MeLiSimmm'in günlüğü...

benim kahvaltı menümden reçeli çıkrtmam lazımmmmmmm!
çok mutsuz olucam kahvaltıdan bişey anlamayacağım ama mecburum.
ben alışkanlıklarımı yavaş yavaş değiştiriyorum.
çikolata yemiyorum artık.
tatlıyıda kestim.
akşam ekmek yemeği bıraktım.
sabahları kepekli ekmek yiyorum.
yemeğin yanında pilav veya makarna varsa 2-3 kaşık yiyorum.
bunlarıda bırakıcam inşallah.
ben birden kesersem birden yemeğe başlarım ve daha çok kilo alırım.
ama sabah aç karnına su içmeyi unutuyorum.
biri bana hatırlatsın

Son düzenleme:
galeta bende de var kepekli alayım onuda.
yeşil çay almam lazım.
ama size bir şey diyim mi çok hızlı kilo vermeyin derim.
bir ayda vereceğiniz kilo 2,5-3 kilo olmalıymış.
çok hızlı kilo vermek kansere neden oluyormuş.
erkan topuzdan dinlemiştim.
diyet büsküvisi ne yiyorsunuz?
ben eti nin almıştım içinde glikoz şurubu var diyor.

canım sadece düzenli ve sağlıklı beslenelim derim

bende etiform bisküvileirnden alıyorum yiyorum valla ayda 2kg gitse bile üzülmeyeceğim
en azında yemek yemesini öğreniyoruz demi güzelim

dün iş görüşmesine giderken büyük bir börekçimiz vardı bizim ordan geçiyorum eşimle orda kahvaltı yapardık hep...karnım nasıl aç ama ara öğünüde yapamadım tabi...börekler nasıl kokuyo...dayanamıyorum artık giricem içeri şeytana uyup...en son kendi kendme konuşmaya başladım...şişkosun sen yedin yedin bu hale geldin şimdi utanmicakmısın orda börek yemeye...işte bu pis boğazın yüzünden bu halde geldin falan ama neler söledim kendime sonuç işe yaradı ve yemedim akşamda annem feci güzel gözüken bir kadayıf tatlısı getirmiş bakmadım görmedim ve yemedim

bende etiform bisküvileirnden alıyorum yiyorum valla ayda 2kg gitse bile üzülmeyeceğim

ben mavi yeşilinkini alıyorum kızlar ama bir paketi iki öğüne bölerek yiyorum...ben nescafe delisiyim günde rahat 7-8 kupa üçübir aradalardan içerdim...şimdi o büsküvilerin sevdiğimden alıyorum bir bardak yağsız sütle nescafe yapıyorum yanınada form büsküvinin yarısını alıyorum 3 tane al sana gayet güzel bir ara öğün...

ben mavi yeşilinkini alıyorum kızlar ama bir paketi iki öğüne bölerek yiyorum...ben nescafe delisiyim günde rahat 7-8 kupa üçübir aradalardan içerdim...şimdi o büsküvilerin sevdiğimden alıyorum bir bardak yağsız sütle nescafe yapıyorum yanınada form büsküvinin yarısını alıyorum 3 tane al sana gayet güzel bir ara öğün...

meliiiiis aferin sana hadi börekçiyi geçtim de o tatlıyı yemeden duramazdım ben.
benim gözümün önünde evde olamayacak o tarz yiyecekler dayanamıyorum ben.
eşime sıkı sıkı tembih ediyorum sakın tatlı kola çikolata alma.
iş yerinde ye bana da söyleme.
olmayınca aramam ama olursa affetmem yerim.
mavi yeşile bakayım birde.
diyet büsküvide glikozun ne iş var dimi?

