Merhaba arkadaşlar nişanlım ailemin yanina gelmiyor?

Düğün gününü düşünmediği ne belli..Tamda bu sebepten gidiyor belki spora.. O gün halaydı ,çifte telli si horonuydu birde gerdek gecesi güç lazım kas lazım..Konuşmakla olmuyor bu işler asıl aktiviteyi kaslı damat yapacak..Damatlığın içinde nasıl durduğuda var tabiii..Düğün günü eşini göbekli , maaşı alacaklara dağıtıp ay başını bekleyen memur gibi görünmesini , o gecede oynamaktan pert olmuş hemen uyuyan bir eş istemiyorsa biraz idare edecek ..

evlenmek istemiyor muhtemelen. aileyle oturup yemek yemek nişan konuşmak vs bunlar plan, program ileriye dönük ortaklaşa alınacak kararlar demek. bu sorumluluğu almaya hazır değil. üstüne bir de engellemiş. erkekler bu tarz konularda olay tekrar gündeme gelmesin ve biraz kafa dinlemelerine fırsat kalsın diye kavga çıkarır. tekrar barışacaksınız tekrar bu konu açılacak o zamana kadar zaman kazanmaya çalışıyor kendince.

Ne yapmalı peki arkadaşım?

Ne yapmalı peki arkadaşım?
yani içinden ne geçiyorsa onu yapsın ama zaten böylesi önemli bir konuyu oturup konuşmak yerine her gün gideceği spora özellikle o gün gitmeyi tercih eden bir insanla düğün nikah falan konuşulmaz. bir de engellemiş. ayrılma seçeneğini ciddi ciddi gözden geçirirdim ben olsaydım. arkadaşınız da bence barışmak falan isterse bir çaba göstermesin. daha konunun konuşulmasına gelmeyen adam eşya bakmaya da gelmez düğün yeri seçmeye de gelmez evlenince bulaşık makinesi de boşaltmaz gece kalkıp çocuğa da bakmaz. uzun vadeli düşünmek lazım.

Çok mu çaresiz arkadaşınız ??? Yani dünyada o adamdan başka birisiyle olamaz mı ??? Bu adamın en heyecanla beklediği zamanlardan biri aslında , çünkü sevdiği kadına kavuşacak . Evlenip çoluk çocuğa karışacak . Bunların ilk adımı diyelim .
Sen ailesiyle evlenmeyeceksin derdim ben . Yol yakınken de bırakırdım .
Yarın bir gün evlilik yıl dönümü sorun olur , doğum günü sorun olur , çocukların gösterilerine bile gelmeyebilir . Akıllı insanlar için bir sürü işaret vardır aslında .
Görmezsen bu işaretleri , yarın bir gün ah vah edersin .

evlenesi yok onunn valla durum onu gösteriyor yada fazla umursamaz dicemde başlarım böyle umursamazlığada tek başına mı evlencen

anası babası bize ne sen evleneceksin biz neden gidiyoruz neden dememiş

sanki ailesi onay vermiş siz evleniyorsunuz da o bu ilişkide figüran gibi

Tam terk etmelik nişanlı evet nişanlın spora gitmiş ama yatak odası sporları yapmaya gitmiş bu kadar saf olmayın ya adam size deger vermiyor.

anası babası bize ne sen evleneceksin biz neden gidiyoruz neden dememiş

sanki ailesi onay vermiş siz evleniyorsunuz da o bu ilişkide figüran gibi
Sanırım konu sahibini oğlunun başını bağlamak için evlendiriyorlar yemek temizlik kısaca bakmak için.

Ben şeyi merak ettim; Nisanlinizin sizinle nişanlı olduğundan haberi var mi??

Eşya düğün salonu hersey tutuldu birlikte gidip beğendiler aldılar ama nikah tarihî konuşmaya gelmedi zaten ailem gitti ben gelsem de konuşmucam dedi

O arkadaşın yerinde olsam ailesine de söyler oğlunuz olmadan gelmeyin derdim aile ile değil çocuğuyla nişanlanacak bu ne saçmalık umursamamis resmen

en iyi ihtimal aile ortamı onu sıkıyor olabilir diyeceğim ama insan biraz heyecanlı olur nişanlımı göreyim diye giderdi en azından.

Nişanlı spordayken ailelerin hala düğün tarihi konuşmalarına ne demeli ortada damat yok düğün konuşuluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…