Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

menün güzel petuşum ....yanlız zeytinler yeşilse sorun deyil siyahsa biraz fazla olmuş ...

Evet mizikle spor yapmak ayrıbir insanı şevke getiriyor ...

Baunu aklımdayken bu günün tarihini not al..... Ilerleyen günlerde ebrunun bu günkü pilates pr. Indir sadece ve fulll karın yaptık... Amanın ben alışkın olmama regmen zorladı ...
Pilates gereçlerine gelince zilime katılıyorum şart olan lastik . bide küçük TOP .BEN bebe toplarından aldım banu Ama normal oyun topu deyil aynı pilates topu yumuşacık hafif küçük okadar bide üstünde gülen bi surat var ..şimdi bide başka alrt çıkarmış ay hamgisini almaya yetişecez . Aynı işi genelde küçük topda görüyor .

Son düzenleme:
DAHA NU ÖYLEN YEDİM HŞ NOHUt. YEŞİL MERCİMEK . YEŞİLİK .. BOL BAHARAT.. LİMON NAR EKŞİSİ (KATKISIZ). AZ Z.YAG ..
HARİKA OLUYOR KISLAR . HEM ÇOK DOYURUCU HEMDE SAGLIKLI...

bebikim tazede olsa beyelyeyi bakliyat gibi düşün etle karıştırma ....
ögünlerinde salata nerde??????????????

diyarım ben inanıyorumki banum gibi birden inecek baskül ....
Dünki mönünde biraz kr.h. Agırlıklı olmuş .

günaydın mucuk mucukkkk

bugün
sabah
2 dilim kızarmış ekmek,peynir yeşillik, domates sosu(yağsız)
öğlen
2 elma
akşam
kuru fasulye ,salata ayran
afiyet olsun . Alttaki mesajında degerlendirim mönünü..
banum yine aneyyye kaçmışsın ...
Dedigim gibi yakında bu günki video çıkar nette o zaman indir bu günkini... Full göbişşşve yanlar

ayşem tabiki saece meyvelye ögün yapabilirsin ama bunu akşam kuru yiycem diye yapmana gerek yok . Birde sadece meyve yemeyin ardından 1 evuç kuru yemiş yiyebilirsin yada aygsız süt ürünü bu çabuk açıkmanı önler hemde ögün yerine geçer ...

tuzdan oldukça uzak durdum ve turşuda yemedim 2 kaşık falan fasulye yedim cacıkta 1 kaseydi

sabah 3 dilim kadar ekmek yemiştim 6-7 tane zeyitn biraz peynir
gerberacım güzel tuzdan sakınıyorum diyorsun .. Yanlız unutmaki zeytin , peynir gibi yiyecekler de baya tuz barındırıyor .. Ayrıca tuzla bir problemin yoksa bunlarında bş mahsuru yok tabi fazla olmadıgı müddetçe . Ama tuzla ilgili bi sorunun varsa bunlarada dikkat et canım .
Birde 2 kş fasulyeyle doydunmu ???

aebenim teşekkürler ne yapayım kalori yüksek bir yemek kuru gözüm korktukuruyemişi genelde yemeklerin yanında yada hemen sonrasında yiyorum genelde canım
bu günü de yazayım hemen
sabah
3 küçük dilim kızarmış t.ekmeği
domates sosu
peynir
yeşillik
öğlen
yarım tabak fasulye
salata
ayran
arada
1 elma yerim
akşam
2 haşlanmış yumurtadan salata ve yoğurt
2-3 saat sonra
çilek ve badem

offf karar veremiyorum cesaret edemiyorummm... :18::18::18::18:

dondurmamdan vazgecemiyorummm hepsinden vazgecerimde dondurmamı nasıl bırakırım bennn

denicem ama hemen olmasada hafta sonu hazırlıklarımı yapıp 2 hafta denicem... :26:

uralardayım zilim sabahları vakit bulamıyorum sonrada çokullar odaya sokmuyorlar kimsayi sınavları çok bugünlerde . Malum pc masa üstü bebelerin odasında .

Pilates konusunda aynen katılıyorum tüm yazdıklarına .
Bende başladım tekrar dr. Yapabilirsin dedi artık fazla rahatsızlıgımda kalmadı şükür ..
Yanlız . şu dikatimi çektı bu pilates yapmadıgım sürece yanlızca karnım biraz çıktı. Haliyle karın içe çakilince göbişde içe gidiyor . Ama kaslarımdan bişi kaybetmemişim hareketleri annen zorlanmadan yapabiliyorum

meyvişim illa monti yapmak zorundada deyilsin . Bence motiyle harmanla karışık bşliler yepabilirsin . Diyet konusunda maşallah bilmedigin yok artık Harmanla bilgilerini .etle ekmegi karıştırma . Dondurmanı karpuzunu ye ama nadir .. Bide ertesi gün telafi et. Tabi bunları yaparkende biraz kl. Hesapla . Hem seni kasmaz hemde kilo verirsin .
Sen tekrar 6.lı rakamlarımı gördün ???

afiyet olsun ayşem ..yanlız henüz yemedigin için mönünden geceki bademleri kaldırıyorum gece çilek yeter.. öylen elmanın yanında ye dedim ama o ögündü bu ara...

