- Konu Sahibi AYLINNN7677
ya offf benim cok kafam karisti.acaba yeni uyeyim anlayamadim mi?daha onceki konularinizi okudum.kafam karisti.valla ben bisey anlayamadim sizden.offff yaaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amann kaç kişinin çocuğu bakıyorki şimdi huzur evleri çok gzl ben yaşlanınca huzur evinde kalmayı düşünüom
[color="ındigo"]gecelerde evlİ bİr baan arkadaŞım bana ulan dedİ ben Şu Çocuklu halİmle bİle boŞansam anında evlenİrİm hemde bekar Çocukla demİŞtİ bana..lafa bak Çay demle...[/color]
Aylinnn , güliyim mi ağlıyım mı inan bilemedim...Seni çok iyi anladığıma emin ol.Ben 82 doğgumluyum.Çok uzun yıllardır aynı şirkette iyi bir pozisyonda çalısıyorum.Çok güzel de bir hayat yasadım.Yani şimdi ölsem gözüm açık gitmem o derece...Ama ama ama...İşte mesela sana bu cümleyi kuran gerizekalı gibi o kadar cok insan var ki etrafta.Eminim ne görgü ne zeka olarak senin eline su dökemez..Ama işte ona göre evli.Süper bişey becerebilmiş yani düşünsene :) Senin trilyonun olsa yine de zavallısın öylelerinin gözünde çünkü ''Evlenememişsin'' sen...İşte burada çok yanılıyorlar...Bir kız illaki evlenmek isterse evlenir.BU BİZİM SEÇİMİMİZ... Bunun adı seçilmemezlil değil...Seçicilikte değil..AŞK arıyoruz deli gibi....Aşık olmak istiyoruz...Ama karsılıklı olanında..Ayrıca herkesin beğeneceği elektirik alacağı insan farklıdır.Örneğin etrafımdaki evli arkadaslarımın canı kocalarını tavlayıp nikah masasına oturtmak benim uzmanlık alanıma bile girmez:) İstisnalar illaki vardır...Ama arkadaşlar cahil insan çok....Ah bu cehalet!!! Ben yıl olarak 28 yaşındayım çok sevildimde cok sevildimde bi sürü şey işte..Nasip değilmiş olmamış falan filan...Şimdi karsımda öyle biri var ki..Hani senin '' öyle biri varda ben mi istemiyorum '' dediğin tanımlamadaki insan tam olarak...Dürüst,çok iyi bir ailesi olan,ilişkileri çok yerinde ve iyi,maddi durumu iyi ( hani çok önemlidir ya : örneğin şimdi evlensem arabası var , istanbulda istediğim yerde ev alabilir ailesi bize , eşyalar aileden , yemekli düğün ,yurtdısında balayı uzayıp gider....) en önemlisi ne biliyormusun beni deli gibi seviyor...Herseyden üstün tutuyor , benim bile aklıma gelmeyen ve hep benimle ilgili seyler düşünüyor , aileme son derece saygılı inan ki liste çok daha uzar...Anlıyacağın her zaman bi bahane bulup evlenmedim.Hep kaçtım.Bi yerde özgürlükte fena güzel bişey vs. ama tam zurnanın zart dediği yerdeyim hadi bakalım.....!! Hep bir mazeret bulup evlenme , en sonunda donjuan gibi elinde dilinde birini iste , ee o da gelsin..Ama tüm bunlara rağmen cok seviyormuyum sence ben : HAYIR !!!! Maalesef hayır.Hiç bişey yok diyemem ama büyük bir sevgi değil.Hani o bizim için çok büyük bir olay olan evlenmeyi gercekleştirebilecek kadar.Ve gercekten delirmek üzereyim.İlk kez bir insanın iyiliği temizliği karsıdında eziliyorum.Yok yere kavga cıkarıyorum , neler neler yapıyorum banamısın demiyor..Nasıl bir sabır nasıl bir sevgidir bilmiyorum...Sanki Allah tarafından yollandı...Şimdi sen bana söyle bakalım yine oturup hayatımı yaşayarak vur patlasın cal oynasın diyerek zamnın gecmesini mi bekliyim , yoksa tamam budur evleniyim belki sarılırım kocam diyip yuvam diyip diye düşünüp Evet mi diyim? Çok sevgiği insanlarla hertürlü zorluğa ragmen evlenmiş arkadaslar Allah mutluluğunuzu katlasın,İnanın herkes bunu ister ama hayat işte ne getirir ne götürür belli olmuyor...Bi taraftanda geçip gidiyor...........
