Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

[QUOTE=masumm;19401854]zilimmm
ya ben indirdim 2 tan ekolayda iniyor fakat indirdikleirm ya kamera arkası yada sçama sapan video tv çekip koyulanlar filan
nasıl bulcan dogrusunu yaww*[/QUOTE]

zilimmm
cnm bunu sormuştumm am agözden kaçırdın sanırım
bi bakıversne umaırm derdimi anlatabildim

günayınn kızlar gerçi tünaydın oldu amaaa
bir ton ütü beni bekler rpöffffff

bugün yapmalıyım yapmadıkça uzayıp gidiyor bu işlerr

tünaydın masumum bugün yine tartıldım 200 gr daha gitmiş hergün çıkıyorum tartıya ya

tünaydın masumum bugün yine tartıldım 200 gr daha gitmiş hergün çıkıyorum tartıya ya

ayşecikkkk
hergün tartılma canımm ya belli bir süre sonraa motivasyon bozuklugu yaratıyor cnm tartı
tebrikler çok ii gidiyorsun bu arada

bir ara hep sabit olmaktan tiksinerek çıkıyordum.şimdi kg vermeye başladıkca hergün çıkar oldum tamam cnm biraz sabredeyim

bir ara hep sabit olmaktan tiksinerek çıkıyordum.şimdi kg vermeye başladıkca hergün çıkar oldum tamam cnm biraz sabredeyim

sabit kalmak dimeeeee yaaa
valla bend ekorkar oldumm yani tetikteyimdee 63.9 ile heran 64 olma ihtimalim çok yüksek
o yüsden inişee geçmemm lazım benimde
ama reglimde olup bicek yaa onun şişligide inersee
haftayaa yine 63 lü rakam
görme ihtimalim çok yüskekkk

diyarrr :80::80::80:

inş. cnm bende hafta 61.0 görmek istiyorum

banum cnm benim,bu kısmı kaçırmışım ben ..
ben ashampo clip fınder isimli proğramla tv8'in sitesinden indirdim cnm.yani izlemek için atığımız videolrı indirdim.videoyu açtığımız sayfadaki linki kopyalayıp o praoğramın içinde açıp indir diyorum o şekilde indiriyor.umarım anlatabilmişimdir.hangi gününkini yapmak istiyorsam indiriyorum.(ben yazın değişik değişik yaparım diye 7-8 tane indirdim)
ev işlerinde de kolay gelsin cnm.aynen valla bi bırakınca ipin ucunu yakalamak çok zor oluyor.bu aralar bendede hiç iş yapma iştahı yok.oyuncakları bile zordan topluyorum.üstüme bi rehavettir çöktü...yarın sabahtan girişmessem ev evlikten çıkacak....ben yokken eşim ne hale getirecek acaba evi63:

ben asampo prog indiridm cnm
açtııgmızda arşımıza bir ekran çıkıyor
se.enekler var seçeneklerdne birisinde youtube
dogru dimi?

dedigin gibi deneyimm bii umarım yaparım
p.tesi başlamak istiyorum çünkü

sanırım dogru yolu buldum
adres butonu var zilim oraya tıkladım yapıştırdım ve yükle didim
şimdi iniyorrrr
inşş p.tesi başlarımmmm çok heyacanlıyım
sadece karın ve kalça günlerini indireyim diyorum ne dersin?

şimdi dışarı çıkıcazz lastik alıcam amaaa
hangi renk almak lazımmm ya varmı acaba farklarııı
kimsede yokki cvp vercek:26::26::26::26:

menümü yazayım hemen
sabah
1.5 kızarmış ekmek
ligt peynir
2 çay kaşığı şekersiz marmelat
yeşillik
2 çeri domates
öğlen
0.5 porsiyon fırında tavuk
2 bardak ayran
salata
5 tane badem
arada
1 elma
akşam
patlıcan yemeği
yoğurt
salata
ilerleyen saatler de çilek ve erik yerim 10 tane de badem yerim

1 saatte callan yaptım 15 oldu bugün

süper gidiosun canım

bugünkü menüm

sabah : kalsik monti ve elmalı yeşil çay

öğlen: kabak yemeği yoğurt

akşam: bol sebzeli omlet ve ayran biraz fıstık

banum indirmene sevindim cnm,keşke yetişebilseydim lastik için cvp vermeye ama ancak geldim.yemek vs..
canım lastiklerin üç rengi var pembe-yeşil ve mavi.
pembe:en yumuşak olanı(tavsiye etmem)
yeşil: orta sertlikte (bunu alabilirsin)
mavi:en sert lastik(ben bunu kullanıyorum)

ben alırken nette yorumları okuyarak almıştım.mavi lastiğin zamanla yumuşayarak orta sertliğe ulaşabileceğini düşündükleri için tercih etmişti bir çok insan bende öyle düşünüp aldım.eskisi kadar sert değil ama benim için iyi yani..daha yumuşak olsa hareketlerin etkisi azalacak gibime geliyor.
ama yeşilde çok rahat işini görür banum...

yalnız lastik alırken enine dikkat etmek lazım cnm,3'lü satılanların büyük bölümü 7,5 cm'lik.tek olanlarında 7,5 ve 15 cm olanları var.15 alırsın umarım banum.7,5'luklar ayağının altından kaçıyormuş insanın.seni bu sefer çok azimli gördüm banum,hadi bakalım cnm.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…