misafirler

Misafir agirlama kesinlikle gorgu meselesi siz ailenizden boyle gormussunuz

Misafir agirlama kesinlikle gorgu meselesi siz ailenizden boyle gormussunuz

Evet öyle ama insanin siniri bozuluyor, mesela ben evi köse bucak temizliyorum, ortalikta telde camasir falan birakmiyorum, cesitli yemekler tatli falan, yani özen gösteriyorum, ama geliyorlarlar mesela tatlidan bi kasik alip birakan biri var uyuz oluyorum ona godince yiyin yiyin diye israr ediyor, hani insan begenmese bile hatir icin yer, ki herkes löpür löpür götürüyorken o öyle yapiyor....yada biz misafirlige gidince telde camasir, iste kösede ütülencekler falan, bi özen yok....albuki benimde iki cocugum var.... Ama artik takmiyorum, azicik asim agrisiz basim...

Aman takmayin
Yemekleriniz ovulduyse ben o kadar begenmiyorum u yapmaya calisiyor olabilir
Benimde esimin ailesigil misafir sevmezmis benim esim benim sayemde misafir nasil agirlanir gormus oluyor
Kayinvalidem asla misafir icin ne cesit yapar ne de kendini yorar
Milletin cani cok kiymetli bizim evde de yiyeceklerin iyisi misafire ayirilir
Kayinvalidem yanigi misafire yedirir kendi iyisini yer oyle gormemis gorgusuz biri

Bacim senin ev neredeydi tam okarak...
Oglumla kahvaltiya gelem

55 sayfa ne konuştunuz siz bacım? Okumaya üşendim valla ne misafirmiş

ben misafir sevmiyorum ya, neden sevmek zorundayım ki, kimseyede gitmem, zaten hiç bi komşu akraba vs de ortak noktamız konışcak bişeyimiz yok, zoraki muhabbetler

Eki Görüntüle 1253438

Bi de ben işteyken her odaya girip cikanlar yok mu. Ic camasir cekmecelerime bakanlar filan... uyuz oluyorum.

nan benim başım neden beladan hiç kurtulmuyor arkadaş
manyak mıknatısımıyım
benmi manyağım

üstüme üstüme geliyorlar yasemincim
düğünde yaklaştıkça daha bi bezdirdiler beni.
şimdide eşimi bana karşı dolduruşa getiriyolar.
hatta eminim şimdide onların yanında.

biri bişey diyor benim üzerime atıyor carrie söyledi diyor sonra dedikodu alıp başını gidiyor.

hersefer haksız ben oluyorum. kim ne derse desin alışmışlar artık carrie nin üstüne suçu atmaya. ousta zaten her zaman sessiz hiçbirşey demez, eee noluyor bu sefer. at carrie nin üstüne zaten onun üstüne atılınca biz aklanıyoruz bize birşey diyende yok

Kim suc atiyor kiz sana?
Ne diyorlar ki? Ousun bisey diyo mu onlarin lafina bakip?

Kimin dugunu var ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…