yazdıklarından çok etkilendim...aşk meğer koca bir yalanmış?ne severek evlenenler gördü bu yurek..neler nelerrr....sende o zaman aman koca olsun olmazsa boşanırım düşüncelerinden ol...hem aşık olduğun adam bu değeri gösterecekmi sna...ama inan özgürlük gibisi yokk..laflar boş yaaa...ama aşk evliiktede seni satmazsaa hemen evlenmek gerekk dimi??
Daha yazsam sayfalarca yazardım Toredo..Aşkların en güzellerini yaşadım inan bana.Çok sevildim , çok canlar yaktım..Çok sevdim çokta canım yandı..İçim acıdı eridi kimi zaman..O geçmişteki küçük kız nelere göğüs gerip sevgisinin arkasında oldu bir bilsen!!! Maddi manevi herseyiyle savaştı , ama olmadı...Şimdi tırnağımı bile kıpırdatmıyorum benim yaptığımın kaybe kat üstünü yapan bir aşık var karsımda.Aslanlar gibi seviyor çocuk! Hani o zamanında benim de bildiğim sevgilerden....Ne diyim Allah sonumuzu hayır etsin.Hani belki bazıları der ; hıh işte bu kız evlenir bunla şimdi , ya da aşk tir gercek olan diye ahkam keser sevdiğiyle evlenenler...Ahkam kesenlerin tribününde olmayı cok isterdim...Ama şimdi az mantık az aşk evliliği olcak olursa tabi..Bu kız son anda yamuk yapmazsa...Bilin ki hala da aşk için yanmasaydım içim canım şu an bukadar yanıyor olmazdı.Sadece iyi taraflarını düşünüp yüz kere evlenirdim....
biliyormsn peki bizim bıraktıklarımızı kimler kapıyor.ve anında.mesala aylinin istemediklerini başkaları anında görüntü..soru kısmetsizlik değil sorun bizim aşka aşık olmamız.birde kendimize aşık olmamız...sen kalbini o çocuktan daha az sevseydin hemen evlenirdin yalan mı??
Ne demişler,
Senin HOP diye attığını başkası HAP diye yutar kaydirigubbakcemile3
Aynen öyle...Bizim beğenmediklerimize , elimizin tersiyle ittiklerimize millet atlıyor ! Değil bizim kadar sevilmek.İki iltifat duysa gece heyecandan uyuyamıyor! Ahh ahh ,, ne sevgiler ne aşklar ne ateşler ne küller neler neler...Kalbimi sevmesem bu cocuğa gelmezdi sıra coktan olurdu evlilik..Çocuk artık ne olacaksa...Hala da sanki ölüme gidiyorum sanki hayatım bitecek gibi düşünmekten kafayı sıyırıcam!! Sevdinde ne oldu gördün diyorum kendime,bırak seni sevenle evlen diyorum,sıkıntın olmıcak,gezmeyse gezmenin kralı,mekansa her türlü boğaz ve bilumum mekanlar,ne istersen var...Hala da süründürüyorum cocuğu hadi gecsin zaman az daha ısınıyım bilmemne.Ayrıca öyle bir ailem varki 2 gün evlenip boşanıyorum desem..Kendini nasıl iyi hissedersen onu yap der , kızmaz itmez yıpratmaz beni...Tüm bunlara ragmen zona cıkarıcam artık..Ha o gidenler nerde mi , kimisi evli en sefilinden kimisi nerdedir bilinmez...En iyi durumda olan benim cok sükür...Şimdide facebookta ağızları açık fotograflarıma bakıp duruyorlar vesselam...
Ne demişler,
Ne demişler,