Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

günaydın...............

zilim
topla ayakta yapılan hareketi yaptım
ocak ayından videolar indircem ama henüz bi karın videosu bulamadım ya maksiplus çıkıyor yada
karışık bugün iice bakıcma birde nette varmış ebrunun ilk dv d si ama bulamadım
siparişimde yola çıkmış hb dan almıştım yarın gelir sanırım..

petunyaa
cnm biz baya bir kalabalık gdicezzz tatilee 7 aile 14 büyük 8 çocuk
herkes 1 bebe bende 2 nasıl rahat ederim bilemiyorum ama
baya eglenceli geçicek sanırım kemere geliyoruzzz
bu yıl yoktu tatil planı ama işte kısmetmiş demekkii
dahada incelmeliyimmmmmmmmmm

evet kalbalık derken yeniçeri ordusu gibi olacağınızı tahmin edememişim ama emin ol ekşınlı bol hareketli geçer ayrıca arada bebeyi satarsın birilerine az o bakar az öbürü derken arada soluklanırsın
incelme kısmına gelince incelirisn elbet ama çok acele etme bence sonra kesiliyosun malum

Dünün özeti:
-Menüye aynen uyuldu.

-Spor yapıldı öğlen arnavut ciğerini çok kaçırdığım için yürüyüşü fazla yaptım 1 saat 20 dk hızlı tempo yürüdüm.

Bugün kü menüm şöyle

Sabah
Ekmek yemedim
Peynir
5 zeytin
Maydanoz,biber,salatalık
Domates,yarım ceviz

Öğle
Türlü (yasaksız sebzelerinden yerim)
1 kase yoğurt
Salata

Akşam
Izgara türü et
Ayran
Salata

Spor : 1 saat tempolu yürüyüş

Son düzenleme:
meyveee
nasılsın cnm dün gelmişsinnn ,nerelerdesin kaçak
birde sneinn regli düznein neden bozuldu acaba yaa:26::26:
bende 2 aydır monti yapmıyorum amaa yinee gününd eoluyor reglimm
korkuyorum her ya olmayacakmı diyee ama günü yaklaşınc aoluyor

masumum regl eskisi gibi olmuyorum
montiye baslamayada cesaret edemiyorum bu sabah tartıldım 58.7 geldim ama işte offff napıcam bilmiyorum ben yaaaa

masumum regl eskisi gibi olmuyorum
montiye baslamayada cesaret edemiyorum bu sabah tartıldım 58.7 geldim ama işte offff napıcam bilmiyorum ben yaaaa

meyvee ya kilon bence gayet iyi kendiniii kasma kastıkça veremiyor insan
sne dikkat ederek devamö et korumya çalış

meyvee ya kilon bence gayet iyi kendiniii kasma kastıkça veremiyor insan
sne dikkat ederek devamö et korumya çalış

canım zaten sorun kilom değil zayıflasamda olur zayıflamasamda regl düzenim beni cok bunaldıyor yani düzensizliğim her seferinde ilac kullanmak acayip sinirlendiriyor...

canım zaten sorun kilom değil zayıflasamda olur zayıflamasamda regl düzenim beni cok bunaldıyor yani düzensizliğim her seferinde ilac kullanmak acayip sinirlendiriyor...

bazen zayıf insanlarda da olabiliyor tabi
tarçınlı yogurt etki etmiyor mu sana
yada civanperçemi filan
ben 90 kilo iken 50 günü bile buluyordu regli olmamm
geçen yıl c.perçemi içtim 6 ay hergün
sonrada tarçınlı yogurt yeidm hergünn mutlaka şimdi düzene gridi
ama tabi bazne bunlar yeterli olmaya biliyor,
pko nun dda derecesi önemli
inşş bi yol bulurusn cnm sende
eger monti ile düzeliyorsa 2. aşama devam et sned ekuşum

masumumm 2. asama yeterli olurmu bilmiyorum tarcınıda bıraktım cünkü tarcınlı yoğurt cok midemi bulandırıyor cay içiyordum buraya gelmiiyor artık cayda..
napıcam bilemedim ki yazında sıcakseyler hiç içilmiyor..

1. asamayada cesaret edemiyorum yapamazsam iice dengem bozulur bu kess biliyorsun beni..
dur bakalım zaman ne göstericekk..

:26::26::26::26::26:
meyvişş hayırlısıı cnm
ama benimde cesaretim ok şahsen monti yapmaya artık
ama çok sveiyourm montiyi

zilim
aklıma gelmişken yazayım
geçen fırındaa kızartma yapayım deidmm
ama olmadı ya
kabak,patlıcan,biberr vardı 1 yk yag koydum tuz attım karıştırdım
ama yaglı kagıt yoktu aleminyum folyo serdim altınaa
bayada tuttum fırınd ayarım saate yakın
ama patlıcanlar pişmemiştii

nird eyanlış yaptım
diyiverbi

slm kıslar...kandiliniz mübarek olsun...
laptobu açtım ama bir türlü bakamadım banum,oğluş uyandı yedir içir vs... sonrada dua okudum poğaça pişirdim hayır için derken ancak bu saat oldu ...

