Misafir çağırma meselesi

Neden herkes birbirinden bir seyler bekliyor anlayamadim. Esinizin ailesine davet verecekseniz esinize arattirin. Sizin ailenize davet verecekseniz siz arayin. Bu kadar ayrinti incik cincik dusunulecek bir sey degil. Bahaneye de ihtiyaciniz yok gitmek istemezseniz de gitmeyin esiniz tek gitsin

Aynen ben de takılmam.
Önemli olan beraber hoş vakit geçirmek değil mi?
Kimin nasıl çağırdığı farketmez bana.
Ya biliyo musun gerçekten düşünmeye, kafa yormaya, 1 saniye harcamaya değmez konular bence bunlar. Hele benim eşimle aramı bozmaya gerginlik huzursuzluk çıkarmaya asla değmez. Sevmediğim insanlarla zaten görüşmem ne evime çağırırım ne giderim. Evine girip çıktığım, evime girip çıkan insanlar da aşklarından ölmesem bile iyi kötü sevdiğim kişiler olur -ki zaten ne dediler ne yaptılar diye vıcık vıcık incelemem.. Davet vereceksem aramaya vaktim varsa ben ararım genelde, ya da eşime derim, sen de şunu,bunu ara falan diye, yani şimdi bildiğin aklıma nifak giriyo yaa böyle şeyler okuyunca, acaba insanlar da diyo mudur ki beni de kendi aramadı bilmemne falan diye Hiç sanmıyorum.. ailede, arkadaş çevresinde çokça sevilen sayılan biriyim kimsenin hakkımda böyle düşüneceğini de sanmıyorum.. Biz bi şekilde bi araya geliyoruz ve herkes halinden memnun görünüyo.. Bence sevgi saygı herşeyin başı, bi de iyi niyet, herşeyin altında bi nane aramamak. Bunlar iyi ve huzurlu bir hayat için bence birinci koşul. Ve sahip olduğum için bin şükür

Ben bu gece sana hazırlanmıştım deyin.
Şaka bir yana ne bu sık sık akraba görüşmesi.

Benim eşim kv annem asla böyle bir daveti benim adıma kabul etmezler, bellisima yı arayın derler çünkü aksi takdirde gitmem bilirler tavrımı

Benim hassas olduğum bir konu. Asla eşim benim adıma evet yada hayır diyemez yada ben onun adına karar veremem. Tek tek aranıp haber verilir. Sonra biz geri dönüş sağlarız. Oldu ki beni aramadılar unuttular diyelim sadece eşimi aradılar eşim asla gitmez tepkisini koyar ve eşimi arayın diye uyarmaz. Huyunu bildikleri için bu konuda herkes dikkatli. Aynı şekilde benim ailem için geçerli. Ben nasıl özenip herkesi tek tek arıyorsam aynı saygıyı kendime beklerim.

Eşimin akrabaları ile iletişimi ona bırakırım.
Ne tek tek ararım ne tek tek aramalarını beklerim.
Çağıracaklarsa eşimi ararlar veya kv ye haber verirler oda bize söyler. Müsaitsek katılırız.
Bende çağıracaksam eşime söylerim o halleder
Çok fazla ıçlı dışlı değilim
Ama her davette elimden geldiğince icabet eder, çağırıldıysam mutlaka evimdede ağırlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…