Merhaba arkadaşlar nişanlım ailemin yanina gelmiyor?

Önerim şu: büyümeden evlenmeyin. Tartışınca engellemek nedir ya? Kaç yaşindasınız?
Ya öyle demeyin ama
Ben 35
Gecen hafta oldukça büyük bir tartışma yaşadık. Ve o kadar haklıydım ki kendini savunmasına izin vermek istemedim sesini duymak mesajını gormek istemedim ve engelledim her yerden
Ve evet ilk defa yaptim nasıl canim yandıysa artık
Ayaklarımda öyle yere sağlam basıyor ki bilemezsiniz bazı durumların yaşla alakası olmuyor. Tükeniyorsun yaptığın şey son çare olabiliyor bazen

Ama bu arkadaşın nişanlısının yaptığı haksız yere bence. Hiç bi mantıklı açıklaması olamaz ya

Ayyy teyzemin eşi de düğün günü teyzemi bırakıp maça gitmişti, teyzem eniştemle evlendiği için çok pişman, diyor şimdiki aklım olsaydı orda bırakır giderdim , çünkü adam tam bir sorumsuz çıktı, evlilikle alakası yoktu adamın, yani arkadasın bence dikkat etsin bunlar iyi alametler değil..

Kusura bakma ama esin cokk hatalı ama onu tatile yanına çağıran veya gelmek isteyince haddini bildirmeyen kv kp ayrı hatalı
Niye kusura bakayim kiz amannn
Hepsi birbirinin kopyası
Anasından göbek bağı ayrılmamış bir adam
Kime kızıyım
Kime laf anlatıyım
Saldım gitti

Hepsi birbirinin kopyası
Anasından göbek bağı ayrılmamış bir adam
Kime kızıyım
Kime laf anlatıyım
Saldım gitti
Anası babasi neki danasi ne olsun dedikleri hamilesin son iki haftan var ya erken doğum olursa Allah vermesin kalbinde merhamet olmayan insana denk gelmişsiniz salmaniz iyi olmus

Yani evlenince de devam edecek gelmek istemememeler davet etmemeler bu konuyu ayrıntılı konuşun gerçekten büyük problem oluyor herseyi basında düşünün

Anası babasi neki danasi ne olsun dedikleri hamilesin son iki haftan var ya erken doğum olursa Allah vermesin kalbinde merhamet olmayan insana denk gelmişsiniz salmaniz iyi olmus
Yok öyle değil
Saldım derken kendimi Saldım
Hala evliyim buyukbasla
Ayni evin içinde 2 yabancı...
Ne boşanmaya yanaşıyor ne kendini düzeltmeye.

Nişanı atmazsan evlenince bu sefer buraya kocam düğün günü maça gitti,düğün sabahı arkadaşlarıyla çıktı,çocuk hasta oldu umursamadı şeklinde uzar gider konular açarsın.

nerden buluyorsunuz bu numunelikleri anlamıyorum.Hadi kendimi geçtim aileme bunu daha nişanlıyken yapan adamı çoktan kapı önüne koymuştum.Gevşek herif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…