DEMEK Kİ
NEYMİŞ İNSAN İSTEDETİMİ YEMİYORMU DEĞİL Mİ
İNŞALLAH HEDEFİMİZE ULAŞTIK MI YERİZ TATLIM
ŞİMDİ DE ÖNCEKİ YEDİKLERİMİZE SAYALIM

AKŞAMDA ANNEMLERDE KUZENLER VARMIŞ

KOCA BİR YAŞ PASTA ALMIŞLAR
BENDE GİTTİM ANNEM HEMEN BİR DİLİM BANA AYIRMIŞ GETİRMİŞ YANINDA BÖREK BEN YEMİCEM DEDİM ODA
BEN SANA AYIRDIK DEDİ OLABILIR DEDİM VE YEMEDİM SADECE 1 BARDAK ÇAY İÇTİM

DAHA SONRA
ARKASINDA MEYVE ÇEREZ FALAN FİLAN MISIR PATLATMIŞLAR
BENDE SADECE 1 ELMA YEDİM KALKTIM ORDAN

TEYZOŞUMDA ŞAŞIRDI ÇÜNKÜ BEN TATLIYA HİÇ DAYANAMAZDIM HELEDE ÇİKOLATALI YAŞ PASTAYA :))
AMA YEMİCEM
Teyzem 91 kg 75 kg düştü 4 ay gibi bir sürede doktor kontrolunde
şimdi yavaş yavaş herşeyden yiyor

canım herşeyi beyınde biter
ben böyle yazdıkçe sankı midem okadar dolu kı şiştiğini hissediyorum

bizim kı tombiklerin bence karnı değil aç olan gözü

heeeeeeeeeeeeeeeeeee

evet ya yedim noldu kilo aldım. kıyafetler çirkin duruyor.
nerde evlendiğim ilk zamanlar nede şimdi ki halim.
10 kilo vermem lazım benim ama şimdilik ilk hedefim 55.
birde tam olarak kendimi hazırlayınca tartıya çıkacağım.

canım kaç kilosun sen

ya canım zaten onları fazla tüketmek pek ii bişey değil..benim gibi yap yanına kahve yada yeşilçayla ara öğün olarak yarısını ye hem tatlı ihtiyacınıda karşılıyorsun böyle...ben çikolatanın bile diyetini aldım eğer regl olacağım zaman krize girersem bir parça atıcam ağzıma olucak biticek :)

ya dün mesela iş görüşmesine gittim ya iş konusunda özgüvenim çok var tecrübem eğitimim herşeyim müsait...saçımı başımı fönlettim makyajımı yaptım çok güzel oldum gerçekten amaaaaa kilom yüzünden şöle gerine gerine havalı havalı giremedim içeri özgüvenim yok çünkü kendimi beğenmiyorum...bide kızlar görünüşü geçtim babamda şeker var kalp var anne tarafındada var şeker...kilo demek bir sürü hastalık demek...eee bakın 1 aydır işte sadece sabahları ekmek yiyorum şekeri kesemezmişim hayır kestim işte atmıyorum hiç...abur cubur yemiyorum tatlıya dayanamam ama dayanıyorum...önceden kıtlıktan çıkmış gibi yerdim doyduğumu bile hissedemiyodumki dediğin gibi karnım değil gözüm açtı çünkü...ama bak yemedende yada az yiyerekte durabiliyorum...ya bunlar bizim bahanelerimiz kızlar valla bunu anladım 1 ayın sonunda...gerçekten anladım...

birde biliyorsunuz boşanıyorum ben artık bahane yok hayatımda yeni hayatıma yepyeni bir ben olarak başlicam kesinlikle kararlıyım...

birde biliyorsunuz boşanıyorum ben artık bahane yok hayatımda yeni hayatıma yepyeni bir ben olarak başlicam kesinlikle kararlıyım...

inşallah senin için hayırlısı ne ise o olsun bence sadece kendini ve kızını düşün çünkü bu hayat birde geri gelmicek yaşananlar bence yaşandığı yerde kalsın

neyse gelelim akşam yemeğine

kıymalı kapuska dereotlu pul biberli yoğurt yeşillik 1 dilim ekmek

bende ıspanakla yoğurt yedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…