Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

ablacım hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnasılsın?

çok şükür iyiyim lilişim .
diyete adepde olmaya çalışıyorum, ama evde olmayınca birde hafta sonu uçuyor diyet . ben buna bir çözüm bulmalıyım yoksa 2. gün diyet 3. çozutmak yanı yerimde saydırıyor eh bunada şükür diyorum bazan en azından iskender ardından kaymaklı künefe yiyince kilo almıyorum bari.

tek tesellim sabah yürüyüşlerine düzenli olarak başlamış olmam . e buda bişidir diyorum ama ikna olmuyorum .

Son düzenleme:
maşallah ablacım
ben de bugun işte sıfırdan bi başlangıç yaptım monti değil ama işte düzenli ve güzel bir beslenme oturtayım, birazdan da sporumu yapcam işte...

yağmur çamur pazara gittk geldik oğlumla....birde reglimin ilk günü bacaklarımın ağrısından spor yapacak halim kalmadı..dünde yapamamıştım artık yarın telafi ederim..yada takatim olursa akşama..

walla bi gün yaz gbi bi gün kış...geçen hafta incecik gömlekle okula okula gittm bugün beremle-derimontumla pazara
dur bakalım yarın karmı yağar kısa kollumu gezeriz allah kerim...:26:

kaç gündür kombi kapalıydı bu gün cayır cayır yaktık içim üşümüş zor ısınıyorum..sizlerde regl döneminizde çok üşürmüsünüz ?

kansız da değimişim geçen tahlilde bakıldı bişey çıkmadı ama canım çekiliyor sanki...

ben azıcık örgümü öreyim bari kendimi bazen annane -babanne modunda görüyorum oturma odasının yere kadar bi camı var önndede 2 tane tekli berjer..ben ortada sehpaya kahvemi yada bitk çayımı alıp dizlerimede diz battanyemi atıp örgümü kakalıyorum paso bir tek gözlüğüm eksik ama valla terapi gibi geliyor örmek bana yahu...

yağmur çamur pazara gittk geldik oğlumla....birde reglimin ilk günü bacaklarımın ağrısından spor yapacak halim kalmadı..dünde yapamamıştım artık yarın telafi ederim..yada takatim olursa akşama..

walla bi gün yaz gbi bi gün kış...geçen hafta incecik gömlekle okula okula gittm bugün beremle-derimontumla pazara
dur bakalım yarın karmı yağar kısa kollumu gezeriz allah kerim...:26:

kaç gündür kombi kapalıydı bu gün cayır cayır yaktık içim üşümüş zor ısınıyorum..sizlerde regl döneminizde çok üşürmüsünüz ?

kansız da değimişim geçen tahlilde bakıldı bişey çıkmadı ama canım çekiliyor sanki...

ben azıcık örgümü öreyim bari kendimi bazen annane -babanne modunda görüyorum oturma odasının yere kadar bi camı var önndede 2 tane tekli berjer..ben ortada sehpaya kahvemi yada bitk çayımı alıp dizlerimede diz battanyemi atıp örgümü kakalıyorum paso bir tek gözlüğüm eksik ama valla terapi gibi geliyor örmek bana yahu...

herkese iyi akşamlar,

sabah 1/2 litre ılıksu,
yarım saat sonra tereli,rokalı,light peynirli,tambuğday ekmekli sandviç,çay
öğlen,ıspanak yemeği,yoğurt,çay
arada 2 kuru kayısı( saat15:30)

arada badem,ceviz,7 bitkili çay(saat17)
akşam,mantarlı,tavukgöğüsten yapılmış küçük güveç,üzerine 2 dilimkaşar,domates,salatalık,közlenmiş patlıcan(saat18)
1 kaşık süzme yoğurtlu ıspanak
3 litre su
Lily,müslisine kuru üzüm kullandığını söylemiş.Acaba yeniliyor mu?Yoksa kilo koruma döneminde mi yeniliyor?
Buğday özü(ruşeym) marketlerde var mı?

