Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Zilim ok bi gum pilates bi gun yuruyus ama kontrol edin beni ya lutfen.
Aebenim benimko araba alsa kosu bandi istemem saka bi yana cok talepkar bi esim ben
bugün hangisini yaptın ocdim . pilatesmi yürüyüşmü .
Gunaydinnnnnnnnnnnnnnnnn gununuz bereketli mutlu huzurlu olsun insallah
ne güzel dua .amin .

ayşem nasılsın takım ilerini yoluna koymaya başlamışsın senin adına sevindim .

banum daha iyisindir inşallah .

yarın tartı günü hatunlar unutmayın ....:18::18:

ömrümüz olursa yarın görüşürüz inşallah hayırlı gecler .

Aebenim ben cok dagildim bu aralar namazimi bile duzgun kilamiyorum turkce hatim edecektim onu bile okuyamiyorum hep bi vicdan azabi geciyor gunlerim anlamadim gittu.yemek yemek bile istemiyorum ama elim ayagim titreyince ki bas donmelerimde basladi nes falan yiyorum cok bilincsiz hareket ediyorum.
Bugun yuruyus yaptim ama 1,5 km sadece.yeterlimi ki acaba ne kadar yurumem lazim.

Aebenim ben cok dagildim bu aralar namazimi bile duzgun kilamiyorum turkce hatim edecektim onu bile okuyamiyorum hep bi vicdan azabi geciyor gunlerim anlamadim gittu.yemek yemek bile istemiyorum ama elim ayagim titreyince ki bas donmelerimde basladi nes falan yiyorum cok bilincsiz hareket ediyorum.
Bugun yuruyus yaptim ama 1,5 km sadece.yeterlimi ki acaba ne kadar yurumem lazim.

yatmadan önce girip okuyayım dedim..
misafirim vardı eski okulumdan arkadaşlar geldiler...az evvel gittiler ortalığı topladım şimdi oturdum.

aebenim akş 113 çıktı aplam.demirim iyiymiş,karaciğer enzimlerin vs.hepsi normal çıktı...bayağı bişeylerme baktılar aplam herşey iyi hoşta açlık kan şekerim biraz düşündürücü:44: ama bi gün önceki hurmalar bir sonra tırmalar oldu galibainşallah öyledir..yoksa gerkten tırmalıycak beni yediklerim...

ocd'im cornflex'ler şeker yükü be tatlım..ben bazen okula giderken hızlı kahvaltı edeyim diye yiyip çıkıyorum ama onunda yarıdan fazlasını yulaf ezmesi ile karıştırıyorum ..şeker tadı beni uzun süredir rahatsız ediyor(o sebeplede hayret ettim benim şekerimin yüksek olmasına) bu akşam un kurabiyesi ve browni yaptım şu an mutfakta duruyorlar aklıma bile gelmiyor...eşimde sevmiyor browni ve un kurabiyesini yarın sabah olduğu gibi okula götürücem iksinide...

banuş hemen gel yoksa çok fena olucak bak söylemedi deme tutucam saçından sürüye sürüye getiricem seni topiğin ortasına kadar seniaebenim sen bişey de şuna gelsin walla fena yapıcam hatunu ..bak didişecek insan bulamıyorum.ocd'im zaten kan şekeriyle uğraşıyor bana laf yetiştirecek takati yok garibimin..

ben şincik 40 dk.yürüyüşümü yapayım sonrada duşumu alır yatarım..yarın görüşürüz haydin iyi iyi geceler...

hayırlı cumalar efenim hepinize...
ama kimseler gelmemiş...özelliklede banumu arıyor hep gözlerim:18: ama yok ..:26:

ocd'im şeker yüklemesi mi yapacaklar?banada yapacaklar 2 hafta sonra..gebeliğimde yapılmıştı bir kez..iğğ şekerli su içince öğür öğür bi hal olmuştum..şimdiden geçmiş olsun cnm sanada..şeker ihtiyacını karşılamak için şunu dene mutlaka ben günde 2 kere yapıyorum yemelere doyamıyorum valla.özellikle şekersiz türk kahvemin yanına keyif için yapınca 4 köşe oluyorum valla.gün kurusu kayının içini açıp 2 tane fındık sıkıştırıp kapat.2 tane sabah kahvaltından sonra ye 2 tanede ada öğün gibi öğleden sonra kahveyle dene bak valla çok güzel oluyor...

aebenim nerelerdesin yine ,terki diyar eyledin bizide evinide aplammm

bu arada sabah okul çıkışı bir araba bulmuş eşim geldi aldı beni gittik gördük öğleden sonrada satışını yaptık..rahatladım çok şükür...şimdi eşimle oğlum yıkamaya temizlemeye götürdüler...alemin ellediği direksiyonu oturduğu koltuğu içime sinip dokunamadım.. 2 yaşında bir araç inşallah kazasız belasız sürmeyi nasip eder rabbim..

kujum, takyim, ayşem nerelerdesiniz yahu...:26:

hayırlı cumalar dilerim .(biraz geç olsada ).
cumaları toplantım var kıslar sabahda migdem fena oldu giremedim .

zilim banum anesindedir mutlaka . umarım iyidir bi arayım dedim fırsatım olmadı :26: birazda çekindim .

zilim açş. baya yüksekmiş zilim inşallah hurmalardandır .
ocdim namazını tam kıl bu seni daha rahatlatır .

koca cuma bi zilim gelmiş:26: nerdesiniz hani cuma kilo bildirimi yapacaktık ..
benim kilo bu sabah 65. 5 du . aslında tekrar 64 .5 olmuştum gözlemeler tırmaladı sanırım . birde regl oldum onunda etkisi vardır .

zilim inş. hurmalardadır sorun yoktur
ben senin resimlerini bekliyorum merakla
aeben ablam bende sabitim bu hafta msafirim vardı düzensiz oldu menülerim önümüzdeki haftaya bakıcaz artık

merhaba monti sayfasının çıtırları ve çıtır adayları
ben motiye başlamadım ama kendimi hazırlamaya çalışıyorum
kitabı okumaya başladım hem de jet hızıyla
yani anlatılanları geçip direkt 1. aşamada ne yenmeli, alternatifler ne şekilde olmalı falan...
en azından boşlukları sonra doldururum bi şekilde ztn sizden az çok öğrendim bazı şeyleri
bu arada elele dergisi bu ay 20 diyet listeli küçük bir kitapçık veriyor, aldım demin
bu ay formsante yerine onu aldım
içinde banu kazanç ve michel montignac da var...
bakalım bu akşam ona da göz atcam
sizleri de elimden geldiğince takip edicem, gaza getirmeye çalışıyorum kendimi 2 gündür...
neyse çok yazdım hepinize sevgiler....

dün
sabah aynı
öğlen 3köfte(ekmeksiz),domates,yoğurt
akşam 2 köfte,tavukdomates,salatalık, közde patlıcanyem. yeşillik,marul
3 litre su
bugün
sabah aynı
öğlen tavuk göğüs,domates,salatalık,yoğurt
ara az kuru kayısı,badem,ceviz
akşam tavuk,patlıcan yemeği,yeşillik,domates,tavada mantar
3 litre su ve evde spor

ve 2 haftada yaklaşık 5 kilo gitti.

68 kg. Yarin sinav var bana dua edin.optum hepucugunuzu

rtabbım zihnini açık etsin inşallah ocdim .

kıs 68 mi oldun .? ben senin kilonu takip edemez oldum . her hafta kilo bildirmek iyi olacak

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…