Meleğin 60 Kilo olma Günlüğü(Dostane sohbetler)

kızlar merhaba nasılsınız ..yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz sefalar getirdiniz..kusura bakmayın canlarım ..pek müsait olmaıyorum..sabahleyin kursa kayıt için gittim..artık bende okullu oldum..hemde haftanın 5 günü....sabah ve öğle grubu vardı..oğlumdan dolayı öğle grubunu seçtim..saat 12 de çıkıp 5 geleceğim...

eğer mevlam izin verirde bu kursu bitirirsem çocuk gelişimi istiyorum...umarım başarırım kızlar bana dua edin...saat 14:00 doktor randevum var...şimdi öğle yemeğimi yiyorum hazırlanıp çıkacağım...öpüyorum sizler akşama gelince hepsini cevaplamaya çalışırım elimden geldiğince...bu arada kankilerim çokk teşekkürler topiği canlandırmışsınız..baştan başka topiğe girdim sandım

şimdi okullu olduk sınıfları doldurduk(bizim oğlanlar söyleyip dalga geçiyorlar benimle):13::13::13:

Vayyy demek face he
Bizim facemiz yok diyemi bizimle sohbet etmiyonuz

Son düzenleme:
Vayyy demek face he
Bizim facemiz yok diyemi bizimle sohbet etmiyonuz

aşk olsun canım yaa ....öyl şey olur mu herkese kapımız açık ...kızlara faceden yazmak daha kolay geliyor.....senide ekleriz faceden yavrum ismini söle

,

bide ben 9 u bi yerde bitki çayına başladım bakalım şimdilik iyi gidiyoo

muazzzezim şu bitki çayını bende duydum..nerden aldın kaça aldın...faydalrını rice etsem yavrımmm.

,
melenkimmm nerde gene yaa?
kız yoksa temizliğe mi vurdun kendini :)
(
canım benim..nerde temizliğe vurcam kendimi totom yer görmüyor.....bundan sonra o kadar meşgulum ki evi b..... kk götürecek...

Günaydın ablalar. iş yerinde tepemde kamera var nete giremıyorum fazla buraya da yazamıyorm yaa kusura bakmayın :/

olsun canım sende evden girersin yokmu evde net

sağol canım aramıza hoşgeldin....geç farkettim ama farkettim çok şükür şimdi çok iradeliyim bir iki kilo alsam hemen kendimi toparlayıp veriyorum...yerimiz çok canım .buyur gel her zaman bekleriz..karar vermek kazanmanın yarısıdır ...

hep beraber zayıflayalım hanımlar
inşallah canım hep beraber....çıtır günler yakınıdr...

aranızda banada yer var mı arkadaşlar.

aramıza hoşgeldin canım....

geçmiş olsun canım..mevlam tez vakitte hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah...sağlıklı ve dengeli beslenerek kurtulalım şu kilolardan

yürüyüş yapman en güzeli tatlım...2 litre suyunda süper..sen bu işi öğrenmişin zaten ...ekmeği sadece sabah ye canım...

hepimizin amacı aynı sağlıklı bir şekilde, vücudumuzun dengesini bozmadan, herşeyden azar azar yiyerek kilo vermek...ben çabuk verilen kiloyu sevmiyorum,kalıcı olan kilo uzun zamanda verilen ve alınmayan kilodur....diyette en önemli olan istikrar(eğer ipin ucunu kaçırırsan diyet falan kalmıyor)

Sağol melek ablacım ama face kullanmıyorum.
Tek kullandığım
Bu arada melek abla nasıl bu kadar kilo verdin spor yaparakmı,
kürmü kullandın yoksa yediklerin yemek mi nasıl?

Sağol melek ablacım ama face kullanmıyorum.
Tek kullandığım
Bu arada melek abla nasıl bu kadar kilo verdin spor yaparakmı,
kürmü kullandın yoksa yediklerin yemek mi nasıl?

kür falan kullanmadım tatlım.... sadece sağlıklı beslenmek,doğru beslenmek,

diyetimle ilgili nasıl beslnediğimi işlerimi yoluna koyduğumda ayrıntılı anlatacağım canım uzun uzun....

günaydın kızçeler ..nasılsınız ...güzel bir gün olması dileğiyle..

