MeLiSimmm'in günlüğü...

canım ya çok geç kalktım çok acıkmışıtım bekleyecek zamanım yoktu bide tek başıma kahvaltı etmek gelmedi içimden ne yapayım süt tok tutuyo die kahve içtim hemde kendime geleyim die bir miskinlik var üzerimde sorma gitsin :) ama diğer öğünlerimi güzel yapıcam...benimde regl olmam lazım bugün yarın beklemedeyim...bu arada ben cumartesi günü 80.4 çıktım reglden sonra 79 kg yi görmeyi hedefliyorum :)

öğle:
1 kepçe çorba
2 kadınbudu köfte
patates püresi
küçük kase sütlü tatlı (yemesem iyiydi ama sabah reçel yemedim)

aslında ben bu yemeyle avatarımdaki kıs kadar sallasam ne kilo kalır ne göbek.

of of ne mekiği her yanım dökülüyor.
Ama şu yaza incelmem lazım.
Cumartesi kipaya gittik. Orda bi mağazada görümceme albise baktık güzel durdu kız kalem gibi.
Ben giydim elbise ağladı resmen çıkar beni diye.

demekki ne yapmak lazım tatlıya dayanmak lazım

hayırlı akşamlar kızlar
bilgisayarım bozuldu o yüzden giremiyorum ben
haftasonu rejimi bozmuştum toparlamaya çalışıyorum ama nedensiz moralim bozuk kendimi toparlayamıyorum

3 sene aradan sonraaaaaaaaaa 79.9 yupppppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ucundanda olsa gördümmmm kızlarrrrrrrrrrrr

melisim daha vereceksin canım tebrikler.

Bende bozdum recimi ve dağıldım toparlanmam lazım artık.
Biri bana gaz versin.

kızlar evet bu daha başlangıç kendime güvenim geldi ama doğumdan sonra 92 den 79.9 a düştüm buradada 89 ile başlamıştım

kahvaltı : 1 tost,1 haşlanmış yumurta ( kepek eğmeğim kalmamış tost ekmeğine yaptım )

ara : 1 nescafe ,3 diyet büsküvi

öğle : 2 tan pazı , 1 kabak dolması,2 kaşık yoğurt

yasemin vazgeçti herhalde kızlar sesi çıkmıyo

melisim daha vereceksin canım tebrikler.

Bende bozdum recimi ve dağıldım toparlanmam lazım artık.
Biri bana gaz versin.

dağılmayın hemen yaaaaaaa...bende haftasonları istediğimi yiyorum ama hemen toparlıyorum vazgeçmiyorum ona göre bi iki gün daha sıkı tutuyorum kendimi....öle hemen bir iki gün ucunu kaçırınca bıraktım demeyin...

sabah kahvaltısında 1haşlanmış yumurta, 1dlm k.ekmeği
domates salatalık bir ince dilimde kaşar yedim

arada 9-10tane fındık içi

öğlende yarım kepçe çorba, 2kaşık pilav, 4-5 tane haşlanmış kuşbaşı et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…