Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

selamlar bugünkü menüm

sabah klasik monti

ara: 3 kuru incir

öğlen : ıspanak kavurması ve yoğurt

ara: erik

akşam : kararsız

benim burda işim o kadar zorki meyve ve sebze konusunda doğru düzgün gelmiyor.dün çilek alırken adam bu son artık gelmez buraya dediyerlisi çıkar kendileri yer satış olmaz dedi.kirazda yeni kg su 15 tl
düşsün kiraz alıcam artık burda bol bol kayısı ve elma var. kayısı serberst mi,bide nettari,seftali falan serberst mi

serbest canım kayısı nektari seftali...

yasak olan kavun karpuz üzüm diğer meyveler serbest...

serbest canım kayısı nektari seftali...

yasak olan kavun karpuz üzüm diğer meyveler serbest...
anaammmmmmmmmmmmmm üzümde mi yasak ben çekirdeksiz üzüm hastasıyım bu yaz zor gececek benim içinsevdiğim tüm meyvalar yasak normalde pek meyva yiyen biri değildim sevdiğim muz,karpuz,üzüm elme.içinde bir elma serbestçileği bile en çok bu sene yedim

alısırsın alısırsın
bak dondurmamdan vaz gecip baslıcamm

canım nerdeydin sen ??
bu arada biraz dişini sık sonra üzümünü de karpuzunu da yersin az az inmek istediğin kiloya indiğinde çok daha keyif alarak yersin

Kızlar günaydınnn bugün tükkanı ben açtım herhalde haydi bakalım güzel bir çarşamba olsun hepimiz için

Dünün özeti: -Menüye aynen uyuldu.
-Akşam yemeği olarak arkadaşımda patlıcan yemeği,lor salatası,yoğurt yedim.
-Spor yapamadım ama akşam saat 21:00 gibi eşimle alışveriş merkezine kadar yürüdük 1 saat kadar dolandık,sonra arkadaşlarla lunaparka gittik ne deli şeyler gelmiş binmez olaydım önceden hiç korkmazdım dün korkudan zangır zangır titredim sanırım yaşlanıyorum :))
Hareketli geçti yani eve dönüşte onlar dondurma,tatlı yedi ben sade bir türk kahvesi içtim birde soğuk su canımda çekmedi zaten.

Sabah
1 Elma
2 tane taze kayısı
1 bardak Ayran

Öğle

Arnavut ciğeri
1 kase yoğurt
Salata

Akşam
Soğanlı pazı kavurma
Yoğurt

Spor : 1 saat tempolu yürüyüş.

Bunlara Dikkat Ediyor musunuz?
• Yumurta satın alınırken; marketlerde soğuk ortamda muhafaza ediliyor olmasınadikkat edilmelidir.

• Yumurtanın kabuğu temiz, düzgün görünüşlü, yeterli kalınlıkta ve az pürüzlü olmalıdır. Çatlak ve kırık yumurtalar satın alınmamalıdır. Bu yumurtalar tazeliğini daha çabuk kaybedip, bozulur. Mikroorganizmaların üremezi için uygun bir ortam oluşturulurlar.

• Ev şartlarında yumurta buzdolabında (0-5oC), çabuk bozulmasını önlemek için alınan orijinal karton kutusu içerisinde, yıkanmadan saklanmalıdır. Yıkandığı takdirde doğal koruyucu tabakasını kaybeder. Bu nedenle yumurta kullanılacağı zaman yıkanmalıdır.

• Yumurta buzdolabında; peynir, soğan, balık gibi güçlü kokusu olan besinlerin yakınında saklanmamalıdır. Çünkü yumurtanın kabuğu gözeneklidir ve yumurta güçlü kokuları emebilmektedir.

• Yumurtaların, iyi kaliteli olma özelliğini kaybetmeden 4-5 hafta içerisinden itibaren 3-4 hafta içerisinde tüketilmesi gerekir.

canım nerdeydin sen ??
bu arada biraz dişini sık sonra üzümünü de karpuzunu da yersin az az inmek istediğin kiloya indiğinde çok daha keyif alarak yersin
günaydın canım
ığdırın bir ilçesindeyim sıkıcağım artık bir an önce inseydim istediğim kg ya sabırsızlanıyorum

slm kıslarcım....

