Medicana Ankara

Arkdaslar, 3 gün önce HRS'de Dr.Burak bey sezeraynımı yaptı. Herşey süperdi. Hemşire ilgisi çok profosyoneldi. Çok tedirgindik ancak bizce daha iyi oldu. Fiyat olarak herşey dahil 2000 lira ödedik.

Merhaba Kflex,
Ben de Can Aslanca'ya gidiyordum.Medicana'dan ayrılmasıyla moralim çok bozuk.Doğumuma 4 hafta kaldı.HRS'de şartlar nasıldı?Kaç gece kaldın örneğin?

arkadaşlar mrb bende 15 haftalık hamileyim ve şeker hastasıyım zekai tahirin yüksek riskli gebelik bölüm doktorunun özel muayenehanesine gidiyorum ama doğumuda medicanada yapmak istiyorum hastaneyi hiç görmedim hastane hakkında biraz bilgi verirmisiniz

yarın 10.30da türkan hanımdan randevum var...
bakalım bakalım nasılmış...
umarım asık suratlı bir kadın değildir...ilgilidir umarım...

evet keşfe gittim geldim...
hastaneyi çok beğendim...herkesin yüzü gülümsüyor...
türkan hanım sıcacık bir kadın...ultrasonla baktı bebeğime...herşey yolundaymış çok şükür...
doğuma kendisi girecekmiş...
odaya da çıktık, mis gibi heryer...doğumdan sonra hastane odasını kendileri süslüyorlar, kata çıktığımızda yeni doğmuş bir bebek için süslenmiş bir oda vardı çok tatlıydı...
hemşireler hastabakıcılar da sıcacık insanlar...
bunları yazıyorum çünkü ben daha önce akaya, 29 mayısa ve adı çok duyulmamış bir çok hastaneye gitmiştim...özel hastane adını almış devlet hastanesi gibi gelmişti oralar bana...çok soğuktu, çok ilgisizdi herkes...
sevdim burayı...inşallah bir aksilik olmaz da medicana da sağlıkla alırım bebeğimi kucağıma...

betty canım tebrik ederim Allah tamamına erdirsin
kaç haftalık dedi
Allahın izniyle aynı zamanlarda doğumumuz:Saruboceq:
bende Ankaradayım
medicana da ssk ile ne kadar muayene ve doğuma ne kadar dediler :uhm:

amin canım hepimizi inşallah...
bugün tam 6 haftalık oldu...ssk bilmiyorum ben emekli sandığına bağlıyım...130 muayene ücreti verdim...şu an normal doğum 1250-1500 arası, sezeryan 1600 liraymış...ama tabi bizim zamana değişir muhtemelen...

medicanadan aradilar bi hafta - 10 gune kadar yeni kadin dogumcular gelecekmis, tekrar arayacaklar, yazarim aradiklarinda arkadaslar

dr.türkan harikadan da harikadır yaklaşık 3 yıldır takibindeyim.8 haftalık gebeyim ve şartlar ne olursa olsun türkan hocamdan vazgeçmem,bence siz de vazgeçmeyin pişman olmazsınız :)))))))

walla bende cok sevdım türkan hanımı tanıdıgım bı cok arkadasımada tavsıye ettım, medıcanadan ayrıldıgını ogrendıgımde ılksordugum nereye gıttıgıydı gercı sonrasında tekrar anlasmıslar medıcanayla buna daha da sevındım

Medicanadan ayrılan Burak beyle HRS'de doğum yaptım ve iyiki doktorumun peşinden gitmişim dedim. Burak bey ve Ömer bey ikisi girdi doğuma ve sonrasındaki takibe.Yaklaşımları harika. Onca sızı ve acı arasında hastasını iyi hissettiriyorlar. HRS'de çok iyi bir hastane. Herşeyi iyi ama özellikle hemşireleriin yaklaşımı ve yardımcı olması işleri o kadar kolaylaştırıyor ki...
Verilen her kuruşa değdiğini düşünüyorum ve işin doğrusu Burak Beyin medicanadan ayrılmasınınbile benim için hayırlısı olduğunu düşündüm:)

merhaba arkadaşlar bende bugun türkan hanıma muayne oldum gercekten çok ilgili davrandı bende 13 haftalık gebeyım hastane ortamı ve ılgı gercekten çok guzeldı hiç beklemeden muayne saatınde aldılar evet dr bıraz genc 1o yıllık doktormuş yenı doktorlarlada anlaşma yapılacagını söyledıler

kızlarrrr sımdı turkan hocayımı öneryrsunuz bende 3 temmuzda ikili test için gidecegım ankda otrmuyorum ama sırf bu test için gidecegım.önemlı seylerı ankya gidicem eylül sonundan doğuma kadarda orda egıtımım olucak gene devam ederım ..dıye düşündum..sımdı kararınız turkan hnmmı
calışn memur ne kadar öduyor??
ikili test kaç gunde cıkıyor

medıcanın sitesıne baktım kadın doğum drlarınına dı yazmıyor..
ayrıca hrs ye baktım ordada burak beyın adı yok..
son durum nedır eger turkan hnm medıcanada ise son kararım 2 li test için ona gitmek.ankda otrmuyorum kızalr sırf bunun için gidecegım ısn doğru bir tercıhtır:lepi:

kızlar ıns cevap yazarsınız girmıyrsunuz galıba.
medıcanada karar kıldım turkan örnek den randevu alacagım.
30 muayene+65 ultrason dedıler ben ikili test yaptracagım o ne kadar acaba.emeklı sandıgı mensubuyum.birde ne zaman sonucları alabilirim. ben sehır dısından gidecegım kaç gunde elımde olurkı

arkadaşlar mrb ben medicana gıdıyorum türkan örnek bugun ikili test sonucum için gittim gecen hafta vermiştim bu hafta sonucum çıktı ben gercekten çok memnunum çok ılgılı sordugum bütün sorulara cevap verıyor çok şükür bişi çıkmadı bende 3 hafta sonra tekrar gıdıcem ben 14 . haftadayım.

badecım cok sağol cnmmm
senın adına cok sevındım inş. bizimde ikili testımız güzel cıkar...
bende randevu aldım 6temmuzda ikiliye gidicem .kısmetse.
fıyat konusunda bişey demedıler sana sorayım.ben emeklı sandıgı mensubuyum çalışan.cagrı merkesındekı kız 30 muayne +100 de ultrason dedı
tamam bunu anladım.2li test fiyatı nedır dedım onu hastane sölıcek dedı ne kadar cnm yazarmısın..ssk da olsan yaz sen uc asagı 5 yukarı aynıdır zaten.
ikili testin iyi cıkınca 3 lü test yaptryormu senden istedımı cnm

haftaya ikili test için gideceğim türkan hanıma..eğer bekleyebilecek durumdaysanız bilgi veririm...telefonla öğrenemediniz sanırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…