- Konu Sahibi pink_prenses
-
haha :) zamanında sızı bırakırsada konu acın dıyenler oluyordu smdı evlenıcez dıyorum yıne aynı seylerı soyluyorsunuz..
anlayın sunu adam bensız YAPAMAZZ..
tapıyor resmen bana
Ne söylersek söyleyelim durum değişecek mi? Hayır. Boş yere ceza almayın arkadaşlar olan olmuş. Sorusuna cevap aldı zaten.
eski işterimden tanıyorum onu....orda burda tanısmadık yanı
haha :) zamanında sızı bırakırsada konu acın dıyenler oluyordu smdı evlenıcez dıyorum yıne aynı seylerı soyluyorsunuz..
anlayın sunu adam bensız YAPAMAZZ..
tapıyor resmen bana
bukadar güvenme sen yınede, daha cok tapacagı bırını bulursa senıde unutur o karakterde birisi ise tanımıyorum ama senın yazdıklarına gore yorumluyorum beyfendıyı de.pekı sız ona o sıze nasıl guvenebılıcek yanı ıkınızde evlı ıken aldattınız bırbırınızle evlenınce bunu hıc soylemıcekmısınız yuzunuze en ufak bır kavgada?bence işiniz zor Allah yardımcınız olsun dıyorum tekrar..
bız bu kadR kolay boşanabileceğimizi düşünmedikte ondan..herşey arka arkaya oldu onu araştıramadık desem yalan söylemiş olam yanı..
ya kusara bakma birden bana gülme geldi zuhahaaaaaaa muhaaaahaaa haahaaaaa
sen yaşayan bırı olarak bıle bazıları gıbı sevıyenı düşürmediğin için tesekkür ederim..acaba bazılarının yarası derin de mi bana bu denli öfkeliler bilemem..saol cvpların için
kolay boşandığınız gibi kolaycada kapının önüne konulacaksınız ne yazık ki bir kere kocasını aldatan yine aldatır diye düşünücektir sevgiliniz bence yeni konularınız uzak değil ONUN İÇİN KOCAMI BOŞAMIŞTIM AYNI ŞEYİ YAŞAMAKTAN KORKUYORUM DİYEREK BENİ BIRAKTI gibi bir başlık bekliorum ...
Benim bu konuda söyleyeceğim çok şey var ama en son yediğim bandan sonra korkuyorum artık.
Birde amaannnn kim için yani başımı ağrıtıcam.. Hanfendi takmış at gözlüklerini haklıymış
Ne dersek diyelim AN LA MA YA CAK! adam tapıyormuş iyi tapışmalar.
Herkesin hikayesi kendine ağırdır fakat inan yarası en derin olan benim içlerinde. Onlar benim neler yaşadığımı çok iyi bilirler. Senin de karşımda olsan gözünün içine baka baka neler söyleyebileceğimi de... Ama burası ne nihayetinde bir forum, seviye iyidir.
evet herkeste yasadıgını bılır demı..cok bılmış olmamak lazım ınsan oğlu şaşar yanı kımın ne olacağını yarın bılemeyız..
bana kesın sana da yapcak senınde sonun oyle olcak gıbı laflar soyleyenler var ya onlara kızıyorum..Allahmısınz (haşa) da bılıyosunuz herşeyii
içimden geçenleri şuraya yazmak istesem kesin ban yerdim bu yüzden elimden geldiğince yumuşatarak yazacağım fikirlerimi...
sen tam bir akbabasın!!!
o kadıncağız biri 4 aylık 2 çocukla uğraşırken muhtemelen eşini ihmal etti ve sende zaten yürütmeye niyetinin olmadığı bir evlilikten kurtulma yollarını ararken bu adama musallat oldun...
yuvası yıkılan,teselliye ihtiyacı olan zavallı mağdure!!! teselliyi evli bir erkekte aramış ve onunda yuvasını yıkmışsın şu başlığa konu sorunun cevabını nerde olsa bulurdun...
niye bu konuda hassas pek çok kadının olduğu böyle bir sitede bu başlığı açtın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?