırım, anlayışınız için teşekkürler şimdiden.
Benim 3 yıllık bir ilişkim var. İlk ciddi ilişkim, bu yüzden çok fedakar davrandım çok değer çok emek verdim, çok sevdim. Ben aleviyim o sünni. Bunu sadece belirtiyorum çünkü insan olduktan sonra ne ben ne de ailem asla ayrım yapmaz. Ben bunu ilişkinin 5. ayında söyledim ve hiç sorun etmedi, bende dua eden ramazanda oruç tutan biriyim. Gayet mutlu ve seviyeli bir ilişkimiz vardı çok mutluyduk. Çok kavgalar da ettik ayrılıklarda yaşadık ama kopamadık. Ona hep destek oldum her konuda. Askere gitti aylarca bekledim halada beklemekteydim. İzne geldiğinde gezdik dolaştık aylarca çalışıp para biriktirmiştim geldiğinde ona verdim burdan harca diye kendini kötü hissetmesin ben yanında cüzdanımı çıkarırsam öyle düşündüm gayet güzel geçti günler ve sonra izni bitti tekrar döndü askere.
Doğuda asker Van'da. Bir sorunumuz yoktu hep evlilik hayalleri kurardık askerlik engeli bitince diye. Bir gün tartıştık konuşmadık sonrasında da şebekeler çekmiyor diye ulaşamadım 10 gün konuşamadık ama ben üzgündüm ona destek olmam gerekirken tavır yaptım diye ben haklı olsamda. Ulaştığımda bana dediği şey sen haklıydın ben kapalı ve dine bağlı birini bulmalıyım dedi. Bende dedim ayrılmak mı istiyorsun ben hep yanında olmak isterken. Önce böyle garip cümleler kurdu sonra ben artık kimseyi istemiyorum Allah'a yönelmek istiyorum tek başıma dedi. İzne geldiğinde denize de gitmiştik kardeşinin doğum gününde içki de içmiştik, askere döndüğünde artık içki içmek yok demişti tamam demiştim. Ailesi de kapalı değil benide herkes tanıyor.
Neyse sonra bana eğer benimle olcaksan namaz kılcaksın dedi tamam ama böyle şartlama dedim benim içimden geliyordu zaten ama böyle koşullamana gerek yoktu dedim. Sonra kapanmanı istiyorum dedi ben buna hazır değilim dedim içimden gelmeli dedim. Ben kapan demiyorum Allah emrediyor dedi. Geldiğimde imam nikahı yapalım yoksa sarılamayız beraber uyuyamayız yanağımdan bile öpemezsin haram dedi.Ben çok şaşırdım bir anda böyle davranmasına. Ve resmi nikah olmadan imam nikahı olmuyor dedim hemde ne bu yangından mal kaçırır gibi dedim, kabul etmedim. Sonuç olarak anlaşamıyoruz dedi başkası mı var aklında dedim hayır kimse yok istemiyorum da dedi sonra mesaj attı ben senden başkasına dokunamam sevemem dedi ben yine aynı şeyleri söyleyince sonra yine anlaşamıyoruz dedi bende artık sabır kalmadı bu hallerinden ve ayrıldık. Daha çok anlatamadığım şeyler var ama zaten çok uzun yazdım okuyanların gözlerine sağlık.
Kızlar sizce hatalı mıyım yanlış mı yapmışım? Beni böyle tanıdı böyle sevdi bıraksaydı kendi halime şimdi neden değiştirmeye çalışıyor. Ya da baştan söyleseydi 3 yıl geçti sorunsuz.
Daha yeni idrak edebilmiş bunları, haram olduğunu vs. Sizce hatalı mıyım kötü biri miyim çok karmaşığım?
Not: bugünde cuma mesajı attı ve akşamda dini bilgilerin olduğu mesajlar atıyor. Belirtmek istedim.
Kaba konusmak istemiyorum ama kaypak insanların dini, işlerine alet etmeleri beni hasta ediyor. Keske size dogum gununde icki içerken hayatim haram kim icerse icsin biz icmeyelim deseydi. Yada hosuna gitmeyen davranışları size bastan beri soyleseydi. Sizde hazırlıklı olurdunuz.Merhaba kızlar.. bu izinle almış olduğum 2.üyelik, derdimi buradan paylaşmak istiyorum.
