• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mecburum evliliğe

canım olmadı boşanırımı falan düşünme:1shok:
inan evlilik boşanma bu kadar kolay değil olmamalıda zaten
gerçekten istiyorsan seviyorsan birisini evlen
sunduğun seçeneklerden sadece 3. ile bir görüş derim ben
belki beğenirsin aklını çeler seninyerimseniben

boşanmak çok zor bişey..başanacağıma evlenmem daha iyi.hayatın amacı ille evlenmek değil.hayatın amacı mutlu olmak.forumda bi sürü arkadaşlar var evlenip mutsuz olan..işin de varmış ohh harca paranı mis gibi.gez toz.kime ne ..bazı insanlar rahatlığını kıskanarak ta evlen falan diyebilir.başkasının ipiyle kuyuya inme sakın.tam evlenecek olursun düğüne iki gün kala bi bakmışın hayallerinin erkeği karşında o zaman napacaksın..yada mutsuz olursan evlen diyenler mi teselli edecek seni?
benim de arkadaşlarımdan var 30 u geçmiş bekar nolmuş yanii?

cenab-ı Allah ne zaman kısmet nasip,etmişse o zaman evlenilir.a.s
ah keşke her istediğimiz hemen olsaydı.bu yaz bütün bekarların kısmeti açılsaydı.ama her şeyin bir kader boyutu vardır.

inşallah hakkına hayırlısı olur güzel kardeşim:1hug:

deli deli aşık olsan ne olacak yaşayacağın hayal kırıklığı çoook daha büyük olacak arkadaşım
hayırlısını dile hep, herşeyin hayırlısı olsun hakkında
kaderden ötesi yok ama unutmaki herkes kendi kaderini kendi çizer

nisanın ortalarında subayla tanışacağım..baktım yok elektrık..eski nişanlıma döncem çünkü huyunusuyunu bildiğim tek insan..napıyımmmm

Hayırlısı olsun inşaallah .

Subaylar biraz soğuk olur . ılk görüşmede elektrik alamayabilrisiniz . ılk buluşmada hemen karar wermeyin yerimseniben

1.ERKEK....

marmaristen eski nişanlım..bundan 8 sene evvel nişanlandık..2 sene nişanlı kalıp ayrıldık...
ailemin vasıtasıylan tanıştık..ama olmadı uzaktı annemden...sonra aileme soğuktu biraz.aslında aşka sevdam yuzumden ayrıldık bunlar manzerretti..illaki aşık olmam lazım deli gibi...olur dedim onlan ama olmadı..ve ayrıldık..bu son 2 seneden beri beni akrabalarımdan sormuş.evlenmediğimi öğrenmiş ve tekrar olmak istiyor...anemle konuşmuş gecen..ve hiç evlenmemiş....

hemşerimmiş hem de kesinlikle budur..

cok merak ettim noldu acaba... kimi sectin aylin :)

bu arada ben de seni cok iyi anliyorum. aman milleti takma diyenlerin cok buyuk cogunlugu evli, tuzlari kuru yani. bizi anlamalari imkansiz. ben 20 yasindayim gerci ama gercekten daha hic kismetim cikmadi. o kadar uzuluyorum ki. of aylin of subay kismetim olsa direk atlardim valla. askeriyede nerdeyse bedavaya yasiolar, paralari da kendilerine kalio. super bi hayatin olur. bu devirde ask yalan zaten

Aylin bence sen 30 yaş bunalımına girmişsin.Aynı duyguları yaşamışım bende tam 30 umda sancılı bir süreç ama merak etme geçecek 33 yaşımda evlendim daha 5 ay oldu. Oluyo merak etme .Ama yanlş kararlar verme.Şimdi durup ne gerek vardı diyorum evlenmeye.Bana böyle diyorlardı boşanan arkadaşlarım inanmıyordum .Ne gerek var?

