kızlar evet bu daha başlangıç kendime güvenim geldi ama doğumdan sonra 92 den 79.9 a düştüm buradada 89 ile başlamıştım
kahvaltı : 1 tost,1 haşlanmış yumurta ( kepek eğmeğim kalmamış tost ekmeğine yaptım )
ara : 1 nescafe ,3 diyet büsküvi
öğle : 2 tan pazı , 1 kabak dolması,2 kaşık yoğurt
yasemin vazgeçti herhalde kızlar sesi çıkmıyo
canım yasemin vazgeçmemiş sadece başka bir topikte devam ediyor
öylemi...peki canım ...biz devam edelim o zaman ...ya biraz önce öyle bir hata yaptımki...kardeşim fırından ekmek almış gelmiş sıcacık...kızlar dayanamadım ikide yumurta kırdım yanına yarısından fazlasını yedim çok üzgünüm ve midemin ağrısından ölüyorum...hadi bana ceza verin...
canım keşke yapmasaydın ama olmuş bi kere
yürüyüşe çık en iyisi tatlım ve haftasonu ceza olarak izin yapma
bende haftasonu bozdum ve çok yedim o günden beri kabızlık problemi yaşıyorumvücut az yemeye alışıyor birden yüklenince gerçekten kötü oluyor
kızlar inşallah bu ay içerisinde 50li kiloları göreceğim ben bugün her şey yolunda gidiyor tek sıkıntım havalar iyi olmadığı için yürüyüşe çıkamıyorum ama yarın havalar açacakmış inşallah yürüyüşe de başlarım yeniden.
mayıs ayının 20sinden sonra nişan için kıyafet bakmaya başlayacağım o yüzden mayısa kadar 56yı görmek istiyorum
şu an ki kilom 62-63 arasında değişiyor
hadi varmısın bırakalım kaçamakları falan tamamiyle...yürüyüş hava soğuk olduğu zaman spor...ne dersin sıfır kaçamak birgün bir öğün izinimiz olsun o kadar...bende mayısın sonunda 75 den aşağı olmayı hedefliyorum[/QU
VARIM VARIM VARIM
kaçamak falan yok tam gaz ileriiii
hadi varmısın bırakalım kaçamakları falan tamamiyle...yürüyüş hava soğuk olduğu zaman spor...ne dersin sıfır kaçamak birgün bir öğün izinimiz olsun o kadar...bende mayısın sonunda 75 den aşağı olmayı hedefliyorum[/QU
VARIM VARIM VARIM
kaçamak falan yok tam gaz ileriiii
anlaştıkkkk
anlaştıkkkk
ayyy canım bu yaz bizden korksunlar fıstık gibi hatunlar olacağız inşallah
ayyy canım bu yaz bizden korksunlar fıstık gibi hatunlar olacağız inşallah
aynen öyle canım savulun biz geliyoruz
kahvaltı: 1 dilim ekmek,1 yumurta,birazcık tel peynir
ara : her zamanki gibi 1 nescafe,3 diyet büsküvi
öğleyi daha yemedim:9
tam yürüyüş havası işlerimi bitireyimmmmm dışarı koşucam
sabah kahvaltısında:
1haşlanmış yumurta, 1dlm çavdar ekmeği, 2tane zeytin, domates,salatalık, 1bardak açık şekersiz çay
öğle yemeğinde:
5kaşık pırasa yemeği, yağsız ve az tuzlu bol salata, 2yemek kaşığı yoğurt
ara öğün olarakta
8-9 tane fındık ve 3 bardak açık şekersiz çay
hiç iradeli değilim bennnnnnnnn.
Vermem ben bu kiloları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?