kızlar nasılsınız? dıyet ne durumda kılo verenleri tebrik ediyorum. sene başında ne kadar iradeli azımlıydım şimdi çok dirençsizim akşama kadr tutuyorum sonra eşimın çay saatınde bende yıyorum onla bırlıkte bisküviler kurabıyeler krakerler vs sonrada arkasından pişman oluyorum.
önceden şu kadar kılo vermişim şöyle sıkılaşmışım dıye haber verırken size çok mutlu oluyordum. şimdi bı türlü başlayamadım bı başlasam yıne çok ıyı kılo verecegım emınım kendı metabolızmamı tanıdım ne yediğimde kılom kalıyo onu ögrendım önemli olan başlayabılmek.
kızlar yakında bomba gibi gelecegım
bı ara64de takılmıştım ne kafanızın etını yemiştim ben veremıyorum dıye halbukı çokda spor yapıyordum yediğime dikkat edıyordum gitmıyordu benım eksik tempolu yürüyüş koşuymuş :)) plates yapıyodum ayrobıc yapıyodum ama kılo sabıt kalıyodu. bu yıl muhakkak 50lı kılolara düşecegım her yıl 70 71 oluyordum bu yıl en fazla 64 gördüm bu bıle benım için güzel kılo veremedim ama almadımda :)

günaydın .
yürüyüşümü yaptım geldin . hazır modayken bide pilates yapayım dedim . pc a.tım size yazıp terim sogumadan pilatese geçeyim .

zilim gene ne örüyorsun ?

takyim mönün güzel canım . afiyet olsun tek olmayayn 2. ara ögünün olmuş oda saatinden dolayı
müsli, şekerli takyim lilişim şu an tam monti yapmıyor . ama montidede yulaf ezmesi yiyebilirsin . üzüm montide yenmiyor malesef . nadiren taneyle taze üzün yiyebilirsin ama
kajum canım yazın aslında motive ldugunu gösteriyor ama sanki yemeklerin cazibesinden kurtulamadıgından başlıyomuyorsun gibi . yanılıyormuyum ???
bak yaz geliyor 5li rakamları görmek adına daha ne zaman başlıycaksın diyete ve hızlı yürüyüşlerine
günlük yaz buraya hemde mönülerinide . takip ederim gerekirse sopamıda çıkarırım . madem bukadar istiyorsun başla artık yavvv

cnm bn monti yapmıyorum bu dediğim de bnm uydurmam yani müsliyi hazır alıp şeker deposu yemektense kendimce böyle bir çare buldum hem tahıl, yani k.hidrat almış olurum hem meyvemi de kuru yemişimi de yerim düşüncesiyle uyduruldu
ruşeym için aktarlara bi sor derim, 1 ton buğdaydan yarım kg çıkıyormuş çok da uygun fiyatı aslında... böyle bakarsak...

tünaydın fıstıklar...
hepinizin günü aydın olsun ve güzel geçsin inşallah..yağcıklarınız erisin gitsin....
ocd'im ve banum yok yine?
aebenim alıp alıp örmeye yetiştiremedim iplerimi iyice yaz bastırmadan örip bitireyim diye uğraşıyorum,bere örüyorum kendime..birde nette arayıp bakarsan çok hoş bi şal gördüm.ama cesaret edip başlayamadım ...ama bayıldım .....
pıtırcıklı baktüs diye geçiyor adı ..bir kaç örgü bloğunda var resmi..küçük üçgen etol-şal arası bişey..adınada baktüs diyorlar sanırım ...:26:örneğin belli bir matematiği var örneği kurduğun zaman aynı düzende gidiyor ..ama ben sayı saymalı işlere bu ara kafa bölemeyecek kadar yoğunum ve yorgun hissediyorum beynimi...ama bi çözerde oturtursam artık her renk örerim...hatta merserize ipten yazlık olanlarınıda örerim beyaz gömkeğim üstüne tak okula git,kotun üstüne giy bi beyaz atlet üstüne tak dışarı çık akşamları...çok fonksyonel yani...