amaaan konu sahibi arkadasim inan bak agzi OLAN KONUSUYOR.....akilli ol....yeterki evlen bosan....bunu diyen aptalin tekidir yada evlilik manyagimi nedir anlamadimki....lafini yapistiraydin yaa...evlilik manyagi degilim....RABBIM hayirlisini versin deseydinya....kismet isi bunlar yaa gec olur guzel olur....belki cok iyi bir sin olacak....bekledigine degecek....:69:

nisanın ortalarında subayla tanışacağım..baktım yok elektrık..eski nişanlıma döncem çünkü huyunusuyunu bildiğim tek insan..napıyımmmm

eskiyse salla gitsn:86::86:
Umulmadık anda arayan eski sevgililer ikiye ayrılır; canı çekenler ve acı çekenler.:57:(ve zıbın banlanır:84::58:)
hiçbirinden bi halt olmaz:6:

ben hiçbiri diyorum evlenmek bukadar kolay değil
bir ömür geçireceksiniz o insanla bırakın insanlar ne söylerle söylesin
sevgi aşk olmadan evlilik olmaz gibi geliyor bana :44:

evlenmek için evlenilmez..evlilik mutlu olmak için hayatını adamakıllı biriyle paylaşmaktır..
evlenip ayrılmakda ne demek ya..erkek olsun çamurdan olsun lafıda ne..
söleme demişsin ama ben söliycem ttıııınnnnn.....:36::36: bir kulagından gecsin digerinden çıksın..
evlilik bukadar basit olmamalı arkadaşım...
ölesine evlendin dielim boşandın boşan demişler ya e sonrası nolucak yine annenin evine ..
yada boşanmadın farzet evlendim kim önüne gelirse sırff başkalarının hatrı kalmasın die kafana dank edince nolucak arkadaş mutluluk istemicenmi erkekler açılmayan karpuz gibidir ya kelek çıkarsa...
bırak allah aşkına herkese agzının payını ver konustuklarında....sakın ama sakın başkalarının gönlünü hoş etmek için evlenmeye kalkma bunu sen istedigin için yapp...

Sonunda insanı böyle çileden çıkarıyorlar değil mi :roflol:

Ben de önce aşık olduğum kişiye "2 sene içinde evlenicem" lafını kanıtlamak için biriyle çıktım, olmadı.
Sonra evlenip de bana da "hadi evlen, hadi evlen" baskısı yapan arkadaşlarımı mutlu etmek için tanıştırdıkları herkesle tanışıp başarıyla bahane buldum, olmadı.
Sonunda dedim ki kendime "kızım bu işler sana göre değil, benim evleneceğim kişiye aşık olmam lazım."
Şimdi sen mutlu ben mutlu, tanışmıyor muyum, tanışıyorum, kriterlere uygun mu, uygun,

Gerisi ona kalmış, hissettirsin adrenalin, seratonin vs salgılattırabileceğini :delphin:

Kimse de bu baskılarla evlenmek zorunda değil, baskılar ömür boyu bitmez,
Evlen... Çocuk yap... İkinciyi yap, kardeş lazım... Kocanın maaşı ne kadar... Ev alın... Bak bilmem kimin kızına, kocası altına araba almış... Çocuğa az yediriyosun, bak bilmem kimin çocuğuna... Çocuğu o okula gönderme, şu okula gönder...

Sonra başa sarar bu sefer çocuklar için kaydirigubbakcemile3
Sizinki ne zaman evleniyor...

[/B]

Bekar arkadaşların neden evlen evlen dediği belli. Sen evlen, başın bağlansın, başında beyin olsun ki arkadaşına karşı sen bir tehdit olmaktan çık, yoksa şu bekar halinle helesevgilin de yoksa mazallah arkadaşının kocasını falan ayartırsın, arkadşının kocasını hiç görmediğin, muhattap olmadığın halde.

Geçen gün anneme de sormuş komşu evlenmiyor mu diye. Bir iki birşey söylemiş kadın. annem de hemen onun oğlunu sormuş, oğlunun nişanlısıyla sorunları varmış, annem sorunca kadın ağzını kapatmış.

Sen de milletin zayf noktalarına dokun, madem senin "kusuruna" getirdiler olayı sen de artık bel altı vur. Bunlar başka türlü laftan anlamaz.

Son düzenleme:
kesinlikle evlenme derim bem ama anne olmak bambaşka bir şey. oduyguyu tatmalı her kadın. ama bekar annelik bence en ideali. evlat edinirsin.

Back
X