- 26 Ağustos 2016
- 3.616
- 3.867
- 133
- Konu Sahibi ShellShock
-
Davet mi bekliyorsun diye soruyor mu? Yok deseydin telapati yoluyla iletmelerini bekliyorum!! Ne abes bi cevap be. Elbette davet edileceksin anası ayrı ev sen ayrı evsin hayret bişey. Bu anacı erkekleri bi kazana bi doldursak!Merhabalar.
Eşimin ailesi eşimin akrabaları nedense hep antipatik geliyor bana. abartiyor muyum bilmiyorum ama dedikodu ile beslenen ve aşırı samimiyetsiz tipler. Neyse konuya geliyorum. Eşimin akrabaları annesi de dahil davet ettikleri zaman kayinvalidemi arayıp söylüyorlar. Kayinvalidemde bana bile söylemiyor eşime söylüyor. Ama ben bir davet vereceğim zaman herkesi tek tek aramam konusunda uyariliyorum. Bir değil iki değil eşim az önce mj atmış x lere davetliyiz diye. Bende benim haberim yok dedim anneme söylemişler diyor . Cevap bile vermedim. Ne bekliyorsun davet mi diyor ayrintilara takilmamaliymisim :)Ne önerirsiniz gitmemek için bahane bulmak gerek eşime .
Ben sanırım bu sefer giderdim ama döndükten sonra alıp karşıma bu durumu detaylı konuşurdum. Şu bi gerçek ki eşler birbirlerinin fikirlerini almadan plan yapamazlar net. Bazen akışa engel olamadıkları olur ani gelişen durumlar olur ama sürekli oluyorsa huyu bu konuşmak şartMerhabalar.
Eşimin ailesi eşimin akrabaları nedense hep antipatik geliyor bana. abartiyor muyum bilmiyorum ama dedikodu ile beslenen ve aşırı samimiyetsiz tipler. Neyse konuya geliyorum. Eşimin akrabaları annesi de dahil davet ettikleri zaman kayinvalidemi arayıp söylüyorlar. Kayinvalidemde bana bile söylemiyor eşime söylüyor. Ama ben bir davet vereceğim zaman herkesi tek tek aramam konusunda uyariliyorum. Bir değil iki değil eşim az önce mj atmış x lere davetliyiz diye. Bende benim haberim yok dedim anneme söylemişler diyor . Cevap bile vermedim. Ne bekliyorsun davet mi diyor ayrintilara takilmamaliymisim :)Ne önerirsiniz gitmemek için bahane bulmak gerek eşime .
Bahaneyi bilemem de bi daha çağıracaksam eşime söylerim o da annesine desin o haber versin geleceklereMerhabalar.
Gitmemek olmazda bidaha böyle bı durum olduğunda kvnize söyleyin anne şunu şunu cagiriver bize yemeğe gelin de sen ara derse ama ne olacak sen soyleyiver sen ben ne farkeder ayrıntılara takilmayn bu kadar deMerhabalar.
sanıyorum konu sahibini çağıranlar kv yı arayıp, esantiyon olarak oğlun ve gelinin de gelsin diyor. Ben öyle anladim.Tek tek aramak saçma değil mi? Aileden bir kişi belirlersiniz, onun aracılığıyla çağırırsınız. Genelde en yakın bulduğunuz ya da ailede en çok sözü geçen kişi olur. Farkı aileleri çağırıyorsanız o zaman tek tek o aileleri temsil eden kişileri ararsınız, bütün aile bireyleri teker teker aranmaz yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?