kıslar şu sabah müsli olayına bende bişey söylemek istiyorum...aebenimin müsadesiyle tabiiisi...
şu şekilde yapabilirsiniz bence...

yulaf ezmesi-kuru kayısı yada incir parçacıkları ,fındık ceviz v.ss herhangi bir yada bir kaç kuruyemiş çeşidi(ben bıçakla doğruyorum müsli yiyeceksem kuruyemişelri)
ve süt...
hem şeker ilavesiz hemde içinde montiye uymayan bişey yok..hafta 2-3 kere yenebilir gibime geldi....:26:

ben saç bakımımı yapayım hazır evdeyken.bu gün koro çalışmam da yok..ohh ...evdede işim çok yok..(aslında yapmaya kalksam çokta bu gün yapacak halim yok,hava kasvetli olunca hiç iş yapmak gelmiyor içimden) azıcık dinleneyim hafta bi gün bari...

işte ben de öyle yapıyorum zilim
2-3 badem ya da 1 ceviz+1 yk kuru üzüm hatta çok tatlı bile geliyor
bi de 3yk yulaf ezmesi+1 yk buğday özü yani ruşeym (bunu her zaman koymuyorum arada)
tabii bi bardak süt yani herşey ölçülü, yemek kaşığı ve bardakla... göz kararı değil

Hormon testleri ve seker yuklemesi yapilacak 19 unda.ilgili ve bilgili bi dr a benziyor.ozepe dunya para dokmek istemedim en ucuz dr ozelde 100 tl sgk oldugum halde muayene ucreti aliyor.testler vs haric

günaydın .
yürüşüyümü yaptım sıra platesde.

Hormon testleri ve seker yuklemesi yapilacak 19 unda.ilgili ve bilgili bi dr a benziyor.ozepe dunya para dokmek istemedim en ucuz dr ozelde 100 tl sgk oldugum halde muayene ucreti aliyor.testler vs haric
özeller iyce uçtu ocdim .
denemedim ben Dukan rejimi yapıyorum kolay geliyor uygulaması
hoşgeldin. topiklerimi şaşırdın gece gece arkadaşım .
ben de yaptırmalıyım bu testi niye devamlı kilo alıyorum

Banuuuu napan bacim

günaydın ocdim .
banummu vardı bakıp çıkmıştır tadı yok bugünlerde .:26:

zilim şalına baktım güle güle kullan güzel .

akşam neslihanda buralardaydı yazmadan çıkmış .

ecrin nerelerdesin ???????????????
kajum, çamlıcam ,cuecam .nazlım . ayşem nerlerdesiniz kıslar .

platesimide yaptım duşumuda alıp işlere koyulayım dışarı öylen oldu

Son düzenleme:
herkese tünaydın...
montiyi bıraktınızmı ayol bıraksanızda burayı bırakmak yok hemen gelin yazın bakiiim

banummm canımmm,hadi gel artık walla sensiz bu topik ıssızlaşıyor tatlımm inşallah en kısa zamanda ağzının tadı yerine gelir...

bu saate kadar rüzgar ve güneşin altında kavruldum resmen...durup durup krem sürdüm inşallah amele yanığı olmam:26:
koroyu stadta çalıştırdık.çocuklar koyun gibi kaçıştılar ,çimenlerin üstünde..bağırmaktan boğazım yırtıldı resmen....oğluma bakamadım bile walla çocukları toplıycaz bi araya diye...istiklal marşınıda ben okutacakmışım tüm okullara sabah törende..her sene şu işi bana yıkmasalar işleri rast gitmeyecek walla usandım yaaa.. pestil gibiyim ,yemek yiyecek mecalim kalmadı.... azıcık evin işine gücüne bakayım yoksa sızıp kalıcam akşama yemek bile yapamıycam...ıspanak yıkayacağım üstelik...üffff...

iyi akşamlar .
nerdesiniz hatunlar??

kolaygelsim zilim.. işin zor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…