Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

zilimmmm 2 video indiridm cnm devam eidcme indirmeyede lastik almaya gittim
27 diydi 3 lüsü açıkcası fazla geldi fiyatı birde sizinle konuşup almak istedim...
tek satılıyor degilmiii? şimdi netten bakıp şipariş edeyim en iyisi
aramakla ugraşmayım

bu kez keisnliklee çok istekli ve aizmliyim zilim
aslınd ahep istiyordum platesss ama zaman yaratamadımm
ama bu şekild eçözüm bulduk böle devam edicem inşş

zilimmm
şimdi ben sipariş ercem ama kafam karıştı
delta marka pembe lastikk sen yumuşakk dmeişsin
yorumlaır okuyorum çok sert filan denilmişş
15 cm fiyatı 8.5 tl

slmlar zili lastik bilgileri için çok saol ben de alıcaktım rasgele iyi oldu canım bugün 3.günüüm çok iyi gidiyor ben seviyorum montiyi bundan önce diyetisyene gittim hep ölçülü ayy dedim ben yapamam geçen sene monti yapmıştım ne rahattım mönüleri kendim istediğim gibi ayarlıyorum

perşembe listem

09:30 domates-salatalık-2 dl tb ekmek-bitki çayı-lıght peynir

13:00 1 tb z.yağlı kabak yemeği-salata-yoğurt

19:00 1 tb z.yağlı kabak yemeği-salata-yoğurt

21:00 1 kase yeşil erik

cuma listem

09:00 3 yeşil erik

09:30 yumurtasız menemen-peynir-2 dl ekmek-çay

13:30 1 tb z.yağlı kabak yemeği-salata-yoğurt

17:00 1 kase erik

20:00 4 çilek-1 minik şeftali-2 kayısı

bir yemek yaptım 3 öğün aynı yemek :)))))) malum ewde benden başka sebze yiyen yok arada oğluma çorbalarının içine ezip karıştırıyorum

selammmmmm
ne gelen var ne giden topigeee hafta sonu rehaveti çöktüüüü
ankarada hava bir garip bi açıyor bi kapıyorrr
ne giyicegimi şaşırdım vallaaaaa

bugün iç bacaklarımıı görüncee
en dogru kararııı aldıgımı farkettim plates le ilgilii
bir kaç video daha indireyim dedimm
ama baktım bütün hafta verilmiş nette hepsini indiridm
geçen hafa p.tesiden .cumaya kadarr
hepsinii yapmammı tavsiye edermisin zilimm

seninnn memelkett nireee bacımm
ben ankaradayım ve burasıda öleeee valla bakkalaaa bile giderkenn
bavulla gitcem yazlık ,kışlık baharlık koymak için
biz tayin nedeniyle ığdırdayız malesef canım
gökte gürlemeye başladı tırsıyorum:18:

selammm bugünkü menüm:

sabah klasik monti ve yaseminli yeşil çay

ara: sütü ve inciri pişirip yaptığım tatlı

öğlen soya soslu tavuk yoğurt ve salata

ara: erik

akşam da tavuk yerim heralde yoğurt ve salatayla

bende menümü yazayım
sabah
2 dilim kızarmış ekmek
yumurtasız menemen küçük soğan ve çeri domamtesle yapılmış
ligt peynir
yeşil soğan ve salatalık
öğlen
2 yumurtadan domatesli omlet
2bardak ayran
yeşil soğan
10 taen badem
akşam
patlıcan yemeği
salata
yogurt

ilerleyen saatler de erik ve çilek bir kaç tane de badem
spor 1 saat callan

slmm istanbulda da hava bi tuhaf bi açıp bir kapıyor ewde kaldık pazar pazar bebe sıkıldı babasıyla parka gtseler ben de plates yapsam baba oğul arasıra başbaşa bırakıyorum onları

11:00 2 kayısı

11:30 1 haşlanmış yumurta-domates-salatalık-maydonoz-çay-peynir

13:30 1 tb z.yağlı taze fasulye-yoğurt

17:00 şeftali yerim

19:00 kıymalı bezelye-salata-yoğurt yerim büyük ihtimalle

Son düzenleme:
slmn kısçelerim....
banum aynen hava tüm memlekette aynı cancağızım...oğlum ve eşimle dışarı çıktık bu gün.aynen dediğin gibi spor çantamın içine bez-ıslak mendil su hariç bir çift alt üst çamaşır,hırka,yelek,çorap,tişört,kısa ve uzun pantolon doldurup çıktık.hava kapatıp soğuyor hoppp gir bi yere uzun kulluları uzun bacaklıları giydir,hava açıp ısınıyor ter içinde kalıyor spy yeninden kısları giydir,atletini değiştir.resmen angarya otur evde daha iyi...altı üstü bi çarşıya gitçez,çocuk parka sanıyor kürek kova bisiklet ne varsa indiriyor arabanın bagajına:)birde bebek arabası görenler tatile gidiyoruz sanacak,çarşıya yada avm'ye gidiyoruz :))

lastik işine gelince üçlü sete hiç ferek yok banum.onu ancak 3 kişi bir olup alınır diye düşünüyorum.bende delta aldım hepsişuradadan 8.5 falandı yalnış hatırlamıyorsam.top, küçüktop,met ve lastik hepsni aynı anda sipariş etmiştim ben.tam diyatı aklımda değil ama o civardaydı.pembesi sertse pembe al sen o zaman.ben mavi almıştım.dün yalnışmı yazdım hatırlamıyorum ama bi daha yazayım dönüp aramaktansa ne yazdığımı.
yeşil:en yumuşak
pembe :0rta sert
mavi:en sert(erkekler kullanıyormuş daha ziyade)
ben dün sanırım yeşile orta pembeye yumşak yazdım gibi kalmış aklımda.ebruda pembe kullanıyor ve ordaki eren hocaya takılıyor bazen sen yeşili almışsın tabii kolay gelir sana bu hareetler diye.demekki yeşil en yumuşağı.
sen pembe al o zaman banum zedelenmesin kasların cnm...mavi bayağı sert gelebilir sana,arkadaşta 3'lü almış maviyle yapamadım dedi.
ve lastik zamanla yapışmaya başlıyor,hani çocukların balonları inince buruşup kalırya yapışık yapışık olur öle oluyor.ben ucuz bi talk pudrası aldım ondan çok azıcık serpiyorum balkonda çöp kocasının üstünde veya lavabonun içinde bi yerde ellerimin arasında ovuşturuyorum lastiğimi ayda 1 kere falan.düzeliyor o zaman...

