- 28 Mart 2020
- 6.379
- 24.784
- 348
- Konu Sahibi Caresizzzz
-
Ilkokul öğretmeni mi ahahahahAy evet ya o çok kötü
Ben bazen geceleri ilkokul öğretmenime kadar gidiyorum.
Sonra uykusuzluktan geberiyorum
Ilkokul öğretmeni mi ahahahah
Kesinlikle! Ama yaştan bagımsız oldugunu düşünüyorum. 20 yasında olgun, farkındalıgı yüksek kız erkek de var 35 yasında hala trip derdinde olan da.Önerim şu: büyümeden evlenmeyin. Tartışınca engellemek nedir ya? Kaç yaşindasınız?
35 yaşında küstüm al sana engel diyen var mi gerçektenKesinlikle! Ama yaştan bagımsız oldugunu düşünüyorum. 20 yasında olgun, farkındalıgı yüksek kız erkek de var 35 yasında hala trip derdinde olan da.
Olmaz mı... can çıkar huy çıkmaz. Zihinsel olgunluğa ulaşan erişkin sayısı çok az35 yaşında küstüm al sana engel diyen var mi gerçekten
Ya öyle demeyin amaÖnerim şu: büyümeden evlenmeyin. Tartışınca engellemek nedir ya? Kaç yaşindasınız?
Ayyy teyzemin eşi de düğün günü teyzemi bırakıp maça gitmişti, teyzem eniştemle evlendiği için çok pişman, diyor şimdiki aklım olsaydı orda bırakır giderdim , çünkü adam tam bir sorumsuz çıktı, evlilikle alakası yoktu adamın, yani arkadasın bence dikkat etsin bunlar iyi alametler değil..Nişanlı bir arkadaşım var aynı iş yerinde çalışıyoruz rica etti siz değerli üyelerin görüşlerine ihtiyacı varmış.
Nişanlıyım geçen gün Nisanlimin ailesini bize çağırdık yemek yeriz düğün tarihini kararlastiririz diye fakat nişanlım ben gelmeyeceğim dedi nedenini sordum spora gideceğim dedi. Yani aileler bizim için toplanmış spora yarın da gidebilirsin dedim fakat oralı olmadı ailesi bizde düğün tarihi konuştu.. nişanlım ise spora gitti kavga ettik ve engelledi düşünceleriniz nelerdir şimdiden teşekkür ederiz
Kusura bakma ama esin cokk hatalı ama onu tatile yanına çağıran veya gelmek isteyince haddini bildirmeyen kv kp ayrı hatalıondan bende de var doğumuma 2 hafta kala ailesiyle tatile gitmişti. annemlerde köydelerdi.
Niye kusura bakayim kiz amannnKusura bakma ama esin cokk hatalı ama onu tatile yanına çağıran veya gelmek isteyince haddini bildirmeyen kv kp ayrı hatalı
Anası babasi neki danasi ne olsun dedikleri hamilesin son iki haftan var ya erken doğum olursa Allah vermesin kalbinde merhamet olmayan insana denk gelmişsiniz salmaniz iyi olmusHepsi birbirinin kopyası
Anasından göbek bağı ayrılmamış bir adam
Kime kızıyım
Kime laf anlatıyım
Saldım gitti
Bişeyler geçmiş mi aralarında?Hayır severek oldu ve aksine arkadaşım istemiyordu çocuk çok istiyordu zmaanla ikiside sevdi. Çocukta baya rahat bu arada
Ben yaş olgunluğuna sahip insanlarla tanışmışım hep, demek ki şanslıyım.Olmaz mı... can çıkar huy çıkmaz. Zihinsel olgunluğa ulaşan erişkin sayısı çok az
Yani evlenince de devam edecek gelmek istemememeler davet etmemeler bu konuyu ayrıntılı konuşun gerçekten büyük problem oluyor herseyi basında düşününNişanlı bir arkadaşım var aynı iş yerinde çalışıyoruz rica etti siz değerli üyelerin görüşlerine ihtiyacı varmış.
Nişanlıyım geçen gün Nisanlimin ailesini bize çağırdık yemek yeriz düğün tarihini kararlastiririz diye fakat nişanlım ben gelmeyeceğim dedi nedenini sordum spora gideceğim dedi. Yani aileler bizim için toplanmış spora yarın da gidebilirsin dedim fakat oralı olmadı ailesi bizde düğün tarihi konuştu.. nişanlım ise spora gitti kavga ettik ve engelledi düşünceleriniz nelerdir şimdiden teşekkür ederiz
Yok öyle değilAnası babasi neki danasi ne olsun dedikleri hamilesin son iki haftan var ya erken doğum olursa Allah vermesin kalbinde merhamet olmayan insana denk gelmişsiniz salmaniz iyi olmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?