kahvaltım

5 dilim sucuk
1 dilim ekmek
biraz peynir
domates
salatalık
maydonoz
şekersiz siyah çay(ben vazgeçemiyorum)

öğle:kısır partimiz var(aslında bildirim öncesi hiç iyi olmadı)

şimdilik bu kadar

merhabalar herkese günaydın

ben dünü saymıyorum dün geç geldim aranıza

bu sabahki kahvaltım bir dilim kızarmış ekmek

yarım domates
normal ebatta beyaz peynir.ılık bir bardak su

ama işe gelince az şekerli siyah çay içtim( hiç şekersize alıştıramadım kendimi ama onuda yapacağım inş.

günaydın hatunlarrrrrr melek oh kısırlar falan götür bakalımm

cnm çay yeni başladım memnunum şimdi mindivan diye bi marka aldım

ouuuuffff ben aynı senin gibiyim en fazla iki gün sürüyo bnm diyetim napcam yaaa cok cnm sklıyo bgün arkadaşm duba gbi olmuşsun senin cocuk doğurdunu düşünemiorum nefsine hakim olamayan insan hiç bişey yapamaz buna bi dur de dedi coook canım skldı olmuyoo işte weremiyorum canım sıkıldıkça düşündükçe daha cok canım sıkılıyo :26:

selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
çok heyecanmıyım yarın bildirim günü.
umarım güzel kilolar vermişimdir gerçi ben biliyorum da
siz bilmiyorsunuz..

bugünkü menüm

sabah
50 gr kadar beyaz köy peyniri
iki dilim köy ekmeği
1 kuru incir
2 ceviz

ara
1 elma

öğlen
haşlama tavuk
yarım pors patlıcan salatası

ara
3 tane limonlu lifli form püsküüt
7 badem

akşam
patlıcan yemeği
yoğurt.

ayrıca gün içinde 2 tane yeşil çay
ve 3 lt su

günaydın hatunlarrrr

yazdan kalma günler yaşıyoruz süperrrrrrr gece oğlum rahatsızdı sabaha kadar uyumadı ateşliydi sabah okula gitme diyorum hayır gitcem dedi inş ateşlenmez

kızlar bugun tartılma günü ben tartılmadım yarın diyetisyenne gitcem ordaki kilomu bildircem bugun işlerim var öptüm sizi

merhaba arkadaşlarım hayırlı cumalar herkeslere.
biliyorsunuz bugün dr randevularım vardı
ortopedicim ayaklarımı çok zorladığı söyledi
yürümeye diyete dvam ancak çok ağır tempoda değil dedi.
kremler ilaçlar verdi fiilm çekildi falan.
diyetisyenime de gitti.
beni daha görür görmez çok şaşırdı :)
çok güzel melek devam dedi...
yağ kilo ölçümüm yapıldı.
yağlarım bütün vücuduma eşit yayılmış bi yerinde toplanmamış çok iyi dedi.
ve bu kadar zamanda bu kadar kilo vermiş olmamı da biraz fazla buldu. en fazla 10 kilo vermeni beklerdim dedi.
neyse artık mutluyum mutluu :)

son olarakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
diyetisyenim toplamda 92,5 tarttı :)

kızlarrrrrrrrrr oğluş okulda rahatsızlanmış izin aldım işten oğluşu doktora götürdüm sonra diyetisyenime gittimmmm

kızlar tedirgindim acaba kastan sudan mı gitti diye tartıya çıktım verdiğim 3 kiloda yağdan gitmiş kastan bi gr bile gitmemiş o kadar doğru yolda oldugumu gördüm ki doktorum tebrik etti beni vucudum sus tutmuş adet döneminde oldugumu söyledim o zaman normal dedi diyette ufak değişikler yapıldı bayramdan sonra gitcem bakalım

oğluş uzandı uyudu bende sizlere yazıp oğluma güzel bi limonlu tavuk çorbası yapıcam paşama iyi gelir inş

kilom 67.9 bu arada ve hepsi yağ işte bu ya başarıyorummmmm

tamam bee başlasın bende doğru dürüst başlayim sizinle diyete neler yapıosunuz anlatsanıza banada birazcıkk

ooo önceden kaçtınki tatlımm

hANgi günler kilo bildirimi yapıosunuz canım yaa bnde başlıcam offf offf of hep başlıcam diorum ama bi türlü başlayamıorumm nolur yardım ediiiiiinnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…