Yalnız sizden ricam konunun başka yerlere çekilmemesi, yani sadece genel olarak yorumlarsanız dini bilgiler paylaşmazsanız sevinirim. Çünkü öyle şeyler yazıldığında konu kapanır ve bende fikirlerinizden mahrum kalırım, anlayışınız için teşekkürler şimdiden.
Benim 3 yıllık bir ilişkim var. İlk ciddi ilişkim, bu yüzden çok fedakar davrandım çok değer çok emek verdim, çok sevdim. Ben aleviyim o sünni. Bunu sadece belirtiyorum çünkü insan olduktan sonra ne ben ne de ailem asla ayrım yapmaz. Ben bunu ilişkinin 5. ayında söyledim ve hiç sorun etmedi, bende dua eden ramazanda oruç tutan biriyim. Gayet mutlu ve seviyeli bir ilişkimiz vardı çok mutluyduk. Çok kavgalar da ettik ayrılıklarda yaşadık ama kopamadık. Ona hep destek oldum her konuda. Askere gitti aylarca bekledim halada beklemekteydim. İzne geldiğinde gezdik dolaştık aylarca çalışıp para biriktirmiştim geldiğinde ona verdim burdan harca diye kendini kötü hissetmesin ben yanında cüzdanımı çıkarırsam öyle düşündüm gayet güzel geçti günler ve sonra izni bitti tekrar döndü askere.
Doğuda asker Van'da. Bir sorunumuz yoktu hep evlilik hayalleri kurardık askerlik engeli bitince diye. Bir gün tartıştık konuşmadık sonrasında da şebekeler çekmiyor diye ulaşamadım 10 gün konuşamadık ama ben üzgündüm ona destek olmam gerekirken tavır yaptım diye ben haklı olsamda. Ulaştığımda bana dediği şey sen haklıydın ben kapalı ve dine bağlı birini bulmalıyım dedi. Bende dedim ayrılmak mı istiyorsun ben hep yanında olmak isterken. Önce böyle garip cümleler kurdu sonra ben artık kimseyi istemiyorum Allah'a yönelmek istiyorum tek başıma dedi. İzne geldiğinde denize de gitmiştik kardeşinin doğum gününde içki de içmiştik, askere döndüğünde artık içki içmek yok demişti tamam demiştim. Ailesi de kapalı değil benide herkes tanıyor.
Neyse sonra bana eğer benimle olcaksan namaz kılcaksın dedi tamam ama böyle şartlama dedim benim içimden geliyordu zaten ama böyle koşullamana gerek yoktu dedim. Sonra kapanmanı istiyorum dedi ben buna hazır değilim dedim içimden gelmeli dedim. Ben kapan demiyorum Allah emrediyor dedi. Geldiğimde imam nikahı yapalım yoksa sarılamayız beraber uyuyamayız yanağımdan bile öpemezsin haram dedi.Ben çok şaşırdım bir anda böyle davranmasına. Ve resmi nikah olmadan imam nikahı olmuyor dedim hemde ne bu yangından mal kaçırır gibi dedim, kabul etmedim. Sonuç olarak anlaşamıyoruz dedi başkası mı var aklında dedim hayır kimse yok istemiyorum da dedi sonra mesaj attı ben senden başkasına dokunamam sevemem dedi ben yine aynı şeyleri söyleyince sonra yine anlaşamıyoruz dedi bende artık sabır kalmadı bu hallerinden ve ayrıldık. Daha çok anlatamadığım şeyler var ama zaten çok uzun yazdım okuyanların gözlerine sağlık.
Kızlar sizce hatalı mıyım yanlış mı yapmışım? Beni böyle tanıdı böyle sevdi bıraksaydı kendi halime şimdi neden değiştirmeye çalışıyor. Ya da baştan söyleseydi 3 yıl geçti sorunsuz.
Daha yeni idrak edebilmiş bunları, haram olduğunu vs. Sizce hatalı mıyım kötü biri miyim çok karmaşığım?
Not: bugünde cuma mesajı attı ve akşamda dini bilgilerin olduğu mesajlar atıyor. Belirtmek istedim.
