MeLiSimmm'in günlüğü...

daha zayıf olmak bizim elimizde tatlım...bak yarın gelinlik bakmaya gideceksin hayatının en özel günü için...olanlara canını sıkma bundan sonrası için uğraş...ben nişanlanlığımda çok zayıftım ama ondan sonraki süreçte hızla kilo almaya başladım...gelinliğimde hiç içime sinmemişti benim bu aralar hiç tartılmadınmı canım ya sen....

sabah kahvaltısında her zaman olduğu gibi peynir,zeytin,domates,salatalık ve 1dlm ekmek yedim

öğlen 5kaşık karnabahar yemeği,yoğurt ve 1dlm ekmek

saat 15 gibi de 3kaşık kısır yedim akşam yemeği yemeyeceğim

ayrıcı 40dakika hareketli dans ettim hava rüzgarlı olduğu için yürüyüşe çıkmadım

kızlarrrrrrrrr nerdesinizzzzzzzz bu iki günüm çok youn misafirler varrrrr ama yarın jet hızıyla sahalara dönüyorummmmmm

canlar nerdesiniz yaaaa yoksam rejimi bıraktınız mı :26::26:

canım bırakmadım bırakmadım ama gelen giden çok oldu bu arada bide kızım diş çıkartıyo canıma okuyo benim berbat durumdayım regl oldum ve bugün evlilik yarında boşanma günüm çok kötü bir zaman daha sayayımmı....kızlar siz regl olunca fazla çıkıyomusunuz tartıda...ben bugün regl olmama rağmen 79.9 çıktım yaw

henüz tartıya çıkmadım ben ama şişkinliğimi hissediyorum.
Yeşil çay içmeye başladım.
2 fincan mı içmeliyim?
Birde altınbaşak sunta aldım kendime.

kızlarrrrrrrr 78 kilo oldum bennnnnnnn çok sevindirikim bu arada bugün mahkemem var çok gerginim aslında ne olur dua edin benim için....

kızlarrrrrrrr 78 kilo oldum bennnnnnnn çok sevindirikim bu arada bugün mahkemem var çok gerginim aslında ne olur dua edin benim için....

günaydın melisimmmmmm

süpersin

sevindim yavaş yavaş da olsa gidiyor bu kilocuklarımız ben 70,500kg toplam 4,50 gitti bende bugun sağlıklı ve düzenli beslenmeye başlayalı tam 1 ay 1 gün oldu
ben karar verdim 60 kg olmaya adlı günlükteyim oraya gelmeni tavisye ederim

mahkeme içinde hakkın en hayırlısı neyse onu versin canım çocuğun için ayakta kalmaya mecbursun dualarımız seninle

kendine iyi bak kızınıda öp beni yerime

canım bende malum dönemdeyim o yüzden hiç tartıya çıkmıyorum moralimi bozmaya niyetim yok hiç

öncelikle tebrik ederim canım inşallah hep böyle devam ederde kurtulursuz fazlalıklarından
kendini üzme diyemeyiz sana şu durumda fakat çok fazla yıpratma bi kapı kapanır bir başkası açılır hayırlısıyla
Allah yardımcın olsun. Allah seni yavrunun başından eksik etmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…