• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mecburum evliliğe

baştan başlayalım ben 16 senelilk evliyim baştan sorunlu bi vlilik oldu ama idare ettim hep ama artık yürümüyo mecburiyetten bi yaşam eşim beni aldatıyo hemde gözümüm içine baka baka şu an pazar herkes evinde çocuklarıyla o nun evinne inanın çok kötüyüm 3 sene önce intahara kalkıştım 3 gün yogun bakımda bile kaldım ama daha çekilecek çilem varmış ki ölmedim hani derlerya ekmeye muhtacım ben se sevgiye muhtacım ona söyledyi sözlerin azına bile razım ama olmuyo insan sevmeyince sevmiyo buna inandım diyeceksiniz niye çekiyon mexburum okişi benden üstün deyil güzel deyil zaten insanı yıkanda bu ama gönül ferman dinlemiyo benneyaptımkibenneyaptımki

baştan başlayalım ben 16 senelilk evliyim baştan sorunlu bi vlilik oldu ama idare ettim hep ama artık yürümüyo mecburiyetten bi yaşam eşim beni aldatıyo hemde gözümüm içine baka baka şu an pazar herkes evinde çocuklarıyla o nun evinne inanın çok kötüyüm 3 sene önce intahara kalkıştım 3 gün yogun bakımda bile kaldım ama daha çekilecek çilem varmış ki ölmedim hani derlerya ekmeye muhtacım ben se sevgiye muhtacım ona söyledyi sözlerin azına bile razım ama olmuyo insan sevmeyince sevmiyo buna inandım diyeceksiniz niye çekiyon mexburum okişi benden üstün deyil güzel deeyil zaten insanı yıkanda bu ama gönül ferman dinlemiyo benneyaptımkibenneyaptımki

öncelikle Allah kolaylık versin.siz de ayrı bir konu açarsanız eminim arkadaşlar daha fazla yorum yapar.yeni bir konu açın daha uzun uzun yorumlarla dertleşelim.

baştan başlayalım ben 16 senelilk evliyim baştan sorunlu bi vlilik oldu ama idare ettim hep ama artık yürümüyo mecburiyetten bi yaşam eşim beni aldatıyo hemde gözümüm içine baka baka şu an pazar herkes evinde çocuklarıyla o nun evinne inanın çok kötüyüm 3 sene önce intahara kalkıştım 3 gün yogun bakımda bile kaldım ama daha çekilecek çilem varmış ki ölmedim hani derlerya ekmeye muhtacım ben se sevgiye muhtacım ona söyledyi sözlerin azına bile razım ama olmuyo insan sevmeyince sevmiyo buna inandım diyeceksiniz niye çekiyon mexburum okişi benden üstün deyil güzel deyil zaten insanı yıkanda bu ama gönül ferman dinlemiyo benneyaptımkibenneyaptımki

gönülü mü kalmış arkadaşım bu işin artık....şu an onun yanında olduğunu bile bile...yok ben susuyorum

Şu anda yaşadığınız hayattan memnunsanız ve gönlünüzde de kimse yoksa neden başkaları için evlenmem gerek diye düşünüyorsunuz?
Evlenip kurtulayım diye bir şey yok. Ondan sonra da çocuk beklentileri, 2.düşünmüyor musun vs. bitmez.gamyoncuiremsu
Kendiniz nasıl mutlu olacaksanız öyle yapın. Kulaklarınızı tıkayın ve evlilik yapacağınız insana aşık olmasanız bile en azından onunla hayatınızı geçirip geçiremiyeceğinizi düşünün.
Hayalinizdeki erkeği buldunuz diyelim, bakalım onun hayalindeki siz misiniz?
Hayallere kapılmadan anlaşabileceğiniz birini bulmadan, millet sussun diye evlilik yapılmaz.:olmaz:

delimisin kıs sen?bekarlık sultanlıktır.bazı kocaların kahrı niye çekilir,kadınların mesleği parası yok,gidecek yeri yok diye.senin herşeyin var,miletin lafı için değermi hazır hissetmeden evlenmeye?elealem 3 yıl nişanlı kalıp çoook hazırım deyip evelniyo sonu hüsran.çılgınlığın alemi yok.tek şeyden mahrum kalırsın o da evlat sevgisi.aarasını sen bulcan artık.ama çocuk içinde evlenilmez tabi

kızlar çok güzell yorumlar yapmışınız..çok tşkler ederim her birirnize..

