günaydın cnmmmm
ne yedin bakıyım sen sabah
sabah
1/2 dilim kepek ekmeği (allahtan ekmek çok az)
3 siyah zeytin
yumurta
bi çay kaşığı bal
2 ceviz
40 gram kadar köy peyniri (yağsız)
50 gram kadar kahvaltılık sos (ev yapımı :))
ara olarak 2 badem 2 fındık yiyim diyom bende
sabah
1/2 dilim kepek ekmeği (allahtan ekmek çok az)
3 siyah zeytin
yumurta
bi çay kaşığı bal
2 ceviz
40 gram kadar köy peyniri (yağsız)
50 gram kadar kahvaltılık sos (ev yapımı :))
ara olarak 2 badem 2 fındık yiyim diyom bende
ev yapımı olan içinde tehlikeli şeyler yok dimi çok da riskli bi kahvaltı değil sabah 2 ceviz yemişin arada gene kuruyemiş yerinde bi mayva bişy ysen olurmu ki kepek ekmekten vazgeçiyoruz
bu arada yeşil çayın ikincisindeyim :)
canım sosda asla şeker ve yağ yok. sadce havuç domat patlıcan kırmızı biber soğan ve sarmısak var o sosta.
o zaman ara öğünde yoğurt veya süt mü içsem?
yada elma.
yada bi tane kuru incir :)
elma yada kuru incir ikisinden biri olur
sos masummuş o zaman
hep beraber zayıflayalım hanımlar
aranızda banada yer var mı arkadaşlar.
hşg din cnm
biraz tanıtırmısın kendini yaşın kaç kilosun kilo alma sebeblerin falan böle başlayalım
yaşım 30 3 seneyi geçti evlendiğim ve hala çocuuğm yok(biraz sağlık problemleri ilaçlar falan çatlatma iğneleri yumurta geliştirici haplarfalan derken 6 aydır bunlarla uğraşıp kilo veremedim.Ee tabi sorun şuanlık bende değil gözüküyor eşim 1 ay önce varikoselden ameliyat oldu.Bende bu sırada ne kadar kilo verebilirsem o kadar kardır dedim.
evlendiğimde 56 kiloydum.(boyum 164 bu arada)70 kiloyu gördüm.Şuan 66 kiloyum öyle yani
gerçekten birlikte kurtulalım artık şu kilolardan şu an 65 kiloyum ve vermem gerekn 10 kilo var ekmeği 1 dilim yiyerek ve her gün yürüyüş ve bisikletle zayıflamaya çalışıyorum ve bu arada 2 litreden fazlada su içiyorum
cnm çocuk mevzusu rabbim inş hakkınızda hayırlısını verir
sabahları ekmek hakkımızı kullanıyoruz 2 dilim kepek ekmek hariç yumurta yediğimiz gün 1 dilimde yiyoruz domates salatalık yeşillkk
yada 4 kaşık müsli yiyoruz
aralarda ceviz badem fındık meyva ayran yoğurt bunlardan tüketiyoruz
bi kase bi dilişm ekmeğe denk geliyo
öğlen sebze yada et çok yağlı olmayan
yine bi ara yapıyoruz
akşam balık tavuk yada sebze evde ki duruma göre su mutlaka içiyoruzz 2,5 litre yeşil çay böle cnm
ben çalşıyorum ve işin kötü kısmıda çalıştığım yer catering firması.Özel bir okulda taşeron firma olarak yemek hizmetlerini karşılıyoruz bende projenin başındayım.Bir bakımı avantajlı meyve ve yeşillik bulamm aşısından birazda dezavantajım var ara beslenmelerde kekler ve kurabiyeler oluyorama cidden herşeyden önce sağlıllı beslenemyi amaç edinmek istiyorum.ve bu kiloalrdan kurtulmak istiyorum.
cnm bende çalışıyorumm kahvaltıyı evde yapıyorum ara öğünlerimi evden getiriyorum bazen öğle yemeğimide beslenme çantam var
mesai saatlerin uzun mu aynen cnm hepimiz sağlıklı beslnmeyi amaç edindk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?