bu monti iyi hoşta şu karpuzda yasak olmasaydı yazın en sevdiğim meyvedir buz gibinasıl yemeden duracağım ben

slm kıslar,ancak girebildim,misafirim var yarın akşam için.mutfağı temizledim son olarakta pastamı yapacaktım. kreamyı çırparken mikser elimden bi kaçtı aman allahııııımmm
muffak dolabından tutunda halıya perdeye duvarlara küçük ev aletlerime her şeye krema iplik iplik sıçradı.ağladım walla,yeni silmiştim her yeri.yağlı yağlı krema oldu yine sildim.bittim yorgunluktan.daha süpürge ve toz alma var.offff....

aebenim hoşgeldin aplam,özledik valla seni...
ebrunun bu gün yaptığı full karındı evet ben araya kalçada sıkıştırıverdim o büyük topa geçince
ve artık süre 40 dk değil eskisi gibi.reklamda girince(ben reklamda hiç kalmadan bacak çalışıyorum aynen ebrunun dediği gibi) 50-55 dk'yı buluyor.iyice pestilimiz çıkıyor walla salı çarşamba perşembe günleri.
ebrunun yeni çalışmaya başladığı sourcle(sörkıl) yani plates çemberi bence hiç gereği olmayan bir alet.
onun yerine küçük top aynı işi görüyor.ev kalabalığı diye düşünüyorum.en azından şıu ana kadar o aletle yaptığı tüm hareketleri topla yaptık yani.farklı bir atraksiyonu varsa göstermediği onu bilmeiyorum tabisi...

meyvem ben de dondurmayı çok severim cnm.afedersin midemi üşütüp kusana kadar yerim ama yemiyorum.ve hazır dondurmalar (dün taylan kümelide doktorum proğramında söyledi) dondurma değil,donmuş kremalı şekerden başka bişey değil yani.kornet vs..klasik kornetlerde bile 210 kalori var.ama bir maraş kup dondurmada(küçük tek porsiyonluk olanda)110 kalori var.o normal dondurma gurubu bişey çünki.
2.aşamada hafta 1-2 kere krema olmayan dondurmalardan yiybilirsin cnm.kavun karpuzuda ölçüsünü bildikten sonra her gün ince bir dilim yersin.sorun olmaz.ama diğer yediklerini azıcık kısmassan kilo veremessin.yani tahterevalli gibi düşün bir tarafı ağırlaştırıken mutlaka diğer tarafı azaltmak lazım.aynı rutinde yerken birde kavun karpuz dondurma eklersen veremessin yani..

benim sınır tanımadığım tek meyve kiraz.daha dün bi kilo aldım akşam eve gelir gelmez yarını yıkadım yedim akşam yemeği niyetine.yemeğim hazırdı eşime ısttım yedi ben yemek hakkımı kirazı biraz daha fazla yiyebilmek için kullanmadım 2 tabak kiraz yedim onun yerine...acaipte tok tutuyor.
kilo aldıracağınıda bilsem vazgeçemiyeceğim tek yiyecek kiraz.ama neyseki öyle bişey yok,hatta ödem attırıcı:) yiyelim gari

evet 60 a dayandım ( yapamam die cok korkuyrum bakalım ortaya karısık bişiler yapcam artıkk

zilim zaten haftada 1 gün yiyorum dondurmamı iice kıstım kedimi zor dayanıyorum ama dayanıyorum işte ..
yaa buraya kiraz henüz gelmedi her yer kiraz bahcesi olduğundan gelsede haziranı buluyor yani burdakiler olunca ayy ayarlıcm artık bişiler bakalm yapamazsam kalori hesabı yaparım..

benim montiye dönmek istememin sebebi seker dengemi sağlamak montiyi bıraktıktan sonra regl düzensizliğim basladı 5 ayda 2 kez oldum. pcos direk seker dengesiyle alakalı bişi olduğundan monti beni düzene sokmustu acıkcası derdim daha cokk bu kilo vermek için porsyonlarımıda azaltırım yeterki sekerim dengede kalsın..

ay zilim düşündümde mutfagın halini.. Kolaygelsin ..
Biliyormusun bazan aynı gün aynı şeyleri yapıyoruz .TELAPATİMİ VAR ARAMIZDA NE ..
..evet pilates satleri uzadı , kalkmıyorum reklamlarda calden hatırlarsan buyun hareketleri vardı ek olrak onu tavsiye ederim boyNa çok etkisi oluyor .
Ebru bitince 15 dk kalça yaptım bende . Sonrasındada 20 dk müzikle yıldız tilbe misali dans. . Bir döndüm pir döndüm yani spora...
Sörkıl 2 a gelince tek diger aletlerle yapılmayan selülit hareketi yapmak için yatıyoruzya ve bacak arasına sıkıştırıp yapıyor . Sadece o hareketlde lazım bence . Aslında oda büyük topla yapılabilir . Gerek oldugunu sanmıyoru ..
Benim lastigimde ebrunun o 3 lü lastikleri pembeyi kulanıyorum mavi çok sert . Yeşilde çok yumşak .

Dondurma konusuna gelince tabi herkes gibi bende çok severdim . Geçen seneye kadar . Ne oldu anlamadım dondurmayı cenim çekmiyor .hatta bebelere alınca diyet yaptıgımdan yemiyorum sanıyorlar yalvarıyorlar anne illa sende ye diye ama yok itici geliyor ..
Onun yerine kaymaklı ekmek kadayıfı yesem olurmu ...
Neyse size doyum olmaz . Bebeler geldi karınlarını doyurayım .. Birde mutfak için son ölçüye gelecekler . Hepinizi öptüm .
Bi çogunuzzu göremiyorum sayfalarda nirdesiniz...

Son düzenleme:
meyvem iş şeker dengesine ve saglıga dayndıysa . 1. Aşamaya dönüyorsun ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…