sabah bi tane kıymalı gözleme yedimm bugün başlasam olurmu kahwaltıda ağır bşey yesem diorumki bugün başlanmaz diyete yarın baslarım diorum yarın yine aynı şeyler oluoooo offf bn bu kiloyla gelinliğe sığmıcamm:26:
günaydın hatunlarrrr
yazdan kalma günler yaşıyoruz süperrrrrrr gece oğlum rahatsızdı sabaha kadar uyumadı ateşliydi sabah okula gitme diyorum hayır gitcem dedi inş ateşlenmez
kızlar bugun tartılma günü ben tartılmadım yarın diyetisyenne gitcem ordaki kilomu bildircem bugun işlerim var öptüm sizi
merhaba arkadaşlarım hayırlı cumalar herkeslere.
biliyorsunuz bugün dr randevularım vardı
ortopedicim ayaklarımı çok zorladığı söyledi
yürümeye diyete dvam ancak çok ağır tempoda değil dedi.
kremler ilaçlar verdi fiilm çekildi falan.
diyetisyenime de gitti.
beni daha görür görmez çok şaşırdı :)
çok güzel melek devam dedi...
yağ kilo ölçümüm yapıldı.
yağlarım bütün vücuduma eşit yayılmış bi yerinde toplanmamış çok iyi dedi.
ve bu kadar zamanda bu kadar kilo vermiş olmamı da biraz fazla buldu. en fazla 10 kilo vermeni beklerdim dedi.
neyse artık mutluyum mutluu :)
son olarakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
diyetisyenim toplamda 92,5 tarttı :)
kızlarrrrrrrrrr oğluş okulda rahatsızlanmış izin aldım işten oğluşu doktora götürdüm sonra diyetisyenime gittimmmm
kızlar tedirgindim acaba kastan sudan mı gitti diye tartıya çıktım verdiğim 3 kiloda yağdan gitmiş kastan bi gr bile gitmemiş o kadar doğru yolda oldugumu gördüm ki doktorum tebrik etti beni vucudum sus tutmuş adet döneminde oldugumu söyledim o zaman normal dedi diyette ufak değişikler yapıldı bayramdan sonra gitcem bakalım
oğluş uzandı uyudu bende sizlere yazıp oğluma güzel bi limonlu tavuk çorbası yapıcam paşama iyi gelir inş
kilom 67.9 bu arada ve hepsi yağ işte bu ya başarıyorummmmm
günaydın çıtırlarr
hava süperrrrr
hoşgeldin tatlım aramıza...tanıtırmısın kendini bize boyun kilon yaşın kaç..tanıyalım seni...sağlıklı ve dengeli beselnmeye başlayalım...tamam bee başlasın bende doğru dürüst başlayim sizinle diyete neler yapıosunuz anlatsanıza banada birazcıkk
ooo önceden kaçtınki tatlımm
hANgi günler kilo bildirimi yapıosunuz canım yaa bnde başlıcam offf offf of hep başlıcam diorum ama bi türlü başlayamıorumm nolur yardım ediiiiiinnnnnnnnn
sabah bi tane kıymalı gözleme yedimm bugün başlasam olurmu kahwaltıda ağır bşey yesem diorumki bugün başlanmaz diyete yarın baslarım diorum yarın yine aynı şeyler oluoooo offf bn bu kiloyla gelinliğe sığmıcamm:26:
cnm günaydınnnn moral bozmak yokkkkkkkk bugun yedin tamam gün içinde hafif beslenirsin
tamam canım o zaman yarın gercekten başlıcam sonuçta bu bnm hayatım en güzel şekilde yaşamalıyım ben 20 yaşındayım 72 kiloyum 1.68 boyundayımm nişanlıyım mayısta düğünüm war 55 olmak istiyorum bu ara herkes kilomla dalga gecmeye başladı ck cnm sklyo
günaydın muazzezim....iyi eğlenceler size hafta sonunu tadını çıkar..
hoşgeldin tatlım aramıza...tanıtırmısın kendini bize boyun kilon yaşın kaç..tanıyalım seni...sağlıklı ve dengeli beselnmeye başlayalım...
yanlış hatılramıyorsam 110 kiloydu melek diyete başladığında
cuma günleri bildirim yapıyoruz tatlım...sabah wc ihtiyacını karşıladıktan sonra iç çamasırınla tartılığında kilon doğru kilo...
