Meleğin 60 Kilo olma Günlüğü(Dostane sohbetler)

günaydın cnmmmm
ne yedin bakıyım sen sabah

sabah
1/2 dilim kepek ekmeği (allahtan ekmek çok az)
3 siyah zeytin
yumurta
bi çay kaşığı bal
2 ceviz
40 gram kadar köy peyniri (yağsız)
50 gram kadar kahvaltılık sos (ev yapımı :))

ara olarak 2 badem 2 fındık yiyim diyom bende

ev yapımı olan içinde tehlikeli şeyler yok dimi çok da riskli bi kahvaltı değil sabah 2 ceviz yemişin arada gene kuruyemiş yerinde bi mayva bişy ysen olurmu ki kepek ekmekten vazgeçiyoruz

bu arada yeşil çayın ikincisindeyim :)

ev yapımı olan içinde tehlikeli şeyler yok dimi çok da riskli bi kahvaltı değil sabah 2 ceviz yemişin arada gene kuruyemiş yerinde bi mayva bişy ysen olurmu ki kepek ekmekten vazgeçiyoruz

canım sosda asla şeker ve yağ yok. sadce havuç domat patlıcan kırmızı biber soğan ve sarmısak var o sosta.
o zaman ara öğünde yoğurt veya süt mü içsem?
yada elma.
yada bi tane kuru incir :)

bu arada yeşil çayın ikincisindeyim :)

canım sosda asla şeker ve yağ yok. sadce havuç domat patlıcan kırmızı biber soğan ve sarmısak var o sosta.
o zaman ara öğünde yoğurt veya süt mü içsem?
yada elma.
yada bi tane kuru incir :)

elma yada kuru incir ikisinden biri olur

sos masummuş o zaman

Yeşil çayı günde kaç fincan içmeliyiz?
*Hiç içmeyenler En az 1 fincan içmelidir.
*En mantıklısı günde 2-3 Fincan içilmesidir
*5 fincandan fazlası size zarar verebilir.
Bu konuda benim en çok güvendiğim kaynak 2002 yılında başladığı araştırmayı 2006’da tamamlamış olan Japon bilim adamı Kuriyama’nın tavsiyesidir. Kuriyama herkesin günde en az bir fincan yeşil çay içmesini öneriyor günlük iki ya da 3 fincan çayın çok faydalı olacağını söylüyor 5 fincana kadar zararı yok.
Uyarı: Yeşil çay asla aşırı sıcak içilmemelidir. Antioksidan içerdiği için yemek borusu kanseri oluşumunu hızlandırabilir

Yeşilçayın Faydaları:

Yeşilçayın faydaları hakkında bilinenler son yıllarda yapılan araştırmalarla daha da artmıştır. Japonların uzun yıllar yaşamasının temel nedeni olarak yeşil çay tüketimi gösterilmektedir. Yeşil çayın bir tedavi yöntemi olmadığı destekleyici alternatif bir yöntem olduğu unutulmamalıdır.

Yeşil çay insan ömrünü uzatır ve insan sağlığına çok faydalıdır!
Diyet yapanlar muhakkak kullanmalıdır!
Anti hipertansif etkisi, anti bakteriyel etkisi, antiviral etkisi ve nöroprotektif etkisi vardır.
Uyarı:Şimdi yeşil çayın 30 dan fazla kanıtlanmış faydasını aşağıda okuyacaksınız fakat vakti olamayanlar için en önemlilerini belirteyim
Kalp rahtsızlığı olanlar, Obezite, Parkinson, Alzheimer gibi hastalıklar bazı kanser türlerinde yeşil çay çok ama çok faydalıdır.
Japon bilim adamı Prof. Shinichi Kuriyama 4 yıl süren bir araştırmadan sonra yeşil çayın kalp hastalıklarına iyi geldiğini keşfetmiştir. Kuriyama’nın Japonya’daki Tohoku University in Sendai adlı üniversitesinde yaptığı yeşil çayla ilgili araştırmalara göre: (ilk 6 madde)
Günde 5 fincan ve daha fazla yeşil çay içenler günde 1 fincandan az Yeşil Çay içenlere göre tüm hastalıklardan ölme oranları % 16 daha düşüktür. Yani Günde 5 fincan çay içenlerin ölüm riskleri %16 daha azdır.
Günde 5 fincan çay içen kadınlar diğer kadınlara oranla %31 oranında kalp hastalıklarından korunmuş olurlar.
Bu da demektir ki kadınlar yeşil çayın sağladığı faydalar konusunda, erkeklerden daha avantajlıdırlar.
Yapılan bu araştırmaya göre Siyah çayın da çok az bir faydasının olduğundan bahsedilmiştir fakat yeşil çay kadar etkili antioksidanlar içermemektedir.
Yeşil çayın Kansere faydası olduğu tespit edilmiş fakat Kardiyovasküler rahatsızlıklar (kalp hastalıkları) konusunda çok daha etkili olduğu belirlenmiştir.
Yeşil çayın içindeki Polifenol adlı antioksidanlar Kalp hastalıkları için son derece faydalı eşsiz bileşenler içerir
Kalp hastalıklarını önlemede ve yavaşlatmada yeşil çay içenler içmeyenlere göre %26 daha az risk taşımaktadırlar.
Bakteriyel ve viral hastalıklara karşı direnç sağlar
Nörodejeneretif hastalıkların önlenmesinde etkilidir.
Alerjilere iyi gelir
Artrit’ e iyi gelir
Kemik- mineral yoğunluğunu arttırır
Bağışıklık geliştirmeye yardımcı olur.
Grip belirtilerini ve soğuk algınlığının yok etmede önemli bir yardımcıdır.
Meme, pankreas, yumurtalık, kolerektal, ağız, kolon ve prostat kanseri gibi çeşitli kanser türlerine karşı müdahalede yeşil çay faydalıdır.
İltihapları ve ödemleri engeller
Diyabetle mücadelede yeşil çay size faydalı olabilir.
İnmeleri engellemede etkilidir.
Zindelik verir.
Kan basıncını düzenler
Obezite ve damar hastalıklarında dengeli beslenme ve egzersizle birlikte uygulandığında çok faydalı sonuçlar vermektedir
Şeker hastalığını önlemede son derece faydalıdır.
Alzheimer hastalığına ve hafıza bozukluğuna faydası araştırılmaktadır.
Parkinson hastaları için muhakkak kullanılması gereken bir bitkidir.
Diş çürümesini engelleyicidir.
Serbest radikallerden vücudu korur.
Lösemi’de gerileme sağlar
Böbrek taşlarının düşürülmesinde etkilidir.
Yorgunluğun önlenmesi etkilidir
Berberi hastalığının tedavisinde kullanılmıştır.
Migreni hafifletir
Ağız kokusunu giderir
Boğazımıza ferahlık hissi verir.

