Medicana Ankara

tmm betyyy bekelrım benım daha 6temmuz zaten cnmmm
yok telle sölemedıler test ücretını sadece yukarda yazdıkalrımı söledıler

herkese selam,
ben hamilelik ve dogum surecinde yasadigim tecrubelerimi sizlerle paylasmak istedim.
ilk olarak guven hastanesinde asli hanimla kontrollerimize basladik. kendisi tam olarak icime sinen bir doktordu. cunku ben bir problem olmadigi muddetce normal dogum yapmak istiyordum ve daha once kendisi ile dogum yapan birkac arkadasim, asli hanimin normal dogum konusunda oldukca basarili bir doktor oldugunu soylemislerdi.[ancak hamileligimin 7. ayinda kendisinin de hamile oldugunu ogrenince yeni bir doktor ve hastane arayisina girdim... /COLOR]
bu arada birkac kontrole medicana'da turkan hanima gittim, ancak daha sonra kendisinin hastalarini gerek olmadan da cesitli bahanelerle sezaryene yonlendirdigini ve de cok da basarili bir doktor olmadigini duydum. bu nedenle de yeni bir hastane ve doktor arayisina girdim.
bu surecte zekai tahir'den esra aysin tonguc hocamla gorustum ama kendisi cag hastanesinde dogum yaptirdigi icin kararsiz kaldim. cunku cag hastanesi hakkinda olumsuz gorusler okumustum daha once. bir de fiyat olarak da disaridan ozel bir hastaneye doktor getirmek hayli yuklu olacakti.

son olarak daha onceden bir arkadasimin onerdigi bayindir hastanesinden halime hanimla gorustum. bayindir hastanesinin de fiyatlari biraz pahaliydi ama ben de 37 haftalik olmustum ve bir an evvel karar vermem gerekiyordu.
gerci dogumdan sonra halime hanimin da hastalarini cogunlukla sezaryana yonlendirdigini duydum.
ben epidural sezeryanla dogum yaptim, bastan beri normal dogum istememe ragmen. doktorum sezeryana yonlendirdi. ancak kararı bana birakti. su an 22 gunluk bir kizim var ve ne bayindir hastanesinden, ne de doktorumuzdan, ne hastaneye verdigimiz ucretten, ne de sezeryan kararimdan yana bir pismanligim yok. oldukca iyi bir ameliyat gecirdim. hafif agrilarim oldu, su anda da dikis yerlerimde yoruldugum zamanlarda agrilarim oluyor (agri kesiciyi biraktigim icin) ama bu kadari da saniyorum normal.

bu arada doguma gittigimde medicananin kadin dogum servisindeki doktorlarin ayrildiklari yonunde bir haber duydum. bir kere daha dogru bir karar vererek bayindir hastanesine gittigimi dusundum...
turkan hanimla dogum yapmayi dusunuyorsaniz, hele de normal dogum yapmayi dusunuyorsaniz, bir kere daha dusunun derim... yine de tercih sizin...

biraz uzun oldu ama duyduklarimi ve tecrubelerimi paylasmak istedim.

sağol cnm sanada gecmiş olsun.ama ben doğum yapmıcam doğumu memlkette yaparım ısn daha var .ama kontorller için ona gidicem bakalım inş. iyidir ikili teste ona gidicem.bak sen böle dedın içime kurt düştü.bebegın ölçümlerı falan iyi yapar inş. sırf onun için ankr ya gidiyorum

bu arada birkac kontrole medicana'da turkan hanima gittim, ancak daha sonra kendisinin hastalarini gerek olmadan da cesitli bahanelerle sezaryene yonlendirdigini ve de cok da basarili bir doktor olmadigini duydum. bu nedenle de yeni bir hastane ve doktor arayisina girdim.
bebeğiniz hayırlı uğurlu olsun...ama ben buradan insanların sadece duyumlarla yönlendirme yapmalarını doğru bulmuyorum...eğer yaşadığınız bişeyler varsa tabiki anlatın paylaşalım...ama duydum demek yanlış bence...ve iyiki de medicana da yapmamaışım demek de öyle...sonuçta kendi adıma ben oraya gidiyorum...ve mesnetsiz bile olsa bu sözleriniz beni ve tabiki bebeğimi huzursuz ediyor...
sizin özelinizde tüm arkadaşlardan ricamdır...kimse kötü bişey yaşamasın dilerim ama bir yer için iyiki orda doğurmamışım demek için yaşamış olmak gerekiyor bence...hepimize hayırlısını nasip etsin Allahım...

gungör tekrar gecmiş olsun..bişey yazacaktım unuttum.sonucta senın dr senı sezeryana yönlendırmıs bence oda mükemmel değil.bebegını güle güle büyüt

arkadaşlar bende türkan hanıma gıdıyorum 14 haftalık hamileyım gecen resepsıyondakı bayanlara sordum başka yenı doktorlarında gelecegını söyledıler bencede koskoca hastane bır doktorla olacak degıl ya ben dogurana kadar birsürü doktor gelır dıye düşünüyorum bırde yusuf bey dıye bırı başlamış yenı doktor ama sanırım özelemı ne bakıyormuş onu anlamadım benım ıkılı test oldu 3 hafta sonra ayrıntılı ultrason 3lu test yapılacak dedıler ben telekom çalışanıyım özel saglık sıgortam var o yuzde fazla ücret ödemıyorum. tam ayrıntılı fiyatları bılmıyorum arkadaşlar.

