- 14 Ağustos 2009
- 53.296
- 42.826
- 898
- Konu Sahibi AYLINNN7677
neye karar verdin canım:hulya:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
baştan başlayalım ben 16 senelilk evliyim baştan sorunlu bi vlilik oldu ama idare ettim hep ama artık yürümüyo mecburiyetten bi yaşam eşim beni aldatıyo hemde gözümüm içine baka baka şu an pazar herkes evinde çocuklarıyla o nun evinne inanın çok kötüyüm 3 sene önce intahara kalkıştım 3 gün yogun bakımda bile kaldım ama daha çekilecek çilem varmış ki ölmedim hani derlerya ekmeye muhtacım ben se sevgiye muhtacım ona söyledyi sözlerin azına bile razım ama olmuyo insan sevmeyince sevmiyo buna inandım diyeceksiniz niye çekiyon mexburum okişi benden üstün deyil güzel deeyil zaten insanı yıkanda bu ama gönül ferman dinlemiyo benneyaptımkibenneyaptımki
baştan başlayalım ben 16 senelilk evliyim baştan sorunlu bi vlilik oldu ama idare ettim hep ama artık yürümüyo mecburiyetten bi yaşam eşim beni aldatıyo hemde gözümüm içine baka baka şu an pazar herkes evinde çocuklarıyla o nun evinne inanın çok kötüyüm 3 sene önce intahara kalkıştım 3 gün yogun bakımda bile kaldım ama daha çekilecek çilem varmış ki ölmedim hani derlerya ekmeye muhtacım ben se sevgiye muhtacım ona söyledyi sözlerin azına bile razım ama olmuyo insan sevmeyince sevmiyo buna inandım diyeceksiniz niye çekiyon mexburum okişi benden üstün deyil güzel deyil zaten insanı yıkanda bu ama gönül ferman dinlemiyo benneyaptımkibenneyaptımki
[color="ındigo"]gecelerde evlİ bİr baan arkadaŞım bana ulan dedİ ben Şu Çocuklu halİmle bİle boŞansam anında evlenİrİm hemde bekar Çocukla demİŞtİ bana..lafa bak Çay demle...[/color]
canım ewlenmek için ewlenme derim bende ama kısmetlerin çıkıyosa tanış tanımdan sewemessin belki seweceksin doğru kişidir kimsenin söylediklerini takma kafana bende 30 yaşındayım bana da diyorlar takmıyorum şükür keyfim yerinde ama yalnızlık allaha mahsustur elbette karşımıza biri çıkıcak önemli olan hayırlı birisi olması inş seninde karşına hayırlı birisi çıkar canım
allah yar we yardımcın olsun