Amin inşallah. Kendini kötü hissetmesin diye öyle yaptım yani ben onu hep çok düşünürdüm ama ne yazık ki kıymet bilemedi. Çok kez söyledim zaten madem düşüncelerin böyleydi neden en başta söylemedin diye, idrak edemedim daha yeni yeni anlıyorum dedi bana şaka gibi. Zaten dini mesajlar atmaya devam ediyor cevap vermiyorum kendisine. Vicdan duymamı mı istiyor bilemiyorum gerçekten. Teşekkür ederim yorumunuz içinKaba konusmak istemiyorum ama kaypak insanların dini, işlerine alet etmeleri beni hasta ediyor. Keske size dogum gununde icki içerken hayatim haram kim icerse icsin biz icmeyelim deseydi. Yada hosuna gitmeyen davranışları size bastan beri soyleseydi. Sizde hazırlıklı olurdunuz.
Ayrica alevi , sunni bilmem ne diye kimse kimseyi ayiramaz. Kötü birsey olsa,Allah bizi farkli farklı yaratmazdi.
Şimdi size birşey söyleyeceğim, bu adam sizi arayacak. Daha onun aklında bitmemissiniz. Ama size tavsiyem yelkenleri suya hemen indirmeyin.
Ayrica para sizinse sizindir, ona vermenizi doğru bulmadim. Biz kadınlar erkekler icin herseyi ayarlıyoruz. Onlar kendileri becerdim saniyor. Bırakın herkes kendi boyunun ölçüsünü bilsin.
Sevgilerimle. Rabbim inşallah hakkınızda hayırlı olanı versin.
Son 1 ayda oldu dediğim gibi, ama konuşmaları çok katı yani değişeceğini pek sanmıyorum malesefIste bence son bir ayda degismesi su anki gundemden dolayi. Zaten son bir aydir sehit veriyoruz.
Teşekkür ederim yorumunuz için.. Haklısınız..Birden uc noktalara kayan insanlara beyni yikanmis gozuyle bakiyorum. Askerde birileri beynini yikamis belli ki.
Ve benim fikrime gore beyni yikanmis bir insanla fikirlerinizi tartisamazsiniz bile. Kendi hayat standardiniza gore birini buljp bununla zamaninizi bosuna harcamayin derim. Inanirsin kapanirsin da zorla yok kapan namaz kil, zaten islamin ana fikrini anlasa zorlama yapmaz zira dinde zorlama yoktur hosgoru vardir
Dedim bu konuyu askerden dönünce konuşalım dedim ama hayır ben dönmeden çözülcek bu konu dedi ısrarla.bence sen askerden dönünce konuşalım bu konuları deyip kapatın, belki oradaki ortamdan bu kadar baskıcı olmuştur. Şu an çok baskı altında olduğu için, size baskı yaptığının farkında bile olmayabilir.
Ama askerden döndükten sonra da bu şekilde devam ederse, pek mutlu olamayacakmışsınız gibi geliyor
bir kadının hamileliği gibidir erkeğin askerliği derler. Hani saçma sapan davranabilir gibisinden :) bir de sanırım hamile iken birini bırakmak ne kadar kötü ise, askerdeki birini de bırakmak o kadar kötü algılanıyor. Çevremde böyle askerdeyken trip atan bir kızı erkek arkadaşı severken terk etmişti, bana askerdeyken bu şekilde davranan kişiyi ben hayatımda istemem diyerek. Sonra ikisi de başka kişilerle evlendiler, hatta kız evlenirken oğlanın (eski sevgili) annesi hüngür hüngür ağlamıştı evinde...
o yüzden yine de çok fevri davranmayın.
Dedim bu konuyu askerden dönünce konuşalım dedim ama hayır ben dönmeden çözülcek bu konu dedi ısrarla.
zaten 3 yıl boyunca boşuna geçmiş zaman 4 ay daha muammayla bekleyip sonra yine hayal kırıklığına uğramak istemiyorum
O, kapalı ve dine bağlı birini bulmalıyım dediği halde ben onu bırakmadım hayır bırakmıyorum hep yanında olucam dedim. Buna rağmen yanındaydım evet bende öyle düşünüyorum askerde bırakılması taraftarı değilim. Ama bu kararı çoğunluk olarak o verdi bende sabır kalmadığı için bende bitmesi taraftarı oldum..
valla ben sizin kadar da sabırlı olamazdım zaten :)
hakkınızda hayırlısı.
çok taviz vermemek taraftarıyımdır her zaman. sadece askerde olması biraz aklımı karıştırıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?