Hanımlar Türkan hanım muayenesinde ultrason görüntüsünü dvd ye kaydedip ,bebeğin resmini tabledip veriyormuydu? ultrason cihazı kaç boyutlu biliyormusunuz?

hayır kaydetmiyor malesef.. 3 boyutlu cihazı var ancak genelde bozuk oluyor benim de ricam duyumlarınızı değil yaşadıklarınızı paylaşmanız arkadaşlar..ben hala türkan hanımın doğum yaptırdığı birisinin deneyimlerini paylaşmasını 8 gözle bekliyorum..4 haftam kaldı doğuma korkuyorum :)

ultrason bozukmu oluyorrr((
ya kızlar sırf bu nedenle ankya gidecegımmmmm dandık ultrasonsan gitmeyeyım 2 li test için gidicem sonucta önemlı yanıııı off moralım bozuldu

KIZLAR ÇOK GEC CEVAPLAR YAZIYORSUNUZ MEDICANA YENI DOKTORLAR BAŞLAMIŞ PROF DR. YUSUF ÜSTÜN VE UZMAN DR Batu Aydinuraz VE TÜRKAN ÖRNEK DR. SAYISI 3E ÇIKTI BENCE DEDIM YA BU BÖYLE BIR DOKTORLAR KALMAZ DEMıŞTIM BEN BIRDAHAKINE BATUYA GIDIYIM DIYORUM BAKALIM O NASIL BıR DOKTOR. HANI DERLER YA ERKEK DR. LER DAHA IYI TECRUBELI DIYE BIRDE DOKTORU ARAŞTIRDIM TÜP BEBEK MERKZINDEN GELMıŞ TECRÜBELıYE BENZıYOR AMA YINEDE TANIMAK LAZIM..

dün doktordaydım...ikili test 94 lira...+ klasik olarak 130 muayene ücreti...
ben memnunum türkan hanımdan...sakinliği rahatlatıyor beni...germiyor ürkütmüyor...
yusuf beyi bilmem ama batu beyi gördüm...matrak bir adam, keyifli...doktorluğunu bilemem ki önemli olan o zaten...

betyy cok saol.
bende haftaya ptesi için türkan hanıma randevu aldım ama kafam karıstı şimdi batuyamı gecsem turkan hnmın ultrasonu bozuk oluyor demiş biri ben il dısından gelecegım ..cok kararsız kaldım bir akıl verın

turkan hnmın ultrasonu kaç boyutlu acaba???
birde 12 haftalıkken cinsiyet öğrenebilirmıyımsırnaşık şey
kafama takıldı sımdı off ultrason bozuksa ya yanlış ölçüm olursa off betyyyy sen bişyler yaz barıı en son sen gittin cnm:asigim:

ultrason bozuksa yanlış ölçmez tahminimce hiç bişi ölçmez
ben 16. haftada oğlum olacağını öğrenmiştim normalde 20 hafta civarlarında öğreniliyor 12 de öğrenilmez azıcık daha sabır annesi:)

kızlar sizden habee gelmedı nerdesınız
türkan hnmdan aldııgm randevuyu iptal ettim içimden bir ses bulent beye git dedı ikili test için ona gidecegım inş. pişman olmam sırf bunun için ankaraya gidecegım

ikili testim geçen hafta yapıldı...çok şükür iyiyiz...
türkan hanıma ultrasonu sordum 3 boyutluyu, 2.5 haftadır bozuktu yapıldı geldi dedi...
kadro tamamlanmış medicanada 1 prof, 3 uzman var...
3 boyutluyu da şansıma türkan hanımın odaya yerleştirmişler...
hala tavsiye ederim...hiç sorun yaşamadım...maşallah...

gözünüz aydın içiniz rahatlamıştır, peki türkan Hanım ı nasıl buldunuz bende 14 haftalık hamileyim ve Medcana gitmeyi düşündüğüm hastaneler arasında.

birde acaba epidural sezeryande nasıllar duyumu olan var mı arkadaşlar?

ben türken hanımın relax halini çok sevdim öncelikle...
beni hiç kasmıyor...
yarım saatten fazla sürüyor muayene...herşeyi dikkatle inceliyor, tüm sorularımıza cevap veriyor...
çok memnunum ne diyeyim...inşallah böyle devam eder...

inşallah memnuniyetiniz devam eder, keşke Medicana da doğum yapan birileri olsaydı da onlar da deneyimlerini paylaşsalardı.

ya demek yarım saat sürdü çok iyi, benim fatih de ikili test abartmıyorum 5 dk sürdü, en uzun muayenem de 15 dk dır, eşim ilgisizlikten çok sıkıldı, ben anestezi ekibi de çok iyi bir hastane olsun diye araştırıyorum işte. ilk bebeğim sezeryan olmuştu zira..

olmadı ben de bir gideyim 17. haftada Türkan Hanıma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…