kahvaltımı evde rahat yapabilirim çok erken gelmiyorum sabahları 8.30 falan oluyor.Ama akşam çıkışım belli olmuyor malesef 6-7 arası ne zaman işim bitirse
Vayyy demek face he
Bizim facemiz yok diyemi bizimle sohbet etmiyonuz
,
bide ben 9 u bi yerde bitki çayına başladım bakalım şimdilik iyi gidiyoo
canım benim..nerde temizliğe vurcam kendimi totom yer görmüyor.....bundan sonra o kadar meşgulum ki evi b..... kk götürecek...,
melenkimmm nerde gene yaa?
kız yoksa temizliğe mi vurdun kendini :)
(
Günaydın ablalar. iş yerinde tepemde kamera var nete giremıyorum fazla buraya da yazamıyorm yaa kusura bakmayın :/
merhaba yeni topik hayırlı olsun.topik sahibinin ilk başta anlattığı gibiyim.Kilomu farkedip diyet yapmak istiyorum maksimum 3 gün sonra 10 gn sonra tekrar falan.En sonunda keşke daha önce yapsaydım dememek için iradeli ve sizinle birlikte gitmek istiyorum.Banada yeriniz var mı?
inşallah canım hep beraber....çıtır günler yakınıdr...hep beraber zayıflayalım hanımlar
aranızda banada yer var mı arkadaşlar.
yaşım 30 3 seneyi geçti evlendiğim ve hala çocuuğm yok(biraz sağlık problemleri ilaçlar falan çatlatma iğneleri yumurta geliştirici haplarfalan derken 6 aydır bunlarla uğraşıp kilo veremedim.Ee tabi sorun şuanlık bende değil gözüküyor eşim 1 ay önce varikoselden ameliyat oldu.Bende bu sırada ne kadar kilo verebilirsem o kadar kardır dedim.
evlendiğimde 56 kiloydum.(boyum 164 bu arada)70 kiloyu gördüm.Şuan 66 kiloyum öyle yani
gerçekten birlikte kurtulalım artık şu kilolardan şu an 65 kiloyum ve vermem gerekn 10 kilo var ekmeği 1 dilim yiyerek ve her gün yürüyüş ve bisikletle zayıflamaya çalışıyorum ve bu arada 2 litreden fazlada su içiyorum
ben çalşıyorum ve işin kötü kısmıda çalıştığım yer catering firması.Özel bir okulda taşeron firma olarak yemek hizmetlerini karşılıyoruz bende projenin başındayım.Bir bakımı avantajlı meyve ve yeşillik bulamm aşısından birazda dezavantajım var ara beslenmelerde kekler ve kurabiyeler oluyorama cidden herşeyden önce sağlıllı beslenemyi amaç edinmek istiyorum.ve bu kiloalrdan kurtulmak istiyorum.
Sağol melek ablacım ama face kullanmıyorum.
Tek kullandığım
Bu arada melek abla nasıl bu kadar kilo verdin spor yaparakmı,
kürmü kullandın yoksa yediklerin yemek mi nasıl?
günaydın kızçeler ..nasılsınız ...güzel bir gün olması dileğiyle..
kahvaltım
5 dilim sucuk
1 dilim ekmek
biraz peynir
domates
salatalık
maydonoz
şekersiz siyah çay(ben vazgeçemiyorum)
öğle:kısır partimiz var(aslında bildirim öncesi hiç iyi olmadı)
şimdilik bu kadar
merhabalar herkese günaydın
ben dünü saymıyorum dün geç geldim aranıza
bu sabahki kahvaltım bir dilim kızarmış ekmek
yarım domates
normal ebatta beyaz peynir.ılık bir bardak su
ama işe gelince az şekerli siyah çay içtim( hiç şekersize alıştıramadım kendimi ama onuda yapacağım inş.
ouuuuffffMerhaba arkadaşlar..
benim kilo serüvenim evlilikten sonra başladı ...dikkatsiz beslenmem ardından gelen hamilelik doğum derken 60 kilo olan benbir bakmışım,90 kiloyum
oğlumu büyüttüm,hiç diyetle işim olmadı ...demekki beğeniyormuşum kendimi ne ilginç dimi:26::26::26::26:bazen ailemin dedikleri zoruma giderdi,ertesi günü diyete başlardım sadece 2 gün sürerdi sonrasında diyet falan kalmazdı böyle yıllar geçti 2. evladım dünyaya geldişükür çok kilo almamıştım hatta vermiştim bile ...yıllar böyle aktı geçti....başlayan iki gün sonra biten diyetler...ben yememin önüne geçemiyordum neredeyse 50 beden giyecektim 48 beden dar gelmeye başladı ,ama benim hala aklım başıma gelmemişti..alışverişe çıktığım zaman en büyük bedenleri çıkarırlardı öyle üzülürdüm ki ......sigarayı bıraktığım zamnlarda 94 kilo oldum..bir arkdaşım bize yemeğe gelmişti ha gayret melek 100 e az kaldı demesiyle başımdan aşağıya kaynar sular döküldü....13 yıl nerdeydim... diyet serüvenimde böyle başlamış oldu kendi çabalarımla 5 kilo verdim
90 kilo ile erginsenanın topiğinde arzunun yardımlarıyla 75 kiloya kadar geldim...
haziran ayında diyete ara verdim...kilo almadım (kilomu korudum çok şükür )ama vermem gereken 10 kilom daha var ....acelem yok yavaş yavaş sağlıklı beslenerek vermek istiyorum, kalan kilolarımı
bana arkadaş yoldaş olmak isteyen herkesi beklerim...varmısınız hep beraber sağlıklı beslenmeye ,yürüyüşlere, sohbete,
selam yoldaşşş!!!
sağlıklı diyet verme yolculuğumuz başlasın birlikte inşallah...
gerçi başladı devamı da senin öncülüğünde gelecek inşallah.
öyle karbonmuş felanmış yokkk doğru dürüst sağlıklı kilo vermeye başlayalım :)
merhaba arkadaşlarım hayırlı cumalar herkeslere.
biliyorsunuz bugün dr randevularım vardı
ortopedicim ayaklarımı çok zorladığı söyledi
yürümeye diyete dvam ancak çok ağır tempoda değil dedi.
kremler ilaçlar verdi fiilm çekildi falan.
diyetisyenime de gitti.
beni daha görür görmez çok şaşırdı :)
çok güzel melek devam dedi...
yağ kilo ölçümüm yapıldı.
yağlarım bütün vücuduma eşit yayılmış bi yerinde toplanmamış çok iyi dedi.
ve bu kadar zamanda bu kadar kilo vermiş olmamı da biraz fazla buldu. en fazla 10 kilo vermeni beklerdim dedi.
neyse artık mutluyum mutluu :)
son olarakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
diyetisyenim toplamda 92,5 tarttı :)
selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
çok heyecanmıyım yarın bildirim günü.
umarım güzel kilolar vermişimdir gerçi ben biliyorum da
siz bilmiyorsunuz..
bugünkü menüm
sabah
50 gr kadar beyaz köy peyniri
iki dilim köy ekmeği
1 kuru incir
2 ceviz
ara
1 elma
öğlen
haşlama tavuk
yarım pors patlıcan salatası
ara
3 tane limonlu lifli form püsküüt
7 badem
akşam
patlıcan yemeği
yoğurt.
ayrıca gün içinde 2 tane yeşil çay
ve 3 lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?