MeLiSimmm'in günlüğü...

canım yasemin vazgeçmemiş sadece başka bir topikte devam ediyor

canım yasemin vazgeçmemiş sadece başka bir topikte devam ediyor

öylemi...peki canım ...biz devam edelim o zaman ...ya biraz önce öyle bir hata yaptımki...kardeşim fırından ekmek almış gelmiş sıcacık...kızlar dayanamadım ikide yumurta kırdım yanına yarısından fazlasını yedim çok üzgünüm ve midemin ağrısından ölüyorum...hadi bana ceza verin...

ya kahretsin nie yaptımki ben şimdi böyle bir hatayı...haftasonları 1 gün izin veriyodum kendime...bu hafta izin yokkk bana yarın da akşam yemeği yok... cezalıyım vede mutsuzum

Selam kızlara

işler yoğun biraz
o yuzden giremiyorum

ben bu hafta 71,30 kg yola devam ediyorum
bırakmış değilim sağlıklı ve düzenli beslenmeyi

ama önümüzdeki çarşambaya kadar tartılmayacağım

herkese zayıf günler

canım keşke yapmasaydın ama olmuş bi kere
yürüyüşe çık en iyisi tatlım ve haftasonu ceza olarak izin yapma
bende haftasonu bozdum ve çok yedim o günden beri kabızlık problemi yaşıyorum vücut az yemeye alışıyor birden yüklenince gerçekten kötü oluyor

kızlar inşallah bu ay içerisinde 50li kiloları göreceğim ben bugün her şey yolunda gidiyor tek sıkıntım havalar iyi olmadığı için yürüyüşe çıkamıyorum ama yarın havalar açacakmış inşallah yürüyüşe de başlarım yeniden.

mayıs ayının 20sinden sonra nişan için kıyafet bakmaya başlayacağım o yüzden mayısa kadar 56yı görmek istiyorum
şu an ki kilom 62-63 arasında değişiyor

akşam yemeğini henüz yemedim ama birazdan yiyeceğim ne yiyeceğimi de hemen yazayım

1parça fırında pişmiş tavuk
4yemek kaşığı pırasa yemeği
3y.kaşığı yoğurt ve salata inşallah
akşam yemeklerinde ekmek kullanmıyorum onun yerine yemekten 1.5saat falan sonra 8-9 tane fındık yada ceviz yiyorum
akşam 8den sonrada su dışında bir şey yeyip içmiyorum

evet çok pişmanım ben ama neden olduğunu biliyorum yemekte ekmek yemedim aç kaldım tabi gözüm döndü...yürüyüşede çıkamıyorum hava yağmurlu bebeğim var ancak havanın sıcak olduğu zamanlarda yürüyebiliyorum malesef...ama toparlicam hatta tam anlamıyla bir düzene oturtucam bu işi...canım kabızlık için sabahları aç karnına kurukayısı günkurusu ye 2 tane inanılmaz faydası oluyor...

hadi varmısın bırakalım kaçamakları falan tamamiyle...yürüyüş hava soğuk olduğu zaman spor...ne dersin sıfır kaçamak birgün bir öğün izinimiz olsun o kadar...bende mayısın sonunda 75 den aşağı olmayı hedefliyorum

günaydın arkadaşlar

yaza az kaldı hepeimiz yaz fit olarak gireceğiz

dün akşam yemeğim

marul salatası(marul havuç turp dere otu taze soğan nane 1.t.kaşığı zeytin yağ ve limon çok az da tuz)
cacık(salatalık kuru nane ve kuru kekik)
kabak yemeği

kabak yemeği yaprken hiç yağ koymadım tam bır diyet yemeği oldu (kuru soğan domates rendeledim kabakları doğradım biraz toz kırmızı biber bi çilem tuz kısık ateşte pişirdim ocak almaya yakında bir tane sarımsak rendeledim sonra üzerine dere otu)
çok hafif oldu tavsiye ederim

sabah kahvaltım 1 yeşil elma
1 saat sonra
yarım simit
1 ç.b çay

bugunlerde suyu fazla içemiyorum ben bu dönemlerde(regl) su içmeyi hiç sevmiyorum ama nerden baksan yine 1lt içmeye çalışıyorum

günaydın canlar
bugün hava güzel gibi... yürüyüş yapma havası yollar korkun benden
kahvaltımı henüz yapmadım hemen yapam daha fazla vakit geçmeden

sabah kahvaltısında:
1haşlanmış yumurta, 1dlm çavdar ekmeği, 2tane zeytin, domates,salatalık, 1bardak açık şekersiz çay

öğle yemeğinde:
5kaşık pırasa yemeği, yağsız ve az tuzlu bol salata, 2yemek kaşığı yoğurt

ara öğün olarakta
8-9 tane fındık ve 3 bardak açık şekersiz çay

süpersin şekerim süpersin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…