- Konu Sahibi aysemm1984
Merhaba arkdaslar siteyi uzun süredir takip ediyorum bir sorum olcak misafire nasıl gelme denir ? ankarada yaşıyorum doktorum. Ben eşimle 5 ay önce tanıştım tanıştığımızın 3. ayında evlendik aslında çok acayip tipleriz kimse benim evlenceğimi tahmin etmezdi bir anda karşıma çıktı tnaıştık 3. ay bitmeden evlendik. kendisi başbakanlıkta çalışıyor bazı geceler evde olmuyor olan gecelerdede ya onun akrabaları ya da benım akrabalarım surkelı misafirliğe geliyor ama bu iş sürekli böyle. hele son 3 haftadır haftanın 3 gunu misafir var 2-3 gun eşim yok böyle gidiyor. Mesela dün mesaj çekti. "bir tanem ayşem - ilklerimi yaşadığım ayşem. akşam tek bir şey var sen ve ben" ben ne yapttım bu romantik mesaja canım akşam misafirde var.
aslında misafirlerde haklı bu benım ilk sevgilim (çok tekli eden oldu hiç kabul etmedim amacım akademik kariyer yapmaktı) eşiminde ilk sevgilisiyim hatta ilk birlikteliği her şey çabucak gelişti bir anda evlendik evet çok mutluyum. nerdeyse ailemden kimse tanımıyor onunda beni pek tanıyan yok bir türlü yalnız kalamıyoruz.
şimde mesela telefon çaldı arayan birimizin teyzesi nasıl ben buna akşam gelmeyin yahu zaten adam 4-5 gün evde akşam bir yalnız kalalım derim. ?
aslında misafirlerde haklı bu benım ilk sevgilim (çok tekli eden oldu hiç kabul etmedim amacım akademik kariyer yapmaktı) eşiminde ilk sevgilisiyim hatta ilk birlikteliği her şey çabucak gelişti bir anda evlendik evet çok mutluyum. nerdeyse ailemden kimse tanımıyor onunda beni pek tanıyan yok bir türlü yalnız kalamıyoruz.
şimde mesela telefon çaldı arayan birimizin teyzesi nasıl ben buna akşam gelmeyin yahu zaten adam 4-5 gün evde akşam bir yalnız kalalım derim. ?

Son düzenleyen: Moderatör: