MeLiSimmm'in günlüğü...

çay
çavdar ekm.sand.lor peyniri dereotu maydonoz salatalık domates

ozaman nediyem
diyeti bozan arkadaşlara
afiyet olsun derim sadece

ay sabahtan beri netim yok kızlar giremedim yaaaaaa...

sabah kahvaltı etmek istemedi canım 1 nescafe,3 büsküvi

öğle : 1 dilim ekmek biraz peynir

ya bu ilaç mahvedeiyo beni kızlar hiç bişey istemiyo canım midem çok kötü oluyo....zaten dünki pizzadan sonrada komaya girdim

canlar bugün çok yoruldum :105::105:
nişan için erkek arkadaşımla bi şeyler bakmaya çıktık daha nişana 3ay var ama şimdiden yorucu ve telaşlı hazırlık dönemine girdik
ayaklarım zonkluyor sanki

19,30

akşam yemeğim 2 y.k yeşil mercimek

kuru biber haşladım ve yoğurtlu

salata

21.00
ara öğün

1 fincan light süt 2 tane sunta(eti form)

22,15 gibi 1 adet küçük salatalık

benden bu kadar

teyzoşum bugun gerçekten benim zayıfladığımı fark etti
zaten kendide 91 kg 77 kg düştü bir azimli ki anlatamam ama doktor kontrolünde

Nişan için erkek arkadaşımla bi şeyler bakmaya çıktık daha nişana 3ay var ama şimdiden yorucu ve telaşlı hazırlık dönemine girdik

şekercik bunlar tatlı telaşlar ömür boyu mutlu ol canım

antidepresana başladık kuşum...ama bugün iim yarıya düşürdük ilk bir hafta

akşamüstü : 3 köfte ,1 dilim ekmek,2 kaşık yoğurt

kızlar tartılıyoruz yarın değilmi...

canım bu antideprasana dikkat et çünkü o ilaclar uyku yapar
fazla uyukuda kilo yapar

öncelikle afiyet olsun şekerim
ne güzel etrafındaki insanlar farkediyor zayıfladığını bu feci moral olur daha da zayıflayasın tığ gibi kalasın emi

nişan için erkek arkadaşımla bi şeyler bakmaya çıktık daha nişana 3ay var ama şimdiden yorucu ve telaşlı hazırlık dönemine girdik

allah mutlu etsin tatlım hayat işte ne garip...birileri seviniyo birileri üzülüyo hayat böyle akıp gidiyo

allah mutlu etsin tatlım hayat işte ne garip...birileri seviniyo birileri üzülüyo hayat böyle akıp gidiyo

teşekkür ederim canım sağol
lütfen üzülme ama bu hayat imtihan hayatı elbette her birimiz çeşitli sıkıntılardan geçip imtihan olacağız kimsenin hayatı dört dörtlük değil emin ol. İnsanın yuvasının dağılıyor olması zor bir süreç ama sen bu süreci ancak Allah'ın ipine sarılarak atlatabilirsin ve de kızına. Kimsenin ne olacağı belli değil yarın bir gün bizlerin başına ne gelecek meçhul o yüzden içinde bulunduğun durumdan hayıflanma. Eminim sabrının karşılığını en güzel şekilde alacaksın canım

lütfen üzülme inan sen üzüldüğün ve buraya o üzüntünü yazdığın vakit ben çok üzülüyorum. Dünyamızı hiç bir fani üstünde döndürmememiz lazım sonra böyle çok üzülüyoruz ama işte insanoğlu illaki sırtını yaslayacak bir hayat arkadaşı olsun istiyor. İnşallah Rabbim yuvanı ilk önce kızınızın hatrına sonra yaşanmış güzel günleriniz hatrına kurtarır canım benim.

günaydın topiğimin zayıf bayanları

bugun nasılsınız

sabah kalkınca 2 bardak su içtim

kahvaltı:

1 yumurta ,1 yk kadar lor peynir ,1.dilim ç.ekmeği,domates,salatalık

daha 71,50 kg sanarım regl olacağım herhalde pazartes 71 kg göremyeceğim olsun ama allahtan ümit kesilemez

çok çok teşekkür ederim canım ...allah seni daima mutlu etsin utandırmasın inşallah...

günaydın tatlım az kalmış kız bozma moralini :) benim kilomda 81.4 yasemincim aynı dertten muzdaribiz bende regl olucam salı günü şişim die düşünüyorum bu hafta kaçamak yasak bana...yarım kilo yarım kilo giderse her hafta yandık...en az 1 kg gitmesi lazım

aynen kesinlikle kaçamak yok lütfen özellikle yemek konusunda hayır sözcüğünü aklından çıkarma

bizim amacımız ne düzenli ve sağlıklı beslenme

gidecek bu kilolar

ara öğün ,
1 elma
4 etiform
yaşil çay

1,50 lt yakın su
,

yok canım bu hafta hergün yürüyüşte yapıcam ama önümüzdeki cuma tartıya çıkmayı düşünmüyorum çünkü regl olucam ben çok şiş oluyorum o zaman moralim bozulmasın...bitince tartılıcam tartıldığımda 79.9 u kesinlikle görmem gerekiyor...

kahvaltı etmek istemedi canım ya 1 nescafe,3 büsküvi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…