melekkkkkk bak burda hep si yazıyoo

merhaba yeni topik hayırlı olsun.topik sahibinin ilk başta anlattığı gibiyim.Kilomu farkedip diyet yapmak istiyorum maksimum 3 gün sonra 10 gn sonra tekrar falan.En sonunda keşke daha önce yapsaydım dememek için iradeli ve sizinle birlikte gitmek istiyorum.Banada yeriniz var mı?

hşg din cnm

biraz tanıtırmısın kendini yaşın kaç kilosun kilo alma sebeblerin falan böle başlayalım

hşg din cnm

biraz tanıtırmısın kendini yaşın kaç kilosun kilo alma sebeblerin falan böle başlayalım

yaşım 30 3 seneyi geçti evlendiğim ve hala çocuuğm yok(biraz sağlık problemleri ilaçlar falan çatlatma iğneleri yumurta geliştirici haplarfalan derken 6 aydır bunlarla uğraşıp kilo veremedim.Ee tabi sorun şuanlık bende değil gözüküyor eşim 1 ay önce varikoselden ameliyat oldu.Bende bu sırada ne kadar kilo verebilirsem o kadar kardır dedim.

evlendiğimde 56 kiloydum.(boyum 164 bu arada)70 kiloyu gördüm.Şuan 66 kiloyum öyle yani

cnm çocuk mevzusu rabbim inş hakkınızda hayırlısını verir

sabahları ekmek hakkımızı kullanıyoruz 2 dilim kepek ekmek hariç yumurta yediğimiz gün 1 dilimde yiyoruz domates salatalık yeşillkk

yada 4 kaşık müsli yiyoruz

aralarda ceviz badem fındık meyva ayran yoğurt bunlardan tüketiyoruz

bi kase bi dilişm ekmeğe denk geliyo

öğlen sebze yada et çok yağlı olmayan

yine bi ara yapıyoruz

akşam balık tavuk yada sebze evde ki duruma göre su mutlaka içiyoruzz 2,5 litre yeşil çay böle cnm

gerçekten birlikte kurtulalım artık şu kilolardan şu an 65 kiloyum ve vermem gerekn 10 kilo var ekmeği 1 dilim yiyerek ve her gün yürüyüş ve bisikletle zayıflamaya çalışıyorum ve bu arada 2 litreden fazlada su içiyorum

cnm spor yapman süper su da harika

menülerini de yazarsan hergün ona göre kilo veririz

ben çalşıyorum ve işin kötü kısmıda çalıştığım yer catering firması.Özel bir okulda taşeron firma olarak yemek hizmetlerini karşılıyoruz bende projenin başındayım.Bir bakımı avantajlı meyve ve yeşillik bulamm aşısından birazda dezavantajım var ara beslenmelerde kekler ve kurabiyeler oluyorama cidden herşeyden önce sağlıllı beslenemyi amaç edinmek istiyorum.ve bu kiloalrdan kurtulmak istiyorum.

cnm bende çalışıyorumm kahvaltıyı evde yapıyorum ara öğünlerimi evden getiriyorum bazen öğle yemeğimide beslenme çantam var

mesai saatlerin uzun mu aynen cnm hepimiz sağlıklı beslnmeyi amaç edindk

kahvaltımı evde rahat yapabilirim çok erken gelmiyorum sabahları 8.30 falan oluyor.Ama akşam çıkışım belli olmuyor malesef 6-7 arası ne zaman işim bitirse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…