banum indirmene sevindim cnm,keşke yetişebilseydim lastik için cvp vermeye ama ancak geldim.yemek vs..
canım lastiklerin üç rengi var pembe-yeşil ve mavi.
pembe:en yumuşak olanı(tavsiye etmem)
yeşil: orta sertlikte (bunu alabilirsin)
mavi:en sert lastik(ben bunu kullanıyorum)
ben alırken nette yorumları okuyarak almıştım.mavi lastiğin zamanla yumuşayarak orta sertliğe ulaşabileceğini düşündükleri için tercih etmişti bir çok insan bende öyle düşünüp aldım.eskisi kadar sert değil ama benim için iyi yani..daha yumuşak olsa hareketlerin etkisi azalacak gibime geliyor.
ama yeşilde çok rahat işini görür banum...
yalnız lastik alırken enine dikkat etmek lazım cnm,3'lü satılanların büyük bölümü 7,5 cm'lik.tek olanlarında 7,5 ve 15 cm olanları var.15 alırsın umarım banum.7,5'luklar ayağının altından kaçıyormuş insanın.seni bu sefer çok azimli gördüm banum,hadi bakalım cnm.....
masumum burada da hava çok kötü feci yağmur var baharı hiç yaşamadık
biz tayin nedeniyle ığdırdayız malesef canımseninnn memelkett nireee bacımm
ben ankaradayım ve burasıda öleeee valla bakkalaaa bile giderkenn
bavulla gitcem yazlık ,kışlık baharlık koymak için
slmn kısçelerim....
banum aynen hava tüm memlekette aynı cancağızım...oğlum ve eşimle dışarı çıktık bu gün.aynen dediğin gibi spor çantamın içine bez-ıslak mendil su hariç bir çift alt üst çamaşır,hırka,yelek,çorap,tişört,kısa ve uzun pantolon doldurup çıktık.hava kapatıp soğuyor hoppp gir bi yere uzun kulluları uzun bacaklıları giydir,hava açıp ısınıyor ter içinde kalıyor spy yeninden kısları giydir,atletini değiştir.resmen angarya otur evde daha iyi...altı üstü bi çarşıya gitçez,çocuk parka sanıyor kürek kova bisiklet ne varsa indiriyor arabanın bagajına:)birde bebek arabası görenler tatile gidiyoruz sanacak,çarşıya yada avm'ye gidiyoruz :))
lastik işine gelince üçlü sete hiç ferek yok banum.onu ancak 3 kişi bir olup alınır diye düşünüyorum.bende delta aldım hepsişuradadan8.5 falandı yalnış hatırlamıyorsam.top, küçüktop,met ve lastik hepsni aynı anda sipariş etmiştim ben.tam diyatı aklımda değil ama o civardaydı.pembesi sertse pembe al sen o zaman.ben mavi almıştım.dün yalnışmı yazdım hatırlamıyorum ama bi daha yazayım dönüp aramaktansa ne yazdığımı.
yeşil:en yumuşak
pembe :0rta sert
mavi:en sert(erkekler kullanıyormuş daha ziyade)
ben dün sanırım yeşile orta pembeye yumşak yazdım gibi kalmış aklımda.ebruda pembe kullanıyor ve ordaki eren hocaya takılıyor bazen sen yeşili almışsın tabii kolay gelir sana bu hareetler diye.demekki yeşil en yumuşağı.
sen pembe al o zaman banum zedelenmesin kasların cnm...mavi bayağı sert gelebilir sana,arkadaşta 3'lü almış maviyle yapamadım dedi.
ve lastik zamanla yapışmaya başlıyor,hani çocukların balonları inince buruşup kalırya yapışık yapışık olur öle oluyor.ben ucuz bi talk pudrası aldım ondan çok azıcık serpiyorum balkonda çöp kocasının üstünde veya lavabonun içinde bi yerde ellerimin arasında ovuşturuyorum lastiğimi ayda 1 kere falan.düzeliyor o zaman...
ve pazartesiden bu yana olan günleri indirmiş olmana sevindim cnm.sen karın ve yanlara çalış kalça yapma sakın.senin alt kısmın küçük zaten hepten küçülürse fark daha bariz olur cnm.hoş durmayabilir o zaman omuzların geniş görünür..salı çarşamba hep karın yapıyor ama ebru takıl bakalım salı çarşambalara sen.bu haftada senin için daha dikkat ederim karın ve yanları yaptığı gün yazarım indirirsin.
monti tatlısı sormuştu birisi(kızlar bu ra aklım dağınık çok fazla o sebeple isim tutamaz oldum aklımda.nolur kusura bakmayın )
elmalı yoğurt tatlısı var en hafifinden.
elmayı yağsız olarak teflonda renleyip tarçınla(seviyorsanız tabi) kavurun.soğuyunca kup bardağı yada su bardağına yoğurdun koyu tarafından bir iki kaşık koyup üstüne kavrulmuş elmanın yarısını,tekrar biraz yoğurt ve elmanın kalanını döküp cevix serpip soğutup yiyin.çok yaptı monticiler bunu,sizde afiyet olsun:)
zilimm sana artık platesle ilgili soru sormaya utanıyorum valla ya baydım snei biliyorummbende yürüşüşe gideceğim az sonra,çıkmadan bi daha bakayım dedim buraya.banum daha bu gün öğlen evin işini bitrirince duşa girdim valla sen geldin aklıma.banyoda boy aynası var dolabın kabağında cnm.orda eskiden bakardım o iç bacaklarım nine bacağı gibiydi o kadar spora rağmen.yumuşamış fil kulağı gibi olmuşlardı hele bir ara...şimdi varya bi gram fazlalık kalmadığı gibi ellediğimdede taş gibi valla cnm.bacak daireleri yap,lastikle bacak haereketlerini yapıyor zaten karın günündede onlarıda yap incelmesede toparlanır cnm...
haydin ben kaçar 7 km yürüyüp gelirim eve ...
banuuuuum
kız ben senden hiç bıkarmıyım canım yaaa,ne istersen yaz sor,sorun canım hepimiz burda birbirmize yardım etmek için bulunmuyormuyuz tatlım...
bir ben teknolojiden uzağım galiba,ne facem var ne bişiy...öğrencilerde sorup duruyor geçiştiriyorum tamam açarım diye..
bu arada eşofmanı giydim tam dışarı çıkacağım dur bi bakayım balkondan dışarı dedim ,şıpır şıpır yağıyor müberek çıkardım üstümü başımı oturdum kaldım...
walla banum sen 2 ay yap şu plastesi bak ben yokken geldiğimde burda yeni fotolarınla karşılarsın artık beni...miss word adayı olursun walla cnm ,plates bittikten sonraki rahatlamayı anlatamam sana..iliğin kemiğin yumuşuyor resmen ve toksinlerin atıldığını hissediyorsun vücuttan,o derece arınmış oluyorsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?