Meleğin diyet günlüğü

pazartesi ve çarşamba düşünüyorum zaten bende.Evet ya yulaf biraz tuhaf ama 2 gün idare edebilrim herhalde..

Tamam canım bende çıkıyorum,şimdi baktım birinci liste bana uymaz canım,armut kivi yulaf falan.ama ikincisi tam bana göre,hatta azaltırım bile.kahvaltımı da yazayım

1haşlanmış yumurta
2zeytin
1kk peynir
1kupa az yağlı sütle neskafe

162 boyunda ve 62 kiloyum. Sizlere göre küçüğüm biraz sanırım. 17 yaşındayım. Küçüklüğümden beri hiç zayıf olmadım ve o zamanlar pek takmıyordum bunu. Ama artık rahatız oluyorum kilomdan ve bir an önce zayıflamak istiyorum :107:

maalesef ben de küçüklüğümden beri hiç zayıf olmadım ama 30'umdan sonra olacagım inş..her yediğini yaz ya da yaptıgın sporu inş zayıflarsın..

30'unda 64 kilo olmak hiç de fena sayılmaz bence ama çok daha çıtır olacağınıza eminim :107:

Kahvaltı
Tel peynir,4 siyah zeytin,2 yemek kaşığı melemen,yeşilçay

30'unda 64 kilo olmak hiç de fena sayılmaz bence ama çok daha çıtır olacağınıza eminim :107:

Kahvaltı
Tel peynir,4 siyah zeytin,2 yemek kaşığı melemen,yeşilçay

inşallah henüz cocuk yok ama umutcanın cocugu oldugu halde o kiloda ne güzel..ama içimdeki his eger cocuktan once 57'lere iner ve koruma programıyla sabitlersem cocuk olduktan sonra dönerim eski kiloma..çünkü metabolizma mide bünyenin alışknlıklARI değişecek..

57 civarına yaklaşık 2 ayda inebilirsiniz. Bir süre koruduktan sonra da yeniden düşmek kolay olur :)

Hoşgeldin duygu.
Kızlar ben hamile kaldığımda 57 kiloydum,oğlum 2yaşındayken bir baktım 71 kiloyum.biraz muzaffer kuşhandiyeti yaptım,biraz da kendi kendime bişeyler,64oldum.
Bu kadar mola yeter şimdi artık 57olma zamanı geldi.

57 civarına yaklaşık 2 ayda inebilirsiniz. Bir süre koruduktan sonra da yeniden düşmek kolay olur :)

2 ay hedef koymadım ben cnm..çünkü 2 hafta sonra tatile çıkacagım orda da tedbiri elden bırakmayacagım dikkat edeceğim ama evde kendine göre yemek yapmak ya da saat düzenigibi olmayacak tabi..hayırlısı olsun..

o zman senin kilo vermen cok daha kolay olacak..eski kiloya dönmek zor..ben 64 un altına ne zaman indim hatırlamıyorum düşünün yani..cok direnecek belki yavaş olacak ama olacak

Son düzenleme:
Ben de onu izliyordum. Kilo çok olunca vermek kolay oluyor ama biraz azalınca zorlaşıyor.

aynen oyle cnm bizim kilo vermemiz 100Lü rakamlardan daha zor onlar bazen haftada 8 kilo bile verebiliyorlar vardı ya bir yarışma orda ben haftada 10 kiloyu bile hatırlıyorum neyse olsunda güç olmasın..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…