Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

merhabaa bebeik bende onu sipariş eidcme akşama orta sertlikte sanırım dgeilmi?
tv8 den açınc atakılıyor yaaa send epc ye indir bence

bird ekargo ücretini göremedim ben ne kadar acab?

masumum bende callana ek olarak yarım saat kalça çalışacağım az önce 65 cm lik ve 20 cm lik top sipariş verdim ebruli marka bide orta sertlikte covers mi ne markası lastik sipariş verdim.delta markanını kırmızısı vardı ama çok sertmiş ilk başat zor olur diye almadım.çok heyecanladım gelsede başlasamspor insan da bağımlılık yapıyor

yıkılıyorrrrrrrrrrr ortalıkk yahuu hepimiz platesci olcazzzz
ne güsle birlikte yapmakta keyif vericiii

valla ben delat marka kırmızı sipariş vercme zilim aldı
kullanabilirmişizz... 20 cm top sipariş etsemm mi bilemeidm
bebelerin topuyla idare ederim belkim

ne kadar hızlı incelirsek o kadar iyi callana alıştım ya kesmiyo artık benihem bu toplu lastikli daha ekşınlı bacımbasenlerim 40 beden de 36 ya düşmeli

ne kadar hızlı incelirsek o kadar iyi callana alıştım ya kesmiyo artık benihem bu toplu lastikli daha ekşınlı bacımbasenlerim 40 beden de 36 ya düşmeli

inşşşş cnm yaaaa bende yanlarımdan kurtulmak istiyorum plates ile
kaç günd egeliyor acaba:26::26::26:

bilmem hızlı kargo yazıyordu inş.hızlı gelir.ben eliptik bisiklet almıştım hepsi burdadan o baya geç geldi 2 haftayı bulmuştu.

pantolan giyince benimde yanlardan pırtlıyodu biraz ama şuan o kadar gerginki yanlardan taşma falan yok yanlarım dümdüz oldu callan sayesinde çok şaşırdım şimdi de callan + platesle basenlerden kurtulacağım inş.

bilmem hızlı kargo yazıyordu inş.hızlı gelir.ben eliptik bisiklet almıştım hepsi burdadan o baya geç geldi 2 haftayı bulmuştu.

aaaa baya uzunmuş yaaa
şehir ile ilgisi var mı acaba
ıgdır dmeştin sen dimii
umarımm lastiklerimiz okadan geç gelmezzz

aaaa baya uzunmuş yaaa
şehir ile ilgisi var mı acaba
ıgdır dmeştin sen dimii
umarımm lastiklerimiz okadan geç gelmezzz
kalmaz sanmıyorum hızlı kargo yazıyordu çünkü.
ben bide 15-20 güne kadar ev taşıyacağım o ara nasıl yapacağım bakalım sporumu aksatmak istemiyorum ama o yorgunlukla da yapamam herhalde

kalmaz sanmıyorum hızlı kargo yazıyordu çünkü.
ben bide 15-20 güne kadar ev taşıyacağım o ara nasıl yapacağım bakalım sporumu aksatmak istemiyorum ama o yorgunlukla da yapamam herhalde

ayyy kolay gelisn cnmm ya bende taşıncam ama daha çok varrr nerden baksan 1 yıl var
eşininn meslegi dolayısıylamı oradasınız cnm

ayyy kolay gelisn cnmm ya bende taşıncam ama daha çok varrr nerden baksan 1 yıl var
eşininn meslegi dolayısıylamı oradasınız cnm
evet cnm eşim üst.teğ.1 senemiz var bizimde 1 sene sonra yine taşınacağız bu sefer batıda bir şehire inş.

inşş cnm zor valla işinizz bir dogu bir batı allah yardımcınız olsun .sen çalışmıyorsun sanırım
evet zor gerçekten.ben edebiyat öğretmeniyim ama çalışmıyorum cnm okul bitince evlendik ilk tayin kıbrıstı orada çalışma imkanı yok sonra da kızım oldu kreş yaşına kadar düşünmüyorum çalışmayı.sen çalışıyor musun cnm

yok cnm bende çocuklar olduktan sonra çalışmadım.
2 yıllık aöf mezunuyum büro yönetimi
amaa çocuklar olunc abıraktım işii
şimdide kreş yşı gelsin istiyorum eylülde 4 yaşına girceklerr
yavaş yavaş düşünüyorum ben ama kıyamıyoum işte nasıl olcak nasıl etcek
eve bagımlı kalmammak için çalışmak istiyorum
ama vicdanımı dinlsemdeee vicdanıım rahat degilll
bi ikilem içindeyim yani

bende senin durumundayım cnm kıyamıyorum en azında kreş yaşına bir gelsin bakıcıya bırakamam çünkü kendimden başkasına güvenemiyorum eşimle bile dışarı çıkmış olsa 1 saat sonra en fazla oda getir diye ararım

sabah ekmek zeytin peynir

öğlen yoğurtl kabak kavurması .marul salatası

akşam peynirli zeytinli marul salatası (az önce)

Son düzenleme:
KIZLAR BİRAZ ÖNC EKÜÇÜK TOP VE LASTİGİMİ SİPARİŞ ETTİM BENDE
İLK KEZ NETTEN ALIŞVERİŞ YAPTIM UMARIM SIKINTI OLMAZ.:18::18::18:

ayşecim
sen ilk kez mi plates yapcaksın benim gibi
zilime msj attım ama buradanda yazmak istedim
nereden ve nasıl başlıycaz izlim saolsun ban abir kaç önerid ebulunmuşş.
kaş yapalım derken göz çıkarmayalım gerçi sen cal dan alışıksınn birazda benim çok dikkat li olmamm lazımm ,başlangıçta

ben daha önce yaptım cnm ama lastik top kullanmadım.bisiklet,callan sayesinde kaslarım güçlendi baya benim zorlanacağımı sanmıyorum ben selülit savar ı yapacağım zaten sırf kalça bacak

ben daha önce yaptım cnm ama lastik top kullanmadım.bisiklet,callan sayesinde kaslarım güçlendi baya benim zorlanacağımı sanmıyorum ben selülit savar ı yapacağım zaten sırf kalça bacak

günaydın kızlarrr

ayşecim bende selülit savarı yapıyorum ama bacaklarımın kalınlığı yüzünden her hareketi şimdilik beceremiyorum sende de yorumları bekliyorum :))

banucum plates delisi olucaz inşallah :)))

tmm cnm malzemelrim gelsin başlayacağım hemen sen netten mi indirdin cnm

günaydın bu arada fıstıklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…