ne ilacı alıyorsun meliscim.
canlar bugün çok yoruldum :105::105:
Nişan için erkek arkadaşımla bi şeyler bakmaya çıktık daha nişana 3ay var ama şimdiden yorucu ve telaşlı hazırlık dönemine girdik
ayaklarım zonkluyor sanki
antidepresana başladık kuşum...ama bugün iim yarıya düşürdük ilk bir hafta
akşamüstü : 3 köfte ,1 dilim ekmek,2 kaşık yoğurt
kızlar tartılıyoruz yarın değilmi...
19,30
akşam yemeğim 2 y.k yeşil mercimek
kuru biber haşladım ve yoğurtlu
salata
21.00
ara öğün
1 fincan light süt 2 tane sunta(eti form)
22,15 gibi 1 adet küçük salatalık
benden bu kadar
teyzoşum bugun gerçekten benim zayıfladığımı fark etti
zaten kendide 91 kg 77 kg düştü bir azimli ki anlatamam ama doktor kontrolünde
şekercik bunlar tatlı telaşlar ömür boyu mutlu ol canım
canlar bugün çok yoruldum :105::105:
nişan için erkek arkadaşımla bi şeyler bakmaya çıktık daha nişana 3ay var ama şimdiden yorucu ve telaşlı hazırlık dönemine girdik
ayaklarım zonkluyor sanki
canım bu antideprasana dikkat et çünkü o ilaclar uyku yapar
fazla uyukuda kilo yapar
allah mutlu etsin tatlım hayat işte ne garip...birileri seviniyo birileri üzülüyo hayat böyle akıp gidiyo
teşekkür ederim canım sağol
lütfen üzülme ama bu hayat imtihan hayatı elbette her birimiz çeşitli sıkıntılardan geçip imtihan olacağız kimsenin hayatı dört dörtlük değil emin ol. İnsanın yuvasının dağılıyor olması zor bir süreç ama sen bu süreci ancak Allah'ın ipine sarılarak atlatabilirsin ve de kızına. Kimsenin ne olacağı belli değil yarın bir gün bizlerin başına ne gelecek meçhul o yüzden içinde bulunduğun durumdan hayıflanma. Eminim sabrının karşılığını en güzel şekilde alacaksın canım
lütfen üzülme inan sen üzüldüğün ve buraya o üzüntünü yazdığın vakit ben çok üzülüyorum. Dünyamızı hiç bir fani üstünde döndürmememiz lazım sonra böyle çok üzülüyoruz ama işte insanoğlu illaki sırtını yaslayacak bir hayat arkadaşı olsun istiyor. İnşallah Rabbim yuvanı ilk önce kızınızın hatrına sonra yaşanmış güzel günleriniz hatrına kurtarır canım benim.
günaydın topiğimin zayıf bayanları
bugun nasılsınız
sabah kalkınca 2 bardak su içtim
kahvaltı:
1 yumurta ,1 yk kadar lor peynir ,1.dilim ç.ekmeği,domates,salatalık
daha 71,50 kg sanarım regl olacağım herhalde pazartes 71 kg göremyeceğim olsun ama allahtan ümit kesilemez
günaydın tatlım az kalmış kız bozma moralini :) benim kilomda 81.4 yasemincim aynı dertten muzdaribiz bende regl olucam salı günü şişim die düşünüyorum bu hafta kaçamak yasak bana...yarım kilo yarım kilo giderse her hafta yandık...en az 1 kg gitmesi lazım
aynen kesinlikle kaçamak yok lütfen özellikle yemek konusunda hayır sözcüğünü aklından çıkarma
bizim amacımız ne düzenli ve sağlıklı beslenme
gidecek bu kilolar
ara öğün ,
1 elma
4 etiform
yaşil çay
1,50 lt yakın su
,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?