Meleğin diyet günlüğü

Başarılar diliyorum arkadaşım,bende 71den 64e düştüm,takıldım kaldım aylardır,tekrar başlamak istiyorum ama benim sorunum istikrar sağlayamak.bir gün diyet yapsam ikinci gün vazgeçiyorum,hedefim seninkiyle aynı,57,58.
Kilomuz,hedefimiz aynı,sadece ben senden kısayım,boyum 158.
Seni takip edicem,bugün az yedim,belki sana katılır motive olurum.

hoşgeldin bende takılıp kaldım canım bu kiloda..sen yaptıklarını yediklerini yaz buraya beraber kritik ederiz yanlışların nerde?Hem destek oluruz birbirimize..insan bilsede yazınca daha iyi görüyor..mesela ben saglıklı besleniyorum ama yazınca gördüm ki mutfaga gidip gelip arada ağzıma bişiler atıyormuşum..
birde bu işte bilinçaltıda çok etkili takılıp duruyorum dememek lazım..Elimizden geleni yapıp eninde sonunda vereceğiz bu kiloları

ye bende cok cabuk kılo verdım nerseyse 12 gundur 52 den 1 gr assagı dusmuo neden bende bılmıorm neyse saglık olsun verırız yavas yavas
hayırlı olsun topıın

ye bende cok cabuk kılo verdım nerseyse 12 gundur 52 den 1 gr assagı dusmuo neden bende bılmıorm neyse saglık olsun verırız yavas yavas
hayırlı olsun topıın

teşekkür ederim...evet bir süre sonra duruyor ama sen asla bırakma..bende takılıp kaldım aylardır..

Son düzenleme:
Melekçim doğru söylüyorsun,insan yediklerini yazınca gözüne çok görünüyor.ben buzdolabına bir kağıt astım,günlük yediklerimi not edicem.bişeyler atıştırmaya gittiğimde ayy çok yemişim boşvereyim diyip vazgeçiyorum,daha önce yapmıştım.

Benim kahvaltım 2dilim tam buğdaylı tost ekmeği ve az peynirle tost,
bir kupa yarım yağlı sütle hazırlanmış neskafe.o iki dilimi bire düşürsem iyi olur herhalde.ayrıca sütlü kahve beni acaip tok tutuyor

Ben daha önce başka başka diyet günlüklerine de takıldım,ama günlük yazan insanlar 3,4kilo verince hemen diyetisyen havalarına giriyorlar,bazen yanlış yönlendirmelerde bulunuyorlar,onu ye,bunu yeme sakın diyorlar,ben gıcık oluyorum bırakıyorum.galiba biraz kıl bir tipim.
Bu arada dün akşam yemeği yerine bir tabak karpuz,çok az peynir ve çeyrek dilim ekmek yedim.çünkü öğlen yemeğini dışarda adamakıllı yemiştim,dengelesin istedim.

canım topiğin hayırlı olsun inş hedefine en kısa sürede ulaşırsınn ben çok uzun zaman önce diyeti bıraktım eskiye göre az yiyorum ama diyet yapmıyorum bunda buraya gelmememin çok büyük etkisi olduğunu düşünüyorum ama elimde değil netim yok son diyetisyen randevuma da parasızlıktan gidemedim kadın bana yaz tatili için güzel prog verecekti ramazan için de önerilerde bulunacaktı kaçırdım neyse artık yine de zayıfladım burda koşuşturmaktan yüzüyorum birde... ama ramazan geldi geleli yan gelip yatmaktan başka bişey yapmıyorum bir de ramazanda boğazımı hiç tutamıyorum okula dönünce tekrar diyetisyenimin menülerinden devam edicem eylülde başlıcam yani ancak umarım o zamana kadar telafi edilemeyecek kilolar almam
canım keşke netim olsaydı da sana bir faydam dokunsaydı burdan senin de bana dokunurdu hem ama yapcak bişey yok bir ay sonra görüşürüz diceem ama inş bir ay sonra hedefine ulaşırsınnn

bana diyetisyen en başta 7 dilim vermişti canım..sonra azalttı en son galeta hariç 4 dilim verdi..eğer 4 dilim yetiyorsa sana geri kalan öğünlere paylaştırırsın istersen..yani yine yersin sabah tostunu..peki bunların yanında yeşillik domates falan yiyor musun?

Son düzenleme:

canım kıl olmakla ilgisi yok haklısın ben bilimsel verileri önemsiyorum ve uzmanları..
olmadı ama öğle yemeğini ayrıntılı yaz mutlaka arada agzına attıklarını bile yaz..
hadi inşallah vereceğiz kilolarrı..

Son düzenleme:

hoşgeldin canım nasılsın?
saglık olsun keşke olsaydın destek olurduk..İnşallah eylüle kadar veririm eylüle kadar 60 'ı görürüm inşallah sonrasında da bakacagım 57'e kadar inmeye calışacam ..bir şekilde görüşürüz yani
cok öptüm seni arada uğraaa

menümü yazayım
dışarı cıkacaktım kahvaltıdan 3 saat sonra
1 probiyotik yogurt
2 ceviz
1 avuç üzüm karıştırıp yedim..

sonra boş yere aç kaldım akşama kadar bişi bulamadım burçak aldım
normalde yanımda sandviç falan götürürdüm insanlar oruç diye götürmedim ama herkes yiyordu

4 adet burcak yedim

akşamda
1 kepçe corba
1 parca ekmek
3 kaşık pilav
3 kaşık et yemeği

eti burçağın kalorisine baktım
1 adet.:4.82
4x4.82=19,8 kalori düşük geldi bana dogrumu acep

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…