MeLiSimmm'in günlüğü...

lütfen önce küçük hedefler koy kendine

örneğin 06-04-2012 den 13-04-2012 ye kadar 500 gr veya 1kg verecem diye şartlandırısan eğer gerçekten verirsin
denemedi bedava

çünkü ben 02-04-2012 den 09-04-2012 ye kadar 71 kg olacam dedim ve az kaldı
bekle pazartesi 71 kg bekle benı

off yaa ben az önce çikolata yedim 4küçük kare
tatlısız kalmaya dayanamıyorum offff

zıkkımın pekine ye

yapmayın arkadaşlar lütfen dikkat edelim

peki yedin çikolatayı kendini nasıl hissetin

söyleyeyim mutsuz ama yemeseydin bence daha mutlu olacaktın

lütfen kilolarla savaşalım ve biz kazanalım

onları yiyeceğim günler de olacak

benimde canım bir tatlı istiyor anlatamam ama yemicem bir ydun su içiyom kalkıyorum bir ofiste dolaşıyorum

öle yemiyorum çünkü pişöam olacağım şeyler yapmıyacağım ben o kadar iradesiz değilim

lütfen kızma bana

yasemincim biz zayıflayacağız bu uzun bir süreç olacak tabiki vazgeçtiğimiz kaçamak yaptığımız zamanlar olucak...önemli olan birbirimizi güzel şekilde motive etmek ...bunun için burdayız...yemiş olabilir ama bu hemen vazgeçtiği yada kilo aldığı anlamına gelmiyor...sağlıklı zayıflamak herşeyden yiyeyerek ama az yiyerek kilo vermek demek değilmidir...sende kendine eziyet etme mesela haftada 2 gün sütlü tatlı yiyebilirsin eğer kendimizi bu kadar sıkarsak rejim die daha kolay vazgeçeriz bıkarız...senin içinde geçerli bu...fazlamı kaçırdık yada yemememiz gereken birşeymi yedik ertesi gün daha dikkat ederek yada spor yaparak fazladan telafi edebiliriz...öyle değilmi...

ama canım biz daha yolun başındayız

yo ben kendime hiç eziyet etmiyorum

çünkü önceden çok yedim ve hepsinin tadını çok iyi biliyorum ve onlar benım vucuduma hiç faydası yok bugune kadar
yediklerime sayıyorum

ha vucudumuzun tatlıya ihtiyacı var biliyorum
onları zaten meyveden alıyoruz
light sütün içine atacağımız 1 tarçın kabuğu veya biraz toz tarçın gerçeten tatlı ihtiyacımız gideriyor.

Tabiki karar senin

ama lütfen bana kızma biraz sert tepki gösterdim farkındayım

zayıf günler bizi bekliyor

valla sizin diyetiniz gayet güzel gidiyor. ben sizin gibi bu programda değilim.
ben hayatımdan bazı şeyleri çıkardım.
bana en çok kilo aldıran çikolata,cola vs. şeylerdi.
içlerinde glikoz olan şeyler kilo almama neden oldu.
hamurişi yemiyorum, beyaz ekmek yemiyorum.
pilav makarna akşam yemiyorum.
zaten yaz geliyor yaz meyve ve sebzeleri daha çeşitli.
benim vereceğim kilo az. yavaş yavaş gitsin.
haftada 1 kilo çok benim için.
canım çok isterse yasak birşeyi yersem ona göre dikkat ederim.
henüz tartılmadım ama kemerimden bir delik daha sıkabiliyorum.

yok canım ben neden kızayım :) diyet çikolatalardan bir tane atsın anlamında söledim oturup hepsini yerse tabiki hepsi hikaye :) evet çubuk tarçın kesinlikle kan şekerini düzenliyo...bende çok severim tatlıyı ama aramıyorum hiç...bu arada regl olucaksın ya bende olucam şu tarifini verdiğim çayı denesene bu dönemde inanılmaz güzel ödem attırıyo...bende pazartesi başlicam 1 hafta daha o çaya...bu arada ben sabahları kuru kayısı falanda yediğim için sanırım tatlı krizim hiç olmuyo benim...

bak bu kadarın bile faydası olmuş demekki ne güzel :)

çok üzüldüm şu anda
kendimi çok çok iradesiz ve zayıf hissettim bi an
ama 4küçük dilimle bırakmak bile benim için büyük bir başarı çünkü ben deli gibi çikolata yiyen bir şahsiyetim
bizim evden de çikolata hiç eksik olmaz. Paket paket çikolata gördükçe dayanamıyorum
aynı zamanda reglim yakın onun da etkisi var

üzülme birazcık gözünü kapat tatlım....biz diyetteiz die herkesi yemeden mahrum bırakamayızki öyle değilmi...bu sefer 4 yedin diğerinde 2 yersin olur biter....kızlarrrrrrrrrrr 80.4 çıktım tartıda...regl olucam ya ondan değişip duruyo herhalde ama bu bile beni çok sevindirdi şimdi yürüyüşe gidiyorummmmmmmmmmmm

cıks yasemin kesinlikle vazgeçmez iş vardır.
ben regli oldum cumartesi.
eşim pazar istanbula gitmişti dün geldi.
akşam tabi çok sevdiğim sokak simidinden almış.
akşam çay eşliğinde yedik.
akşam yemeğim simitti yani.
e kahvaltıda da yedim.
ama napim evlendiğimizden beri sayıklıyordum bunu ben.
neyse bu akşam ıspanak var yoğurtla onu yerim.
sabahta sütle yulaf ezmesi yiyim bari.
melis kahvaltın olmamış canım.
hani peynir ekmek domates salatalık.
düzensiz gidiyorsun.
çabuk kilo verip çabuk alacaksın.
sabah kahvaltısı önemli bir öğün biliyorsun.
benim bu hafta diyet gitti. hemen toparlanmam lazım!!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…