benim kararımda nisan ayını beklicem..bu 3.cü secenekle bakalım elektrık denilen şey varya onu alabilcem mi?aldım aldım..almadım ..beklicez kısmetime...

ya sunuda belirtiyim aslında gramm evlenmek istemiyorum ..o kadar rahat ki hayatım..amac gereken olsun o kadar...

olmadı boşanırım inanın 2c.iler daha kıymetli oluyor..

bana samimi gelmedin, o kadar rahat konusmussun ki olmadi bosanirim, 2.ciler daha kiymetli falan...o kadar kolay mi sence bu isler? sen rahat dusunebilirsin ama karsindaki erkegi dusunmen lazim, olmazda bosanirim diye baslanan bi evlilikten hayir gelir mi, karsindakinin ne sucu var

[color="ındigo"]gecelerde evlİ bİr baan arkadaŞım bana ulan dedİ ben Şu Çocuklu halİmle bİle boŞansam anında evlenİrİm hemde bekar Çocukla demİŞtİ bana..lafa bak Çay demle...[/color]

Bu lafı ben de çok duydum.. Benim kriterlerim var, evlilik olmazsa olmazım değil. Olacaksa istediğim gibi olsun. Ama bunu bu lafı söyleyen birine anlatmaya çalışmıyorum bile... Kendi hallerine bırakıyorum onları.. olumunekankayizsmile

evlenmek için evlenilmez ki arkadaşım....sevgi lazım, saygı lazım, aşk lazım, hoşgörü lazım.....Lazım da lazım....milletin ağzı kapansın diye evlenince susacaklar mı sanki?? hadi anlaşamadın, boşandın diyelim...o zaman yine dillerine dolayacaklar... bu daha mı iyi?sen kendi kararlarını alacak olgunlukta ve toplumun evlilik için uygun gördüğü bir yaştasın, mesajlarından anladığım kadarıyla...Sen düşün taşın kararını ver....Bu hayatı sen yaşayacaksın....

3 numara derim ben
hic tanimadigin biri cok sasirtiyor bazen insani.
burnunun ucundakini bazen taniyamiyorsun,
3 numarayla bir gorus diyorum
3 numara
3 numara

Canım ewlenmek için ewlenme derim bende ama kısmetlerin çıkıyosa tanış tanımdan sewemessin belki seweceksin doğru kişidir kimsenin söylediklerini takma kafana bende 30 yaşındayım bana da diyorlar takmıyorum şükür keyfim yerinde ama yalnızlık Allaha mahsustur elbette karşımıza biri çıkıcak önemli olan hayırlı birisi olması inş seninde karşına hayırlı birisi çıkar canım
Allah yar we yardımcın olsun

canım ewlenmek için ewlenme derim bende ama kısmetlerin çıkıyosa tanış tanımdan sewemessin belki seweceksin doğru kişidir kimsenin söylediklerini takma kafana bende 30 yaşındayım bana da diyorlar takmıyorum şükür keyfim yerinde ama yalnızlık allaha mahsustur elbette karşımıza biri çıkıcak önemli olan hayırlı birisi olması inş seninde karşına hayırlı birisi çıkar canım
allah yar we yardımcın olsun

katılıyorum canım...

Duydun mu kız...

evlenmek için evlenenlerin sonu hep hüsran ne yazıkki..........bu şekilde evlilik yaptığımı düşenemiyorum işkence olurdu hayat heralde .....hep derim eşimle tanışmasaydım asla evliliği düşünmezdim yaşım 40 olsada ....hayatımın insanı şükür çok bekletmedi beni :) hayat senin tabi ama aşık olup evleneceğin adam seni bir yerde bekliyodur hiç acele etme ...çevrenede öyle bir tavır koyki bu konuda kimse ağzını açamasın ....bu ne ya böyle evlen olmazsa boşanırsın ...saçmalık ..

vallahi bu yaz evlenmem lazım diyerek evlenilmez evlenilse de hayır gelmez...zorlamayın kendinizi bi sürü aday var seç begen al..ama eve gelince ya kötü çıkarsa...zaten sizin de aklınız cok karışık evleilik için kafa rahat olmalı..

Back
X