- Konu Sahibi melekaysee
-
Bir paket bisküvi ortalama 500 kalori geliyor.4bisküvi 19kaloriden fazladır canım,bir yanlışlık var,bir küp şeker 15kalori,4bisküvide kaç küp şeker vardır düşün,daha yağı da var,19olamaz
Kahvaltıdan sonra kahve içtim,az sütlü,şekersiz.
Öğle yemeğim yağsız melemen,iki yumurtayla yaptım.bir lokma ekmek aldım
Sonra biraz karpuzla yarım şeftali yedim.
Akşam yemeginde haşlanmış yağsız makarna ve yoğurt yedim küçük bir tabak.
Ne yazıkki ben yeşillik domates falan yiyemiyorum,hiç sevmiyorum,meyveden de nefret ederim de açlıktan aralarda mecbur yiyorum.
Şimdi gittim baktım,evde bisküvi var,hanımeller bisküvi,100 gramı 476kalori,bir paketi 125 gram.yani üç aşağı beş yukarı bütün bisküvilerin paketi 500kalori civarındadır.
Yaş kaç canım bu arada,çocuk var mı.benim oğlum var iki buçuk yaşında,sezaryenle doğum yaptım,biraz göbeğim var,göbekte yağ birikmesi var,aslında diyetten çok spora ihtiyacım var ama yapamıyorum,yaşım da 32.
Seni bulduğum iyi oldu,tek başıma motive olamıyorum,başlayıp başlayıp bırakıyordum
Haftada 2 gün uygulanabilir.
KAHVALTI : 1 bardak süt, 4 yemek kaşığı yulaf ezmesi, 1 armut
ÖĞLEN : 1 dilim ekmek, 6 yemek kaşığı etsiz sebze yemeği, 1 kase yoğurt
ARA ÖĞÜN : 1 fincan sütlü kahve, yarım paket diyet bisküvi, 1 kivi
AKŞAM : 1 Kase çorba , 4 yemek kaşığı ıspanaklı salata, 1 kase yoğurt
Haftada 5 gün uygulanabilir
SABAH : 2 dilim ekmek, 1 dilim peynir, 1 yumurta , maydonoz, tere, 5 zeytin
ÖĞLEN : 4 yemek kaşığı pilav yada 2 dilm ekme,2 tavuk baget veya 2 köfte, bol salata,1 kase yoğurt
İKİNDİ : 1 ayva, 2 yemek kaşığı yulaf , 1 kase yoğurt
AKŞAM :Karnabahar, brokoli ve havucu haslayıp üzerine yoğurt dökün, yanına bir kase çorba, 1 portakal
Kilosu 60-70 arası ve boyu 160-165cm olan bayanlar bu şekilde yapabilir.
Kilosu daha fazla olan erkekler için porsiyonlar 2 katı olabilir.
GELECEK HAFTA HAFTADA 2 GUN OLANI UYGULAMAYI DÜŞÜNÜYORUM VAR MI UYGULAYAN?
Tartıldım şimdi, 64.4.
Daha kahvaltımı etmedim.
Kaç günde bir tartılalım?
Günaydın bu arada canım,hala gözümü açamıyorum,oğlum sağolsun hem gece uyumaz hemde sabah işe gidecekmiş gibi yedide uyanır,sarhoş gibiyim.
Nerde yüzüyorsun,ne güzel keşke benim de imkanım olsa
Tamam cumaları olsun,ben çizelge yapmayı bilmiyorum,cepten giriyorum zaten beceremem heralde.eşimin bilgisayarından yaparım ama işyerine gidince.ben daha dün başladım diyete.senin günlüğününe rastladım da öyle karar verdim.yani 7-8 kilo verdim ama bırakalı çok oldu,6ay önceydi
Yok sporla ilgili bir sıkıntı yokta çocuk var,bırakacak kimse yok.en fazla bebek arabasına bindirip yürüyebilirim ama bu ara çok sıcak hiç çıkılmıyor.azıcık evde spor yapmaya kalksam koşar gelir oyun sanıyor,karnıma oturur,topumu alır vermez falan:)
izin vermez yani
ayça kayanın diyetini gordun mu 2 gün uygulayalım mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?