misafirler

Ya bu misafirlik değil bunlar kendini aşmış
Yıllardır birbirlerinden geçinmeyi öğrenmişler yeni geleninde tepesine üşüşüyorlar..

Benim eşimin kadın gibi dizileri vardır o dizi izler ben kk takılırım

bazende kıskanır kk
inşallah forum çöker diye kıskançlıklar yapar

ama ben takmam onu

böyle saçma sapan dizileri asla izlemem insanın piskolojisini bozarlar ancak

Biz ikimizde izlemeyiz dizi.
Ben kkdan banlaninca üzülüyor ama. Burda yapamadiklarimi ona yapiyorum

Su son zamanlarda banada cok misafir geliyor, daha önce dengeliydi, neden böyle oldu yaaa

Hatırlıyorum
Ben geyik konularında bile geyikten banlanmistim
Aaaaa hos geldinnnnn

Konuna gelecek olursak,sen mi cok yumusak yüzlüsün,cok fazla mi ikram yapiyosun nedir gelen yapisiyor

Ben senin yerinde olsam sahsen hep misafirin yaninda oturmam. 2-3 saatten sonra is bulurum kendime. Kalkar baska seylerle meşgul olurum gitsinler diye.

Hic kaldıramam o kadar,iyi sabretmissin helal olsun

Meydan boş bulundu galiba
Vallah ne bileyim, gecen esimede dedim, bu son zamanlarda neden hep bize geliyorlar yaa diye
Bide önceden cok özen gösteriridim, hersey dört dörtlük olsun diye strese girerdim, ama baktim biz gidince önümüze küflü ekmek bile cikiyor, bende kisiye göre davranmaya basladim, ama yinede onlar gibi olamiyorum yaaa

Yumuşak değilim işte buluyorum kendime olmuyor olmuyor
HB bu arada canimsss :)

korkunç bir durum gerçekten, tüm günü o insanlarla geçirmek yorucu olsa gerek, benim hiç çevrem yok, evime kimse gelmez o yüzden adet nasıldır bilemeyeceğim ama en iyisi akşam yemeğinden sonra davet etmek sanırım.

Bence sende hiç gitme artık ben ole yapacam

O zaman sen çok şanslı birisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…