petuş takvim yaprağı gibiğsin valla cnm,her gün bir faydalı bilgi yada fıkra yayınlıyorsun bizde keyifle okuyoruz:13:

bu gün topik sessiz kalmış.bende gelemedim,sabahtan beri bacaklarım totişime vuruyor bir aşağı bir yukarı speddy gonzales gibiyim.başım döndü valla.birde parçağımda halk arasında dolama denilen bişey çıktı.(şeytan tırnağı gibi bişey çıkarya tırnağın yanında onu koparttım) iki gündür de misafir nedeniyle temizlik yaparken çamaşırsuyu,yağ sökücü vs..ile uğraşırken iltihap kaptı sanırım ,balon gibi şişti küçük parmacığımyarınada inmesse eşim tıbbi müdahale ile alacağım dedi..iğğğğğğ(tırs tırs tırss,üç buçuk ,üçbuçuk,üçbuçuk:18::18::18::18::18:

meyvişim sen iyisimi gel montine canım,monti amcanın şevkatli kollarına bırak kendini(türk filmi gibi oldu:97::97::97:
hatta 1.aşamayla başla 1 ay sonra 2.aşamaya geçersin.o zaman kavun karpuz yersin birazcık..
diyar ne yaptı acep?
banuşta anasında yine,çok izin veriyorum bu banuya ben bu sıralar.hadi bunalıma girmesin diye ama gelsin alacağım ifadesini 1 dur gel demeyi unutmuşum oda cozuttu gidince.bak 2.gün oldu yok...
kız banuuuuuu gittin gelmez oldun.ben bi gideyim 2 ay gelmiycem görürsün sen...

zilim buralardaydım ama işten fırsat bulup okuyamadım parmağın için geçmiş olsun yerinde duramıyon sen :) anladım ben onu

hayırlı akşamlar . gögü bol gürleyen angaradan ....

bende menümü yazayım
sabah
3 dilim kızarmış t.b.ekmeği
domates sosu
ligt peynir
yeşillik
öğlen
2 haşlanmış yumurtadan yapılmış salata
2 bardak ayran

arada
1 elma 1yeşil çay
akşam
3 tane ızgara köfte
salata
yogurt

2 saat sonra çilek 10 tane badem

anam anam anammm vay vay vayyyyyyy
ben geldimmmmmmmm
sormayın bacılar çok fenayım çokkkkkk
p.tesii günü gündüz yaptım platesii ve 2 gündür kas gevşetici içiyorum et ezigi bumu bilmiyorum ama çok fenayım adım atamıyorum
ebrunun ayakta yaptırdıgı bi rhareket vardı topla onu yaptımm ve beni mahvettii
kas gevşetici içiyorum zor harket ettim 2 gündür bugün bira ziiyimm
ocak ayındannn olan videoları indircme başka yolu yok yaaa

incelmek için bir sebebim daha varrr
bayramd atatile gidiyoruz kemeree rezarvasyon yaptırdıkkk
baya kalabalık bir grup gidiyoruzzz
bu yıl bir planımız yoktu ve rahattım biraz ama 3 ayda ne kadar incelirsem artık

zilimmm
ay okudummm mutfagının haliniii düşünemiyorumm ya ne igrnçç bir duygu
aben ablam send eçok gelmişsin topige kaçımrılım sneii

ve diger kıslarr hepicinizi öptümm

canlar herkesler uyumuş topik gene ıssızları oynuyor:)
misafirleri yolladım,bulaşıkları makineye tıktım ortalığı topladım,oğluşla kocişi uyuttum dünya bana kaldı ohh be sessizlik ne güzel şeymiş,kafam dinlendi walla

banu hanım teşrif etmişler efeem hoşgelmişler sefalar getirmişler.
kızım sana birden en ağırından başlama demedikmi niye dinlemiyorsun hıı
et kesiği olmuşsun valla 1 haftada zor iyileşirsin canım benim:94:çok geçmiş olsun.ama ben sana kendini yormadan acıdığını hissettiğin gibi bırak dedim cnm niye kendini mahvedene kadar yaptın tatlım..bayrama kadar platese devam edersen bayağı incelirsin cnm,azıcık iyileşince kaldığın yerden devam et.ama biraz daha eski videolarla tabiisi...

yarın sabah görüşürüz kızlarcım...haydin ben kaçar

slm kıslarcım....

petuş takvim yaprağı gibiğsin valla cnm,her gün bir faydalı bilgi yada fıkra yayınlıyorsun bizde keyifle okuyoruz:13:

NE EDEM BEN DE YAZMASAM 3-5 kişi dışında kimse bişi yazmıyor zillim

masum geçmiş olsun
tabi kaptırdın kendini bir çırpıda yapıverince böle oldu şimdi pohunu yimiş davuk gibim düşünüyomusun nerde hata ettim diye
ya o acı fenadır biliirm birazcık sürecek sık dişini ve iyice ısınmadan yapma hareketleri ve abartma tabi yoksa etinde kesilir soluğunda un çuvalı gibim kalırsın vallaha benden dimesi

ohh tatil planıda hazır dimek buralara geliyorsunuz buraları şimdi çok güzel ama yakında sıcaklar başlar olsun genede güzel hele de kalabalıksanız eminim çok keyifli geçer olimposu görmedi isen mutlaka orayada uğra derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…