tmm canım yemişin (yememen gerekirdi ama napalım olmuş bir kere)unut yediğini sen diyetine pazartesi başla bizimle birlikte
neler yediğni yaz bizde yanlışnı doğrunu söyleyelim sana
muazzezin özel daveti üzerine bir uğrayayım dedim
bahar sendromu yaşamaktayım halsiz mutsuz isteksiz hevessiznormal halimde pek farklı değildir ama şimdi daha yoğun hissedilir oldu kilo verme işide uzun zamandır duraksamada.dikkat ettiğim halde veremediğim gibi dikkat etmediğim zamanlar da almıyorum buda bir başarı bu durumda o yüzden üzülmüyorum.ramazan döneminde oldukça hızlı kilo verdim şimdiki duraksamamı ona sayıyorum artık.ama bi 5 kilo vereydim hiç fena olmazdı neyse bir süre sizi bekleyip öyle devam ederim
benden şimdilik bukadar arada üşenmezsem uğrarım kendinize dikkat edin çok yemeyin
muazzezin özel daveti üzerine bir uğrayayım dedim
bahar sendromu yaşamaktayım halsiz mutsuz isteksiz hevessiznormal halimde pek farklı değildir ama şimdi daha yoğun hissedilir oldu kilo verme işide uzun zamandır duraksamada.dikkat ettiğim halde veremediğim gibi dikkat etmediğim zamanlar da almıyorum buda bir başarı bu durumda o yüzden üzülmüyorum.ramazan döneminde oldukça hızlı kilo verdim şimdiki duraksamamı ona sayıyorum artık.ama bi 5 kilo vereydim hiç fena olmazdı neyse bir süre sizi bekleyip öyle devam ederim
benden şimdilik bukadar arada üşenmezsem uğrarım kendinize dikkat edin çok yemeyin
günaydın fıstıkkkkk
her zaman gel uğra sohbet ederikkk
Merhaba arkadaşlar..
benim kilo serüvenim evlilikten sonra başladı ...dikkatsiz beslenmem ardından gelen hamilelik doğum derken 60 kilo olan benbir bakmışım,90 kiloyum
oğlumu büyüttüm,hiç diyetle işim olmadı ...demekki beğeniyormuşum kendimi ne ilginç dimi:26::26::26::26:bazen ailemin dedikleri zoruma giderdi,ertesi günü diyete başlardım sadece 2 gün sürerdi sonrasında diyet falan kalmazdı böyle yıllar geçti 2. evladım dünyaya geldişükür çok kilo almamıştım hatta vermiştim bile ...yıllar böyle aktı geçti....başlayan iki gün sonra biten diyetler...ben yememin önüne geçemiyordum neredeyse 50 beden giyecektim 48 beden dar gelmeye başladı ,ama benim hala aklım başıma gelmemişti..alışverişe çıktığım zaman en büyük bedenleri çıkarırlardı öyle üzülürdüm ki ......sigarayı bıraktığım zamnlarda 94 kilo oldum..bir arkdaşım bize yemeğe gelmişti ha gayret melek 100 e az kaldı demesiyle başımdan aşağıya kaynar sular döküldü....13 yıl nerdeydim... diyet serüvenimde böyle başlamış oldu kendi çabalarımla 5 kilo verdim
90 kilo ile erginsenanın topiğinde arzunun yardımlarıyla 75 kiloya kadar geldim...
haziran ayında diyete ara verdim...kilo almadım (kilomu korudum çok şükür )ama vermem gereken 10 kilom daha var ....acelem yok yavaş yavaş sağlıklı beslenerek vermek istiyorum, kalan kilolarımı
bana arkadaş yoldaş olmak isteyen herkesi beklerim...varmısınız hep beraber sağlıklı beslenmeye ,yürüyüşlere, sohbete,
melekcim hayırlı olsun...bu topic beklediğim topicti..
diğer ismi lazım değil topicteydim bende ama aylar önce gördüğün neyin ne olduğu ve bi daha uğramadım oralara..
keşke daha fazla buralarda olabilsen.
muazzeze de selamlar olsun
melekcim hayırlı olsun...bu topic beklediğim topicti..
diğer ismi lazım değil topicteydim bende ama aylar önce gördüğün neyin ne olduğu ve bi daha uğramadım oralara..
keşke daha fazla buralarda olabilsen.
muazzeze de selamlar olsun
Günaydın çıtırlarrr..
güzel bir gün olması dileğiyle görüşrüz kızçeler....
özel davet olmadan gelmem ağır üyeyim bengünaydın fıstıkkkkk
her zaman gel uğra sohbet ederikkk
ara ara gelirim uzun sessizlik dönemleri olsa da unutmam hiçbirinizi merak etmeyinhoşgeldin yeşim..sefalar getirdin ..seni burda görmek ne güzel..her zaman bekleriz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?