banum fırında kızartma yapmak için cnm önce pişirme kağıdın olacak yoksa yapışıyor tepsiye yada folyaya.zaten folyoyu drek gıdalara temas ettirmeyin kesinlikle.alzaymer riskini yükseltiyor ve sağlık açısından zararlı..
(pişirme kağıdı eskiden bimde vardı ve çok ucuzdu.1.90tl idi. ama satıştan kalktı geçen yıl.piyasada 3,5-4 tl civarı ama şok markette 1.79 muydu neydi ordan alın derim çok iyi üstelikte kalitesi.)

banucum pişireceğin kabaksa doğra derin bir kasenin içine üzerine tuz serp yağ gezdir 2 yemek kaşığı kadar.harmanla yağlı kağıt serilmiş tepsiye gelişigüzel yaydır.iki kat olmamalarına özen göster.tek sıra olacak şekilde yaydırt elinle.
patlıcan kadifemsi bi sebze olduğu için onu elinle krem sürer gibi yağlaman lazımdı ondan olmamıştır cnm.bir çay tabağına azıcık z.yağ döküyorum ben patlıcanları dilinleyip(kalın olmasın) elimi yağa batırıp patlıcana sürüyorum .onlarıda tek sıra dizip üzerine tuz serpiyorum.
biberide elimle yağlıyorum dışını tuz serpip diziyorum ..en çabuk biberler pişiyor onlar pişince alıyorum fırının dışına diğerlerinin pişmesi için kapağı tekrar kapatıyorum .yada diğar sebzeler piştikten bir süre sonrw biberleri koyuyorum tepsinin bir köşesine hepsini aynı anda çıkartıyorum cnm.

hatta şu sıralr taze patatesler çıktıya,onların en küçük olanlaarını ikiye bölüp kabuklarını hiç soymadan(çok iyi yıkayarak) z.yağı,kekik,tuz,biberle veriyorum fırına eşim ve oğlum yemeye doyamıyor..çocuklarınıza yada eşinize de patates yapabilirsinizz kıslar..

menümü yazayım
sabah
3 dilim küük t.b.ekmeği kızarmış
lıgt peynir
domates sosu
yeşillik
öğlen
tavuk
salata
1 bardak ayran
akşam
elma
salatalık
çilek badem
1 saat callan

yarın bildirim var reglimde yaklaşıyor akşam meyve öğünü yaptım sadece

iyi akşamlar ....kandiliniz mübarek olsun rabbım ne duanız varsa kabul etsin .
3 aylarda başladı yaklaştı ramazan ....
dün measjlarınıza cevap yazdım göndericem derken elektrik gitti . hemen geri geldi ama pc kapandı ..
tekrar yazmayada üşendim ..

banum kızarmaları zilimin dedigi gibi yaglı kagıt üstüne koy ..
ben nasıl yapıyorum tüm malzemeleri dogruyorum bir büyük kaseye,üstüne ne baharat seversen . 2 kş z.yag birazda domates hepsini harmanlıyorum yag baharat ve domatesin suyu hepsini kaplıyor ...
ve fırının üst ızgara bölümüne koyuyorum ve en yüksek ısısını ayarlıyorum 15 dk bile sürmüyor pismesi . yogurtla harika oluyor .özelikle biberve kabaklara bayılıyorum ...

ayşem mönün güze ........

kıslar begeni butonu bazan çalışmıyor bende sizdede oluyormu?

meyvem 2 aşama yap en azından şeker dengen düzelir..
banuu tail yalu görünmüş gızz...:87: hadi bakalım ..
geçen gün sana tarih vermiştim sadece karın pilatesi için ...ama okumuyorsun galiba .
..artık ben neyaparsam yapayım kaslarım agrımıyor ... sadece kemiklerimi sakatlıyorum .

tükkan kapanmış,herkes dizi izliyordur şu saatlerde

aebenim aynen benimde kaslar hiç ağrımıyor artık,bazen oğlumla met kavgası yapıyoruz o galip gelirse yerde yaparsam oturma kemiklerim acıyor.yada pubiğim

kıslar herkes yediği tam buğday ekmeğini nerden aldığını ve makrasını yazarsa birde sert yani doygun ekmekmi yoksa yumuşak ekmekmi olduğunu yazarsa sevinirim.bir arkadaşımda bingölün bir ilçesinde görev yapıyor ve tam buğday ekmeğini nerden nasıl bulurum dedi.dur bi araştırayım dedim.onun için sordum...yani en azından heryerde bulunabilen marka yada market işi ekmek yiyenler yardımcı olurlarsa sevinirim..arkadaşımda montiye başlamak istiyor.yardımcı olmak istiyorum ona..

tam buğday ekmeği aslında sert buğday unuda denilen unmuş.kabuğu alınmadığı için sertmiş buğday taneleri.ve piyasadaki yumuşak olan tam buğday ekmekleri tam buğday değilmiş.sertse orjinalmiş yani...bilginiz olsun ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…