ve pazartesiden bu yana olan günleri indirmiş olmana sevindim cnm.sen karın ve yanlara çalış kalça yapma sakın.senin alt kısmın küçük zaten hepten küçülürse fark daha bariz olur cnm.hoş durmayabilir o zaman omuzların geniş görünür..salı çarşamba hep karın yapıyor ama ebru takıl bakalım salı çarşambalara sen.bu haftada senin için daha dikkat ederim karın ve yanları yaptığı gün yazarım indirirsin.

monti tatlısı sormuştu birisi(kızlar bu ra aklım dağınık çok fazla o sebeple isim tutamaz oldum aklımda.nolur kusura bakmayın )

elmalı yoğurt tatlısı var en hafifinden.
elmayı yağsız olarak teflonda renleyip tarçınla(seviyorsanız tabi) kavurun.soğuyunca kup bardağı yada su bardağına yoğurdun koyu tarafından bir iki kaşık koyup üstüne kavrulmuş elmanın yarısını,tekrar biraz yoğurt ve elmanın kalanını döküp cevix serpip soğutup yiyin.çok yaptı monticiler bunu,sizde afiyet olsun:)

teşekkür ederim tarif için birisi yazmıs baya zaman önce kuru incirleri sütle kaynatıyosun sonra blendırdan geçiriyorsun tarçın döküp yiyosun tabi soğuyunca.. ondan yaptım baya da güzel oldu şekerli yani tadı tavsiye ederim herkese

evin biraz ileriisndeki bime gideyim dedimmm
anam gittigime gidecegime pişman oldum giderken gözlügümü almadım diye haflandımm
dönerkendeee bir yagmur bir tufann bebeleir naısl sürükledim bilmiyourm vallaaeve kendimizi zor attıkkk

zilişş
bend eakşam vericem sipariş 8.5 tl fiyatı ve pembe demekki dogruu sunu bulmuşum cnm .

benimde en korktugum şeyy ya altım dahada incelirse diye korkuyorum
bu hafta bakıcam bi işte şimdi hiç anlamıyorum hangisi bacak hansigi karın hareketi
am aben iç bacaklaırmıda sıkılaştırmak istiyourm karın günleirnde sıkışır dimii cnm

bende yürüşüşe gideceğim az sonra,çıkmadan bi daha bakayım dedim buraya.banum daha bu gün öğlen evin işini bitrirince duşa girdim valla sen geldin aklıma.banyoda boy aynası var dolabın kabağında cnm.orda eskiden bakardım o iç bacaklarım nine bacağı gibiydi o kadar spora rağmen.yumuşamış fil kulağı gibi olmuşlardı hele bir ara...şimdi varya bi gram fazlalık kalmadığı gibi ellediğimdede taş gibi valla cnm.bacak daireleri yap,lastikle bacak haereketlerini yapıyor zaten karın günündede onlarıda yap incelmesede toparlanır cnm...
haydin ben kaçar 7 km yürüyüp gelirim eve ...

zilimm sana artık platesle ilgili soru sormaya utanıyorum valla ya baydım snei biliyorumm
ama sne anlattıkça çok hevesleniyorumm
face de plates kardeşligi diye bir fan var allahım görmeliisn ya insanlar nasıl mutlu pltes yaptıklaır içinn

banuuuuum
kız ben senden hiç bıkarmıyım canım yaaa,ne istersen yaz sor,sorun canım hepimiz burda birbirmize yardım etmek için bulunmuyormuyuz tatlım...

bir ben teknolojiden uzağım galiba,ne facem var ne bişiy...öğrencilerde sorup duruyor geçiştiriyorum tamam açarım diye..
bu arada eşofmanı giydim tam dışarı çıkacağım dur bi bakayım balkondan dışarı dedim ,şıpır şıpır yağıyor müberek çıkardım üstümü başımı oturdum kaldım...

walla banum sen 2 ay yap şu plastesi bak ben yokken geldiğimde burda yeni fotolarınla karşılarsın artık beni...miss word adayı olursun walla cnm ,plates bittikten sonraki rahatlamayı anlatamam sana..iliğin kemiğin yumuşuyor resmen ve toksinlerin atıldığını hissediyorsun vücuttan,o derece arınmış oluyorsun...

ayyy zilimmm aç bi face kuuuu
cnm valla oradakilerd eöle diyor yaaaa naısl mutlular nasıl görmen lazımmm
küçük topta sipariş verem mi kuu?
20 cm lik varda yorumlarda begenilmemmiş sanırsam:26:

Ben de oğlumla babasını parka gönderdim bahsettiğiniz programı indirdim ama tv 8 den ebruliyi açtım videolar açılmadı lastiğim yoktu sanırım basen bacak için lastik önemli topum var büyüklerinden küçük topuda oğluşumun toplarından kullanırım dedim :)) lastik sipariş verdim şimdi kırmızı deltanın bakalım inş. Memnun kalırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…