meyvem iş şeker dengesine ve saglıga dayndıysa . 1. Aşamaya dönüyorsun ....
benim burda işim o kadar zorki meyve ve sebze konusunda doğru düzgün gelmiyor.dün çilek alırken adam bu son artık gelmez buraya dediyerlisi çıkar kendileri yer satış olmaz dedi.kirazda yeni kg su 15 tl
düşsün kiraz alıcam artık burda bol bol kayısı ve elma var. kayısı serberst mi,bide nettari,seftali falan serberst mi
anaammmmmmmmmmmmmm üzümde mi yasak ben çekirdeksiz üzüm hastasıyım bu yaz zor gececek benim içinserbest canım kayısı nektari seftali...
yasak olan kavun karpuz üzüm diğer meyveler serbest...
anaammmmmmmmmmmmmm üzümde mi yasak ben çekirdeksiz üzüm hastasıyım bu yaz zor gececek benim içinsevdiğim tüm meyvalar yasak normalde pek meyva yiyen biri değildim sevdiğim muz,karpuz,üzüm elme.içinde bir elma serbest çileği bile en çok bu sene yedim
ben onu saymadım bile bende çok seviyorum dondurmayıalısırsın alısırsın
bak dondurmamdan vaz gecip baslıcamm
benim burda işim o kadar zorki meyve ve sebze konusunda doğru düzgün gelmiyor.dün çilek alırken adam bu son artık gelmez buraya dediyerlisi çıkar kendileri yer satış olmaz dedi.kirazda yeni kg su 15 tl
düşsün kiraz alıcam artık burda bol bol kayısı ve elma var. kayısı serberst mi,bide nettari,seftali falan serberst mi
günaydın canımcanım nerdeydin sen ??
bu arada biraz dişini sık sonra üzümünü de karpuzunu da yersin az az inmek istediğin kiloya indiğinde çok daha keyif alarak yersin
günaydın canım
ığdırın bir ilçesindeyimsıkıcağım artık bir an önce inseydim istediğim kg ya sabırsızlanıyorum
slm kıslarcım....
petuş takvim yaprağı gibiğsin valla cnm,her gün bir faydalı bilgi yada fıkra yayınlıyorsun bizde keyifle okuyoruz:13:
masum geçmiş olsunanam anam anammm vay vay vayyyyyyy
ben geldimmmmmmmm
sormayın bacılar çok fenayım çokkkkkk
p.tesii günü gündüz yaptım platesii ve 2 gündür kas gevşetici içiyorum et ezigi bumu bilmiyorum ama çok fenayım adım atamıyorum
ebrunun ayakta yaptırdıgı bi rhareket vardı topla onu yaptımm ve beni mahvettii
kas gevşetici içiyorum zor harket ettim 2 gündür bugün bira ziiyimm
ocak ayındannn olan videoları indircme başka yolu yok yaaa
incelmek için bir sebebim daha varrr
bayramd atatile gidiyoruz kemeree rezarvasyon yaptırdıkkk
baya kalabalık bir grup gidiyoruzzz
bu yıl bir planımız yoktu ve rahattım biraz ama 3 ayda ne kadar incelirsem artık
ve diger kıslarr hepicinizi öptümm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?